☁️29

65 5 4
                                    

Die nacht werden we weer naar beneden gestuurd. Miko begeleidt Ryan en mij voorlopig nog. Ik was er deze keer niet helemaal met mijn hoofd bij, waardoor ik een paar mensen een nachtmerrie heb bezorgd. Bij Ryan ging het ook nog steeds niet veel beter. Ik zag dat Miko geïrriteerd raakte, maar hij bleef rustig.
Nu is de ochtend aangebroken en tijd voor ons om te slapen. Ik kom echter niet in slaap. Ik denk na over mijn plan. Hoe ga ik ongemerkt het huis van Else binnenkomen? Ze is vaak weg, omdat ze dan bezig is met rondleidingen, maar ik zal niet zomaar naar binnen kunnen lopen...

Doodmoe stap ik om 9 uur mijn bed uit. Ik moet nu echt naar mijn ochtend les. Een dag na onze eerste nacht krijgen we ook weer de ochtend les, maar pas na een maand zijn we als het goed is niet meer moe van de nacht. Dan hoeven we niet te slapen. Ziek worden we hier nooit.
Ik strompel naar beneden begeef me naar de eetkamer, waar Mila al aan de tafel zit. Laura en Eva zijn bezig in het huis, de rest is al op school.
'Goeiemorgen.' begroet Mila me. 'Hoe was het vannacht bij jou?'
'Niet zo goed.' antwoord ik eerlijk. 'Het ging niet zo lekker. Bij jou dan?'
'Ik vind het zo leuk om te doen! We leren ook elke dag meer, de dromen die ik kan bezorgen worden steeds wat moeilijker.'
De middaglessen gaan vanaf nu altijd over je eigen functie. De ochtendlessen zijn algemener en gaan over hoe de wereld hier werkt en de functies van de andere groepen. Na drie jaar zijn de lessen voltooid en ben je overdag vrij. Dan kom je ook in aanmerking om overdag naar beneden te gaan, aangezien er ook dan mensen kunnen slapen.
Ik glimlacht. 'Mooi zo. Lopen we zo samen naar school?'
Mila knikt. 'Doen we.'

Just like a dreamOnde as histórias ganham vida. Descobre agora