DUYURU DUYURU DUYURU

261 11 11
                                    

Arkadaşlar merhaba,
Biliyorum bazılarınız bana kırgın hatta bazılarınız artık yeni bölüm gelmeyecek diye umudunu bile kesti. Ancak bu hikâyenin en başından beri ara ara yorumlarda hatırlattığım bir konuyu duyuru şeklinde tekrar yaziyorum: bu hikaye kesinlikle tamamlanacak :)

Yeni bölümün beklediğimizden daha geç geldiğinin ben de farkındayım bunun da birkaç sebebi var:

Bildiğiniz gibi hikaye biraz doğaçlama gelişiyor. Elimde sadece belli bir giriş gelişme ve sonuç var ve ben bölümleri bu 3 unsur üzerine inşa ediyorum. Özellikle doğaçlama olmasını istiyorum çünkü ben de kendi hikayemi okuyorum ve meraklanmak istiyorum,

Diğer taraftan, malum araya bayram seyran vesaire girdi ve süreç içerisinde ben de hikayenin neresinde olduğumu kesinleştirme ihtiyacı hissettim. Doğal olarak da yazdığım hikayeyi baştan okudum.

Aslında bu bastan okumaya sebep olan gerçek etken sizler oldunuz. Zira bazı okuyucu arkadaşlar gerçekten kafa patlatıp, neyin ne olduğunu anlama raddesine gelmisti: hadi ama kimse sonunu tahmin ettigi bir hikayeyi okumak istemez.

Bu tahmin edilememe işinden emin olabilmek için de hikayenin içerisine gizlediğim bazı unsurları - hata yapmamak adına- tekrar gözden geçirme gereksinimi hissettim.

Şimdi ne durumda olduğumuza gelirsek :)

Yeni bölüm geliyor bir terslik çıkmazsa çarşamba yayınlarım. Aslında yarın da yayınlayabilirim ama sonraki bölüm için arayı çok uzatmak istemiyorum, Diğer bölümleri de kısmen hazırlayıp yayınlayacağım. Neyse, tahmini olan arkadaşları yorumlara bekliyorum ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 24, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ejderha günceleriWhere stories live. Discover now