o7 - ,,Sakra Ede típni to a poslouchej ty idiote!"

1.8K 86 17
                                    

~~~Mirrors - Niall Horan~~~

,,Harolde? Co ty tady dě-děláš?" trochu překvapeně vykoktám. Nepatrně se nad mým oslovením jeho maličkosti zamračil, protože ho nemá rád, ale nechal to jinak být.

Naštěstí měl přes hlavu kšiltovku a na očích brýle, tak po něm neječely žádné fanynky. Ještě aby mě tady někdo našel v jeho přítomnosti, a už by to bylo ve všech časopisech rozebírané jako tajný vztah slavného zpěváka a neznámé dívky... Fuj!

,,Právě jdu na schůzku s klukama. Tady kousek, v jedné restauraci, víš?" moment!

,,Počkej chvilku! Tím chceš říct, že jste tady všichni čtyři?!"  překvapeně ho sjedu pohledem. No jo. Má na sobě jednu z těch dražších košil a černé džíny. To vypadá, že ta restaurace bude o něco lexusnější, než třeba Mekáč...

,,Kdepak! Všech pět." nemít na očích brýle, smál by se nad tím, jak je valím z důlků.

,,I Ed?" stále lehce paralyzována se zeptám.

,,Ten vlastně taky, ale já myslel spíš Zayna. Je to po dlouhý době, co jsme ho přemluvili, a kdy jsme měli všichni čas mezi koncerty a všelijakými turné." tak to mě odrovnalo.

,,To mi připomíná, že Edward je celej bez sebe z toho, že tě už od dnešních tří hodin ráno neviděl." kruci! Že já si nechala doma telefon?!

,,Bože můj! Já si určitě zapomněla vzít telefon! Musím pádit domů, aby o mě neměl strach!" začnu se balit, v čemž mě s pobaveným úšklebkem zarazí.

,,Co je na tom tak vtipného?!" zavrčím podrážděně. Jeho ruce na mých ramenou jsou mi poněkud nepříjemné...

,,To, že se asi vůbec neposloucháš. Ed je už určitě v tý restauraci s klukama, takže doma bys ho sotva zastihla." ach jo... Proč jsem tak vypatlaná?!

,,No jo. Hele, tak já tam půjdu s tebou, a zabráním tomu, aby měl brácha předčasný infarkt, jo? Jdem!" a začnu ho táhnout pryč od lavičky, kde jsem doteď vyhrávala, jenže mě zase zastavil.

,,Co se děje tentokrát?!" polohlasem křiknu.

,,Víš snad, do které restaurace jít? Mám totiž takový pocit, že jsem ti to neřekl, ale jestli ovládáš telepatii, tak prosím..." hmm... Možná bych se někdy měla zaměřit na to ho zbavit toho jeho věčného sarkasmu. Na ten mám povolení výhradně já. A možná ještě Ed, ale neodbíhat od tématu!

,,Tak mě veď." a on tak se smíchem udělá.

Během necelých tří minut už procházíme recepcí až k jednomu většímu stolu, kde sedí čtyři zbylí členové bývalých One Direction a okolo nich pochoduje nervózní Ed s telefonem na uchu.

Dojdeme až k nim, a všechny pohledy se okamžitě zakotví na mě.

,,Nazdar Harry. Koho jsi to přived?" ozve se jako první, pouze mým odhadem, Louis. Dlouho jsem je neviděla, tak se mi jejich jména s obličeji pomíchala.

Kudrnáč ho zvednutou rukou zarazí, a začne mluvit na zrzka.

,,Ede?" houkne směrem k němu.

,,Teď ne, Harolde! Nechápeš, že potřebuju zjistit, že moje ségra ještě žije?!" naštvaně procedí skrz zuby. Harry po mojí pravici se trochu zamračí, protože fakt nemá rád, když mu někdo říká Harold, a už vůbec to nemá rád od svých kamarádů.

,,Sakra Ede típni to a poslouchej ty idiote!" zakřičím na něj tak, aby to nerušilo ostatní hosty.

Zmateně se na mě koukne, a telefon jenom oddálí od ucha.

,,A ty jsi kdo jako? Potulná zpěvačka, co si vysomrovala od Harryho, aby jsme se ti podepsali nebo ti snad pomohli ke slávě?!" odcekl nepříjemně. To mě vážně nepoznal? Jako, jo, snažila jsem se o to udržet si inkognito look, ale že by mě zrovna on nepoznal?

,,Ne. Přišla jsem zabránit tomu, abys předčasně zešedivěl." s uchechtnutím si sundám čepici i brýle. Edward okamžitě položí hovor a během sekundy jsem uvězněná mezi jeho pažemi.

,,Sakra, kde jsi krucinál byla?! Víš, jak jsem se o tebe bál, když jsi nebrala telefony?! Tohle už mi nedělej!" vynervovaně mi hlesne do ucha. Začnu hodně litovat toho, že jsem si ten blbej krám nevzala, nebo nenechala vzkaz, že jdu ven...

,,Promiň, brácha. Byla jsem si pro vysvědčení a pak zůstala venku, jenže jsem telefon nechala doma. Fakt se ti omlouvám." taky ho obejmu.

,,Tak fajn! Když jsme vyřešili tvoje zmizení, mohli bychom se přepnout do módu schůzky po půl roce?" tleskne rukama Styles, čímž mě donutí se podívat po ostatních, co sedí u stolu.

,,Eh, čau kluci, dlouho jsme se neviděli, co?" pousměju se nervózně po tom, co mě Ed pustil ze sevření.

S nepatrně sevřeným žaludkem si je ještě jednou přejedu pohledem, dokud nezakotvím na jednom jasném modrém pohledu.

,,Ahoj, Nialle."

______________________________________

A/N

Tak a teď to začne být zajímavý!

Otázka dne: Líbí se vám Louisova písnička 'Miss you'?

Mě docela jo... :D Minulý měsíc jsem jí poslouchala pořád! :'D

______________________________________
ⓜⓐⓡⓚⓔⓣ

Životní facka || n. h.✔Where stories live. Discover now