50. Poglavlje

10 0 0
                                    

Svatko od nas sanja ono što želi. Smatram da se želje nikome ne moraju govoriti jer one se dogode kad ne mislimo na njih. Jednom je netko rekao: "Sve što se događa je s razlogom." Nasmijala sam se podmuklo dok me nitko ne čuje. Poslije tih riječi realizirala sam sve što je prošlo kroz moje misli. Stala sam na trenutak u mislima. Možda je sve moguće. Nekad čovjek želi više od sebe kad vidi druge ljude, ali tada shvati da je tišina dovoljna za sklad. 

Kako vrijeme ide vidim da mi je vrijeme da dovršim što sam započela. I baš zato želim započeti bolje i završiti jednog dana s nekim. U nekim ljudima vidim da imaju sve. Kad mislim od "sve" mislim tako. Na čovjeku se vidi da je iskren, sretan, zadovoljan sa sobom, nema straha od drugih, uživa i živi. Eh da... tako želim da bude. Kad ovo govorim sjetim se jednog poznanika. On je sve što bilo tko može da ima. Nije da ja to želim, ali želim osjećati da si ti, sa svim svojim manama i vrlinama. Koliko god čovjek nekad želi da osjeća to, može se dogoditi. Takvo što može biti samo kratko. Kada te čovjek pogleda osjećaš nešto što ti dira dušu. Njegov pogled govori više od riječi. Što je najbolje tebi to sjeda u dušu. Želiš da bude zauvijek. Uvijek postoji ono "ali" da... koliko god čovjek priželjkivao nekoga sličnog pored sebe teško da bude taj tu. U dubini duše priželjkujem nešto tako. Znam ime te duše, ali ne smijem reći jer je to moja tajna. Znam da neću dobiti takvo što jer znam da ne mogu dobiti njega. Imam razlog, ali ne smijem reći. U dubini duše priželjkujem buduću sreću s nekim. Nikome ne smijem reći svoju želju ni sebi jer se neće ostvariti. 

Kad se čovjeku stvari u životu poslože kako treba, onda osjeti da je sretan. Njegovoj sreći nema kraja. Oko njega sve je nekako drukčije. Koliko snova sanjamo toliko i zamišljamo lijepe stvari. Naježim se i na pomisao da bi se takvo što meni moglo dogoditi. Sama pomisao na to, u meni budi neke lijepe trenutke koje bi mogla provesti s nekim. Vjeruj bilo kome da je to predivan osjećaj. U snovima sve se nekako čini stvarno i bez ovog prokleto teškog života. Zato volim onaj osjećaj kada upadnem u san bez osjećaja što će se sljedeće dogoditi. Znam da će se dogoditi nešto lijepo što u stvarnom životu nema. Vjerujem u čuda, a vjerujem da će me ona spasiti od svih zala koja me očekuju. Dubinom duše želim i živim svaki dan. Nikad ne želim prestati sanjati prodjeti u snove koje kreiraju moju maštu koja raste svaki dan. 

TajneWhere stories live. Discover now