E p i l o g

1.2K 62 4
                                    

Vic se odstěhovala do New Yorku. Doufá, že se díky těm sezením konečně zbaví té temné stránky, co vytvořil Niallův odchod před lety, a je plná odhodlání k tomu ze sebe udělat novou, lepší Vic, než kterou doteď byla.

Harry se zabydlel ve svém domě v LA, a naplánoval měsíční koncerty po Americe. Celý srpen se bude věnovat hudbě, a bude doufat, že mu alespoň ta pomůže.

Ed byl strachy bez sebe, když nechal jeho sestru letět samotnou, ale musí jí dopřát prostor a vložit v ní důvěru. To je to nejlepší, co pro ní může udělat.

A Niall? Těžce nesl tu hlasovou zprávu, ve které ho žádala, aby na jejich společnou minulost zapomněl, a šel dál. Tak, jako ona. To, že ho ignorovala, ho vytáčelo, ale nemohl nic namítat. Zažila si toho tolik, že ten klid a harmonii by si v životě doopravdy zasloužila. A on jí to dopřeje. Už jen z toho důvodu, že jí miluje.

______________________________________

A/N

Tak, konec prvního dějství!

Teda, jsem trochu v šoku, když si uvědomím, že první část Victoriina příběhu je za námi, ale snad vás pokračování nezklame! 🖤

Jak jsem už psala, na takových sedm dní si od tohoto příběhu dám pauzu, stejně jako od těch, které teprve připravuji, ale druhou část vydám co nejdříve budu moct! To vám slibuji!

Ještě jednou mockrát děkuju všem za všechnu podporu, ať už jste si tohle třeba jenom četli. I to mě inspirovalo k tomu dál psát❣

Tak brzy na počtenou.❤❤❤
______________________________________
ⓜⓐⓡⓚⓔⓣ

Životní facka || n. h.✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat