◤ Vágyálmok ♡ KiriBaku ◢

2.8K 153 52
                                    

Eljátszani a gondolattal, hogy..

.. a srác, aki tetszik, akiről fantáziálsz..

..kiderül, hogy annak valamilyen csoda folytán te leszel az esete. Aztán visszautasítod, hogy lásd, mennyire teperne érted. Csodával határos módon ez is megtörténik, járni kezdtek, rávesz olyan dolgokra, amit ártatlan lelked, természeted sosem hitt volna, hogy megteszed.

Igen, jó erre gondolni, de nem csak a lányok csinálják ezt azzal, aki hirtelen megtetszik nekik. Kirishima nem rég kezdett el dolgozni egy családias vendéglőben felszolgálóként, ahogyan Bakugou Katsuki is, akire már-már túl sokat is gondolt. Bakugou eléggé mogorva hozzá állást tanúsít még a munkahelyén is, de ha jó napja van, akkor tud kedves lenni - természetesen a maga módján. Kirishimában vegyes érzelmek dúltak. Tudta, hogy beleesett Bakugouba. Miért? Imádta, hogy amikor egy műszakban dolgoztak, megcsapta férfias erős illata, hogy néha viccelődött vele, még ha szarkasztikus vagy gonosz megjegyzéseket tett. Szerették szivatni egymást. Bakugou valamennyire meg is kedvelte őt, de nagyon sokszor Bakugou átesett a ló túloldalára és túlzásba esett az ugratásos viccekkel. Kirishima nem tudta sokszor kezelni, nem tudta, mikor viccelődik vele vagy mikor komoly, ez pedig felettébb idegesítette, ezért születtek benne vegyes érzelmek a szőke fiú iránt.

Egyik nap viszont olyan történt, amire Kirishima soha sem számított volna. A két srác a délutáni műszakuk végén elment iszogatni egy hangulatos kis helyre. Nyár dúlt és egymással szemben ülve a teraszon kínos csönd ülepedett közéjük. Kacchan fogai közé vett egy szál cigarettát, amit Kirishima nagyokat nyelve nézett végig. Így még vonzóbbnak találta őt.

"Kirishima.." kezdett mondandójába sejtelmesen, székében fészkelődött, majd mikor megtalálta a legkényelmesebb pózt a szemeimbe nézett és félmosolyra húzta száját.

"Igen?" kérdezett vissza Kirishima már szinte ártatlanul.

Mondjuk, tényleg fogalma sem volt mit akart tőle Bakugou, de ahogy felszólalt érezte, hogy.. talán valami komolyról lenne szó. Bakugou mélyen tüdőzött le egy slukkot, amit Kirishima arcába fújt.

"Te meleg vagy?" tette fel a kérdést Bakugou.

Kirishima köpni nyelni nem tudott. Sőt, mélyen legbelül pánikba esett, fogalma sem volt, hogy.. miért kérdezi. Lehet azért, mert ő is az? Vagy azért, hogy megalázza majd? Bízhat-e benne ennyire, hogy.. elmondjon neki ilyen intim titkot magáról?

"Mi-miből gondolod ezt?" nevette el magát idegességében Kirishima, és végre hozzáért rendelt piájához.

Bakugou mosolygósan kémlelte őt.

"Én is az vagyok" közölte egyszerűen Bakugou megvonva vállát. 

Kirishima szemei felcsillantak.

"T-tényleg?" jött lázba egyből.

Nem tudta visszafogni izgatottságát és már nem is akarta.

"Aha. Szóval.. ha ez az érdeklődés kölcsönös, randiznál is velem?" könyökölt fel az asztalta Bakugou és választ várva nézett Kirishimára, akinek vér szökött arcába.

"Sz-szivesen.." bökte ki Kirishima, de a következményre egyáltalán nem számított. 

Bakugou jó ízű kacagásba tört ki hirtelen.

"Tudtam, tudtam! Nem véletlenül bámultál úgy annyiszor mi?" 

Kirishima nem értette, mi folyik itt most pontosan.

"E-ez most mit jentsen?" vonta kérdőre az összezavarodott Kirishima Bakugout.

"Mit jelentene?" nevetett továbbra is gúnyosan. "Naív vagy, miből gondoltad, hogy meleg vagyok? Meg aztán.. egy ilyen béna szöveggel állítanék elő? Kár, hogy nem látod az arckifejezésed! Valami csodálatos!" 

