6. Poglavlje

69 7 0
                                    

Neočekivani poziv. Prijatelj te zove van. Kad znaš da je najbolji odmah na sve pristaješ jer znaš da je on taj zbog kojeg provesti svoje vrijeme. Loši dan u školi može sve to popraviti. Znaš kakav je on. Što će ti pričati da te oraspoloži. Znaš kako ćes ti s njim pričati da ti pomogne oko nečega ili nekoga. Ali što ako dode neka osoba i sve to ti prekine. Tada ću bit najtužnija jer znam da ništa isto neće biti. Sve je bilo uzalud. Sva ona lijepa druženja,nadanja da ce biti nešto više od prijatelja. Kad dode taj tren ja ću samovati kao samac u pustinji. Tko bih izgubio nešto tako dragocjeno PRIJATELJA NAJBOLJEG. Neke stvari neću da zna jer je to tajna za mene. U dnu duše znam da je on jedina osoba koja me zna raspoložiti. Kad sam se našla s njim van dočekao me je...i došao mi je iza leđa. Ja sam se uplašila sam ga vidjela i pozdravila ga.
Donijela sam mu čokoladu za ono što je on meni napravio za školu. Odmah je htio da to podjelimo ali ja nisam htjela pa se on tada uvrijedio pa sam uzela jednu kockicu čokolade. Pričali smo o kino kako ćemo ići tamo on, jedan prijatelj koji mi se sviđa iz njegovog razreda, moja frendica i ja. On se javio tom prijatelju i pitao ga jer je slobodan. On je rekao da nije zauzet. Predložio mu je kino i tom dečku se svidjelo. Pitao je ko sve ide i mene je spomenuo. Tako je taj dečko doznao za mene. Ne mogu opisati koliko volim ljude koji rade sve za mene. Ponekad mislim da je to sve preko volje ali dobro barem se tješim njihovom prisutnošću. Ono sto želim do toga želim i doći. Valjda tako treba ići ne znam.
Napravi nešto iz srca i s ciljem da pomogneš osobi iz srca jer to želis. Budi prijatelj ili reći ne želim ti to napraviti. Iskrenost je najljepša vrlina. Tada osoba vidi na koga se može osloniti ili ga jednostavno može zaboraviti. Bio si mi najbolji, a sada je sve ko prije sam si i možda je tako najbolje. Tako ja mislim. S vremenom ću vidjeti ko su mi najbolji prijatelji. Osobu prihvati ili nemoj. Jednostavno. Neki imaju masku ispod te lijepe naravi a neki misle to što su i rekli. Iskrene ljude ne možemo odmah prepoznati ali shvatimo ih kroz neko vrijeme. Za mene ne postoji najbolji prijatelj. Svi ti govore iza leda. Nitko ne gleda kakav si u duši. Samo želimo biti sami daleko od svih. Tajne, problemi...sve ostaje u nama. Zar je bitno nekome reci a da ti ne želi pomoci? Pravo prijateljstvo je slijepo ne vidi se to dolazi iznenada kao i ljubav. Ako se dogodi izlazak van upoznat će se osobe ako ne. Sve je bilo uzalud. Trenutno želim ispuniti svoje...vjerujem u njih jer želja mi je biti sretna barem izvana ako ne iznutra. Neki ce uvidjeti problem u meni a drugi ce samo gledati sretan izraz lice djevojke. Hladnim pogledom gleda ispred sebe kad smo sami. A osjećaje pokazujemo kad smo s nekim. A to su rijetki trenutci. Ali bez obzira na sve ostaje mi najbolji, uvijek će mi to biti u još uvijek je. Možda mu samo treba mira od svih. Želi da sama uspijem u onom što želim, a za to mi je njegova prisutnost dovoljna. :)

TajneWhere stories live. Discover now