☁️4

185 10 1
                                    

Ik word opnieuw liggend wakker. Dit keer in een bloemenveld. De lucht is helderblauw en de zon schijnt fel op mijn gezicht. Ik ga rechtop zitten. Ik zie dat de bloemen om mij heen allemaal madeliefjes zijn. Verderop zie ik ook rozen, hyacinten, tulpen en nog veel meer soorten. Het hele veld staat er mee vol en lijkt oneindig groot. Waar ben ik nu weer? Ik ben helemaal alleen. Is dit een andere droom? Ik sta op en stap uit mijn 'bed' van madeliefjes. Als ik naar mijn voeten kijk, zie ik dat de rozen in madeliefjes zijn veranderd. Ik neem nog een paar stappen. Het gebeurt opnieuw. Overal waar ik een stap zet. Ik lach. Dit is mooi. Een mooie droom. Ik ren. Ik maak de omtrek van een hartje en vul hem daarna op. Ik wou dat ik er een foto van kon maken.

Het valt me plotseling op dat mijn gewone kleren veranderd zijn in een geel rokje met een wit topje. De kleuren van madeliefjes.

Dan zie ik dat er wolken voor de blauwe lucht zijn geschoven. Het is donkerder geworden. Wat gebeurt er? Het lijkt alsof het gaat regenen, maar het zijn geen regendruppels. Het zijn lichtjes. Het hele veld wordt erdoor verlicht en het ziet er prachtig uit. Ik ga zitten en geniet van het geweldige, oneindige uitzicht.

Just like a dreamWhere stories live. Discover now