Last A/N

708 16 4
                                    

~Poděkování~

Tak. A teď nevím, co sem napsat... Opravdu. Protože vyjádřit to, jak jsem vám za vše vděčná, je nadmíru těžké! ❤ Každopádně, psaní mě nehorázně bavilo od prvního Prologu až k poslednímu Epilogu, a to jen díky vám! Dík moc za všechna přečtení, kterých tu je možná až moc, na to, jak tuctový mi tenhle příběh přijde... 😅 Nevím... 3,5K přečtení mi přijde nějak moc. 😂 Tedy, ne, že bych si stěžovala, ale... Ach! To je tak těžké vysvětlit! 😄 No, takže ještě jednou; VELKÉ DÍKY za ta přečtení, hvězdičky a komentáře! DĚKUJU!!!

~Fakta~

Původně se měl základní děj odehrávat na tomto principu: Harry se vsadil s Niallem, že na místě sbalí holku, o které se tvrdí, že dá fakt každýmu. Ta ho ale pošle do prd*le, vlepí mu facku a Niall jí bude vděčný za to, že díky ní vyhrál svou první sázku s Harrym. Měli se do sebe Victorie s Niallem postupně zamilovávat.

No... Změna je život! 😂😄

• Všechny písně, co Vic kdy 'složila', jsou opravdu originální díla. (Má...) 😅

•Zayn se v příběhu neměl vůbec objevit, a proto je tam jen málokdy zmíněn či použit jako postava.

•Vím, mnoho věcí zde neodpovídá reálným životům těm, které jsem sem dala, ale je to fan-fikce, lidi! To znamená, že si to můžu upravit, jak chci... 😘😄😅❤

~Věnování~

Není to v tom smyslu, že bych poděkovala Kačce za tenhle komentář a Elišce za tuhle hvězdičku, a věnovala jim tak tuhle knihu. Ta totiž patří všem, kdo si přečtou i třeba pouze první kapitolu. Takže tohle celé je pro vás. ❤❤❤

~Doslov~

Inu, teď je to oficiální konec příběhu Victorie a Nialla, ale slíbila jsem jedné mojí úžasné čtenářce, že když nestihla minulý kvíz, tak pro vás něco vymyslím na konci příběhu.

A tak jsem tu s novým (o hodně kratším) kvízem. Je to čistě pro vás a vaše pobavení. Odměna za to mě nenapadá, a ne, druhý díl, jako například ze života jejich dětí, nebude. 😄😅😘

1) Kolik má příběh přibližně komentářů? (Můžete zaokrouhlit na celá čísla - počítáno od 'Prolog' do 'Epilog II.'

2) Kolik dní jsem příběh psala? (Počítáno od dílů 'Prolog' do kapitoly 'Epilog II.")

3) Kolikrát jsem tady změnila cover?

4) V jaké kapitole jsem začala používat GIFy kluků z 1D?

5) Která autorka mě tvorbou oslovila k tomu tenhle příběh psát? (Píše na Wattpad a ano, sleduju jí)

Tak to je ode mě zatím vše. V další části, kterou nechám uležet, jak se mi bude zdát vhodné, budou odpovědi, a v té další, o které netuším, kdy bude, vám dám vědět o té Fantasy. Předběžně si poznamenejte, že se příběh bude jmenovat 'Ewiat'.

Taky pak tenhle příběh přijde korekcí, kterou jsem si na letošní prázdniny naplánovala ke všem svým příběhům, tak se nedivte, pokud vám přijde oznámení, že jsem knihu nějak aktualizovala.

A nyní je to opravdu vše! Tak ještě jednou za vše díky, a zatím! 😍❤😘

Životní facka || n. h.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat