11 - ,,Vic..."

1.6K 83 24
                                    

~~~Cry - Sigma ft. Take That~~~

Jo... Myslela jsem si, že když budu ignorovat jeho zprávy a volání, že to pomůže? Ehm, nepomohlo.

Sedím teď v Haroldově pokoji, který má překvapivě krásně čistý, jenže o patro níž jsou Liam, Louis a Niall, kteří sledují fotbal. Prosila jsem Harryho, abychom to odložili na jindy, ale ne. Rázně mě donutil k tomu si sednout na jeho postel a všechno mu vysvětlit.

Tak se z hluboka nadechnu a začnu vyprávět.

,,Začalo to asi před třema rokama. Seznámili jsme se už dřív a byli dobří kamarádi, ale... nevím. Přehouplo se to v silnější cit. Já se do něj určitě zamilovala. Teď to vím..." musela jsem se odmlčet a polknout. Zatím seděl jako přikovaný a vskutku mlčel, což se u něj moc často nevidí.

,,Chodili jsme spolu, ale tajně. Nechtěli jsme, aby se o tom vědělo. Teda... Hlavně já to nechtěla nikde vytrubovat. Byli jsme spolu dlouho. Rok a půl. Hodně společných večeří jsme si udělali formou pikniku na pláži při západu slunce, jezdili jsme i do aquaparku a tak, chápeš, jenže jednoho dne..." v očích mě znovu začnou štípat slzy a v krku se mi tvoří nepříjemný knedlík. Ruce se mi potí jako sto letému dědečkovi po vyšlapání schodů. Ne... Když už jsem začala, tak to dopovím celé.

,,Vždycky mi říkal, jak nechápe kluky, co jsou s holkou jen kvůli nějaké sázce, nebo když se s nimi rozejdou zcela bezdůvodně a už se jí v životě neozvou. Přesně si pamatuji jeho sliby ohledně toho, že nikomu nedovolí mi ublížit, i kdybychom se někdy rozešli a byli opět pouze kamarádi. Já si to pamatuju... Ale on udělal přesný opak a sliby, všechny ty sliby, co mi kdy dal, přišly vniveč, jelikož je nedodržel." znovu se musím pořádně nadechnout, lehce popotáhnu a hřbetem ruky si setřu slzy, co už se mi dostaly přes okraj víček.

,,Jednoho dne... On prostě jen tak odešel. Zmizel. Bez rozloučení, bez vysvětlení, a když jsem mu psala esemesku, co se stalo, tak mi odepsal, že to mezi námi nikdy nemělo budoucnost. Že prý nás vztah udržoval kvůli mně, ale už ho to pak unavovalo, tak... Prostě mě poslal přes telefon do háje. A taky mě tam dostal. Padla jsem v tu dobu na úplný dno." slzy se řinou proudem, má ramena se třesou, a já vnímám hlasitý tlukot svého srdce.

,,Já... Všechno se na mě sesypalo. Rodiče, brácha a všechno kolem toho, škola, kde se se mnou bavili jenom protože jsem Sheeranová, a pak on s tím svým... hnusným podrazem! Já- já to neunesla, a celých šest měsíců se..." nemám odvahu to vyslovit. Tohle prostě nemůžu jen tak říct. Z té pusy mi to nevyjde...

Místo toho si začnu rozpínat kalhoty.

,,Co to děláš?!" zhrozil se Harry hned.

,,Koukej." a odhalila jsem mu své zjizvené nohy. Převážně stehna. V jeho očích byla čistá hrůza.

Kalhoty si znovu obléknu, a odhrnu vlasy z krku. Tam se mi táhnou tři jizvy, už téměř zahojené, vedoucí přes krkavici.

,,Vic..." hlesl, a prsty lehce přejel v místě jizev. Hned ruku ovšem odtáhl, ale já k němu svůj pohled nestočila. Nepotřebuju vidět jeho lítost.

,,Naštěstí byl daleko ode mě, takže jsem mohla lépe zapomínat, a začala se chovat tak povrchně a namyšleně, jak se chovám. Je to moje maska. On se ale nedávno vrátil, a já... s ním i mluvila." slzám už nebráním. Nemělo by to cenu. ,,Víš co na tom bylo nejhorší? Tvářil se, jako kdyby se nic nestalo. Usmíval se, jako bychom byli pořád skvělými kamarády a vypadal, jako by ho to vůbec netrápilo." hlas se mi už láme, ale musím to dopovědět celé.

,,Víš, bojím se, že spolu s ním se mi to všechno vrátí. Že zase podlehnu žiletkám a začnu si ubližovat, protože ta psychická bolest je nesnesitelná! Bojím se- já se toho tak strašně bojím, Harry!" během chvilky už jsem v jeho náručí, a nic nenamítám. Objetí teď potřebuju. Hodně.

,,Bože, Vic, tohle vědět-" zasekne se, a stiskne mě o něco pevněji. ,,Nedovedu si představit, kdybys tu už nebyla! Znát toho grázla, tak mu vymaluju fasádu tak, že by se ani sám v zrcadle nepoznal!" nad tím se musím uchechtnout. Kdyby tak věděl, že ten grázl, sedí dole na jeho křesle.

,,Kruci, čemu se směješ?" zavrčel nepříjemně.

Jen se od něj odtáhnu, a se smutným úsměvem začnu: ,,Jak jsi říkal, že ho neznáš..." nechám vyznít do ztracena.

,,Znám?" rozšíří se mu zorničky, jakmile přikývnu.

A teď přijde ta otázka... Mám mu to prozradit? Nechci, aby mu běžel rozbít nos hned, jenom co to jméno, to prokleté jméno, vypustím z úst. Nechci je nijak rozhádat i přes to, že jako jedna skupina už nevystupují.

,,Je to Niall."

______________________________________

A/N

Tak mu to řekla! 😱😱😱

Otázka dne: Máte na výběr - Nialla, Harryho, Louise a Liama. S kterým z nich byste chtěly - být přátelé, chodit, spát a být v manželství? 😅😂

Já to mám asi takhle: Být kamarádka s Liamem, chodit s Harrym, spát s Louisem a být v manželství s Niallem... 😂😂😂

Teď když to takhle čtu, tak to zní trochu blbě no... 😂😂😂😂😂😂👌

______________________________________
ⓜⓐⓡⓚⓔⓣ

Životní facka || n. h.✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang