o5 II. - ,,Doma jsi zkrátka tam. My to chápeme."

1K 48 22
                                    

~~~Right now - One Direction~~~

Ashley byla nadšená, za což jsem byla ráda, a její matka vypadala taky spokojeně.

Po zavíračce mě Mike ještě objal s tím, že to u něj budu mít schované.

S dobrým pocitem z dnešního dne jsem vyzvedla Jimmyho ze školy, a cestou se mi pochlubil s tím, že o dnešní hudebce už zahrál Perfect od Eda. Byla jsem nadšená, ale nechápala jsem jedno...

,,Proč sis vybral zrovna tuhle písničku? Umíš spousty krásných..." on se jen více usmál, a pevněji sevřel mou ruku, za níž mě držel.

,,Protože jsi jeho sestřička, a já tě mám rád, takže jsem chtěl ukázat hlavně tobě, že jsi jako moje starší sestřička. Perfektní, starší sestřička, jakou jsem bych si mohl jen přát." ta slova mě zahřála u srdce. Já toho kluka zbožňuju!

,,Tak to mockrát děkuji. Pro mě je to čest." pohladím ho po kudrnkách, a za chvilku už jsme doma.

,,Ahooj mamí!" zakvičel, hned co vběhl do bytu. Jen se nad tím uchechtnu, a také dojdu do kuchyně, kde u stolu sedí paní Feeldová, Jimmy a Josh. Ten je ale v jeho bezpečné vzdálenosti, jak tomu říká, a trůní na židli na opačném konci stolu, než jeho matka, a podmračeně upíjí vodu s mátou a citrónem.

,,Dobrý den, paní Feeldová." po tom, co mě uslyšeli, se na mě obrátili, a Josh se pousmál.

,,Ale no tak, Vic. Kdy už mi konečně začneš tykat? Jak jsi tu dlouho, a stále mě oslovuješ tak formálně! Připadám si pak jako u svého zubaře..." jen se tomu přirovnání zasměju.

,,Inu dobrá, Lizz." více roztáhnu koutky rtů, a na její pobídnutí si sednu k nim a ona mi na talíř nandá těstovinový salát.

Nemohu si nevšimnout Joshových 'nenápadných' kradmých pohledů. Děje se něco? Třeba se odhodlává mi říct to, co chtěl už včera...

Když se na něj tázavě podívám, ihned pohled stočí do svého talíře, a dělá, jakoby nic...

V tichosti, ehm, vlastně, s Jimmovým věčným chichotáním a káráním Lizz dojíme večeři, já se vrhnu s Jimmym na úkoly, Josh vyběhne jako kulový blesk do svého pokoje a Lizz se jde postarat o nádobí.

Téměř hned, co jsem s Jimmym doprobrala gramatiku, se otevřely vchodové dveře a do domu vešel s hlasitým pozdravem pan Feeld. Eh, nebo mu mám říkat Jack?! Sakra!

,,Dobrý- Tedy, ahoj, Jacku." pousměju se trochu nejistá.

Ten se na mě ovšem pouze mile a překvapeně usměje.

,,Takže už jsi mi konečně začala tykat? Já se toho opravdu dožil?!" hraně se chytí za srdce.

,,Ha ha, jsi vážně vtipný, Jacku, ale ano." ironicky se zasměju.

Se smíchem přejde do kuchyně, kde pozdraví svou ženu a ta mu nejspíš hned šla nandat večeři.

Když už tu byl, zavolala jsem na Jimma a Joshe, aby přišli do kuchyně, kde se následně posadili, a já ve stoje začala mluvit.

,,Víte, brzy už budou prázdniny a já se rozhodla, že poletím na týden zpět do Londýna za bratrem a kamarády. Ale... Přemýšlím o tom, že už bych tam pak zůstala. Přeci jen... Je to domov. Vyrůstala jsem tam a chybí mi to tam, stejně jako ti lidé, které jsem před dvěma lety opustila, při čemž musím dořešit dávné problémy. Tak abyste o tom věděli. Jsem vám moc vděčná za to, že jsem se tu cítila jako v bavlnce, a že jste se o mě tak starali a byli tolik ochotní a milý, ale..." v tom mě přeruší usmívající se Lizz.

,,Doma jsi zkrátka tam. My to chápeme." její muž jí po boku pouze přikyvuje. Jsem ráda, že to tak vzali, ale po pohledu na Jimmyho, kterému se v očích leskly slzy, a Joshe, který se na mě nevěřícně, snad až vyděšeně díval, jsem už tak dobrý pocit neměla.

Tady to bude asi horší...

______________________________________

A/N

Tak, a teď bude teprve sranda... 😅🙄

Otázka dne: Jak myslíte, že budou reagovat dál Jimmy a Josh?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otázka dne: Jak myslíte, že budou reagovat dál Jimmy a Josh?

Jimma je mi líto, no, a Joshe vlastně taky, možná trochu víc... 😶🙄😅

A jen tak mimo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A jen tak mimo... Tak jsem si o víkendu koupila Popcorn. Ne popcorn, jako jídlo, ale POPCORN jakože časopis. Jindy si ho nekupuju, ale tenhle jsem musela, jelikož tam byl rozhovor s Liamem a Edem! Takže... Věděli jste o té Edově nehodě?? Kdo by nevěděl... Spadl na kole a zlomil si zápěstí, ještě něco v obou rukách (teď nevím co 😅) a žebro, proto měl roční pauzu. No a Liam se vyjadřoval ke COMEBACKU ONE DIRECTION! No, a vypadá to nadějně!! 😍😍😍 Třikrát hurá!!!

______________________________________
ⓜⓐⓡⓚⓔⓣ

Životní facka || n. h.✔Where stories live. Discover now