-93-

397 48 5
                                    

prebralo ho neustále vyzváňanie zvončeka. naštvane vstal a zamieril ku dverám. z vonku bolo počuť hrmenie bleskov. otvoril dvere a ovial ho chlad. prekvapene zamrkal keď videl osobu, ktorú by tu o takomto čase nečakal.

,,taehyung?" prekvapene si prezrel mokrého uplakaného a vydeseného chlapca.

,,y-yoongi," vzlykol a hneď ho objal. udrel blesk, na čo sa taehyung rozplakal viac. yoongi ho objal jednou rukou, zatiaľ čo druhou zabuchol dvere.

,,čo tu robíš?" spýtal sa trochu zarazene.

,,j-je tu jimin?"

,,nie. ráno musel odísť do busanu," zamumlal zarazene. taehyung ho pustil a trochu sa od neho odtiahol. zažal svetlo a začal sa vyzliekať.

,,m-môžem ísť do sprchy? a prosím-"

,,jasné, dám ti svoje veci," uchechtol sa yoongi a odbehol do izby. chvíľu váhal, či má pre taeho vziať kumamonové tričko, no nakoniec ho vzal aj so šedými teplákmi. odniesol ich taemu, ktorý sa už sprchoval. hneď potom išiel do kuchyne, kde začal pripravovať dve horúce čokolády. vďaka jiminovi už vie ako urobiť aspoň to dobré. keď urobil horúce čokolády, položil ich na tácku a na tanier naložil zmrzlinu. všetko vzal do svojej izby, kde už v posteli ležal taehyung. vyzeral už lepšie ako keď zazvonil yoongimu na dvere. sadol si k nemu a na stehná mu položil tácku.

,,neotrávim sa?" spýtal sa taehyung, keď si prezeral horúcu čokoládu.

,,nie. jimin ma naučil ako ju správne urobiť," uchechtol sa yoongi a vzal si tanierik so zmrzlinou. poslednou dobou sa jej hrozne prejedal. taehyung si uchlipol z čokolády a následne spokojne vydýchol.

,,je úžasná, hyung," zamumlal a vzal si tanierik so zmrzlinou.

,,už mi povieš čo sa stalo?" spýtal sa yoongi, keď už taehyung dopíjal svoju čokoládu.

,,s jeonggukom sme sa pohádali. začal na mňa kričať. v-vraj mu už leziem na nervy s tým, aký som..detinský. a keď som už odchádzal, ešte na mňa zakričal, ž-že jediné čo som vedel bolo..bolo d-dobre ho..vyfajčiť," zakňučal taehyung so slzami v očiach. yoongi tácku položil na zem a objal taehyunga. ľahol si s ním a pevne ho stisol.

,,jeongguk je idiot. niekedy povie veci, ktoré nemyslí vážne a to iba preto, lebo je nahnevaný. uvidíš, zajtra sa ti ospravedlní a niekam ťa vezme," snažil sa ho upokojiť yoongi, zatiaľ čo ho hladkal vo vlasoch.

,,m-myslíš, že som moc detinský, hyung?"

,,nie, taehyungie. si taký, aký by mal muž byť."

____
a/n: asi zomriem D: chce to zvýšiť plat, robila som za troch D:

Agust D ||m.y.g+j.j.kWhere stories live. Discover now