13 - ,,Děkuju, Harry."

1.6K 82 14
                                    

~~~Flicker - Niall Horan~~~

,,Vic, nemáš tam ještě-" sakra, Harry, to se nemůžu v klidu vybrečet bez toho, abys u toho byl?!

,,Co se stalo?" samozřejmě hned přišel ke mně a položil mi ruku na rameno. Už jsem to nezvládla, a padla mu kolem krku. Zase mu akorát ničím tričko slzami...

,,Vic, no tak, ššš. Řekni mi co se děje?" konejšivě mě hladí po zádech.

,,On- on tu... Chtěl se mnou mluvit, no... O tom. Víš? Chtěl to rozebírat po takové době, co jsme spolu neprohodili jediné slovo! Harry, to... Tohle nemohl myslet vážně! Proč mi to dělá?" divím se, že mě přes mou nynější hlasitost a vzlyky slyší.

,,Neboj Vic, ono se to jednou spraví. Bude to v pořádku. Co jsi mu na to řekla?" také mluví spíše šeptem.

,,Poslala jsem ho s tím někam! Ať se mi to nepokouší vysvětlovat po půl roce mlčení. Nechci ho teď vážně ani vidět!" více se k němu natisknu a více se rozbrečím.

,,To je dobře. Ještě že jsi mu řekla právě tohle. Myslím, že budeš mít tak týden pokoj." taky mě pevněji objal a ještě, skoro váhavě, mi dal letmou pusu do vlasů.

,,Děkuju, Harry." odmlčím se na chvíli. ,, Za to, že jsem ti to mohla říct a ty mi teď můžeš pomoct." zašeptám po chvilce ticha.

,,Jsem za to rád. Doteď jsi na to všechno byla sama, ale ode dneška na to budem dva. A ve dvou se to vždycky líp táhne." pousmál se, čímž vytvořil mírný úsměv i mně.

Pohled Nialla:

Bože, zatraceně už!

Momentálně mám chuť rozbít všechno, co se mi připlete pod ruku!

Co jsem si myslel?! Půl roku s ní nemluvím a teď, když k ní nakráčím, tak mám čekat, že mě to nechá všechno vysvětlit, padne mi kolem krku a zase to budeme my dva?

Jsem nehorázný idiot! Opravdu!

Nechápu se. Nechápu sám sebe. Proč jsem tehdy neodporoval vedení, a nezůstal s ní? Nechápu, že mi vyhrožovali tím, že pokud to neukončím, končím v kapele!

Já bych je býval poslal do háje, kdybych to mohl udělat. Nemohl jsem dopustit, aby v kapele už byli jen tři. To by už nikdy One Direction neexistovali. To jsem nechtěl... Nešlo to.

Kdybych jenom tušil, že se stejně rozpadneme! Mohl jsem se na to vykašlat a neohlížet se na kluky, na fanoušky a na nikoho jiného a dál být s Tori.

Jak teď jenom zařídit, aby si to nechala vysvětlit? Možná by mě pochopila...

Znovu jsem to chtěl zkusit a vykročil jsem směrem do kuchyně, ale zarazil mě obraz přede mnou. Tori v Harryho objetí... nevím. Ranilo mě to vidět. Vždyť já jí mám pořád... rád? Ne, já jí miluju... Jenže ona to zřejmě neví. A nedivím se, po tom, co jsem udělal.

Na patě jsem se otočil s úmyslem se znovu posadit ke klukům a dál sledovat zápas, ale nakonec jsem se ani pořádně nevzpamatoval a už byl obutý a venku před vilou. Nemám tušení, kam jdu, je mi to jedno. Hlavně se potřebuju projít a pořádně si v hlavě probrat, co bych měl dělat.

Nemá třeba něco s Harrym? Co když na mě chce doopravdy zapomenout?!

Vlastně bych si zasloužil ještě větší ránu, než zjištění, že ty city, kterými ke mně kdysi možná oplývala, nyní má právo mít někdo jiný.

Mám se teda vůbec snažit?

______________________________________

Taaak první pohled Nialla! A nejspíš nebyl poslední... :D

Otázka dne: Která z vás už slyšela Niallovu 'So long'?

Bože, ta je dokonalá!!!

______________________________________
ⓜⓐⓡⓚⓔⓣ

Životní facka || n. h.✔Where stories live. Discover now