Kirishima teljesen elkeseredett. Nem elég, hogy viccet csinált belőle, de legféltettebb titkát is megtudta.

"Tudod mi a szánalmas?"

"Te?" kérdezett vissza egyből Bakugou. "Tudod, undorító vagy .. bele se merek gondolni, mit képzelhettél rólam. Talán valami BDSM jelenetre verted ki? Gusztustalan vagy" folytatta immáron komolyabb hangnemben.

Kirishima felállt székéből és megöntözte piájával.

"Azt képzeltem, hogy nem vagy olyan gusztustalan féreg, hogy kigúnyold mások komoly érzelmeit" vágta hozzá Kirishima csalódottan.

Bakugou csak mérgelődött magában. Meglepődött Kirishima lépésén, nem nézte volna ki belőle, hogy ilyen is tud lenni.

***

Pár nap telt el az események óta, de a két fiú undorodva nézett egymásra, kerülték a másikat. Kirishimának egyre nehezebben ment, hogy úgy tegyen, mintha mi sem történt volna. Gyűlölte Bakugout és nem akart minden nap az ő képével találkozni, így hát elhatározta magát, a főnök elé állt és kijelentette, hogy felmondd, amit Bakugou azonnal meghallott és vészesen kezdett el dobogni szíve. Nem mástól, mint a bűntudattól. Berontott a beszélgetésük közepette és kirángatta kezénél fogva, hogy kettesben beszélhessenek.

"Mit akarsz basszameg?" mordult fel Kirishima indulatosan és elkapta kezét.

Bakugou fogcsikorgatva válaszolt.

"Miért.. akarsz felmondani, ha?" kiáltott szinte Kirishimára.

"Az nem a te dolgod, haver, de ha tudni akarod, hányinger kerülget akárhányszor rád nézek és nem akarom, hogy ez a munkám rovására menjen, így jobb, ha itthagyom ezt a helyet" világosította fel Kirishima, Bakugou szemei pedig kidülledtek a döbbenettől.

"Én.." motyogta orra alatt a földet bámulva.

"Nem érdekel, mit akarsz."

"Nem akartam kigúnyolni az érzéseidet!" kiáltott Kirishimára.

"De hisz undorító vagyok, nem?" 

Bakugou csak ingatta fejét. Kirishima még jobban utálta abban a helyzetben, pillanatban. 

"Miért nem vagy képes szavakban kifejezni mit akarsz? Rúgj belém nyugodtan újra, de nem baj, ha most nem hallgatom végig, ugye?"

Bakugou beharapta alsó ajkát, tanácstalan arckifejezése pedig mindent elárult. Kirishima tarkójára tapasztotta kezét, közelebb húzta magához és megcsókolta. Kirishima tiltakozott, de végül felül kerekedett rajta Bakugou iránt táplált gyengéd érzelmei. Ráadásul beleszédült a csókba, úgy érezte ez élete legjobbja amit valaha kapott. 

Óvatosan váltak le egymás ajkairól. Kirishima még is ellökte magától. Zavarban volt közelségétől és most az egyszer erélyes akart lenni a keményebb oldalát mutatni.

"Nem hazudtam, oké?"

"Nekem mindegy ez nem változtat a történteken!" dacoskodott Kirishima, de legbelül remélte, hogy Bakugou nem adja fel olyan könnyedén.

"Ahh, feltűnt nekem, hogy.. hogyan nézel engem, hogyan reagálod le a poénjaimat é-és.."

"És?"

Bakugou felsóhajtott.

"Szeretném, ha sértegethetnélek még és hülyéskednénk, ahogy általában.. mivel csak veled érzem jól magam!" 

Kirishima elmosolyodott. Látta, mennyire nehezen hagyják el a szavak a száját és tudta jól, hogy nem az a fajta srác, aki nyálas dolgokat fog neki mondani.

"Akkor eljössz velem egy randira?" cukkolta Kirishima.

Bakugou elnevette magát.

"Kettőre is."

****


várom a kívánságokat. :)

preferences téren is, emeljétek ki, melyik az a karakter akiről még nem olvastatok, de szívesen tennétek :) 

szerivan

𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 ☆彡𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now