35. Tetovačka zadarmo

2.1K 117 9
                                    

Po tom osudovém slovu napětí u stolu povolilo.  Šla jsem s Dracem do pokoje. Převlékla jsem se do pohodlnějšího oblečení a vyšli jsme na zahradu. Byl úžasná.
Všude kvetly nádherné rostliny a zelené keře. Vše bylo zasypáno tenkou vrstvou sněhu. Sněhem se vznešeně brodili pávi. Téměř splývali se sněhem.
Popadla jsem hroudu sněhu a mrskla ji po Dracovi. Má pověst nejlepší střelkyně nelhala. Trefila jsem se přímo za krk. Po prvotním šoku Draco popadl sníh a snažil se mne trefit.  Utíkala jsem co mi nohy stačili.  Bohužel byl tentokrát rychlejší a povalil mě do sněhu. Začal mě lechtat na břichu.
,,N-ne Draco, p-prosím. Já u-už n-nemůžu. " Skučela jsem a slzy mi tekly po tvářích. ,,A co za to? " Zeptal se a zubil se.
,,Nic? " Zkusila jsem a snažila se vykroutit ze sevření.
,,Hmmmm. " Zavrněl a sklonil se blíž.
,,Tak dobrý pocit?" Zkusila jsem znovu. ,,Hmmm" Zavrněl a sklonil se ještě níž a políbil mě. Bylo nádherné líbat se ve sněhu, bohužel  mi začala být zima a došel nám kyslík.

Zvedli jsme se a v ruku v ruce jsme šly zpět do sídla. Převlékla jsem se a vzala si učebnici lektvarů. Asi po deseti minutách do pokoje vešel Draco. ,,Už se zase učíš?" Ušklíbl se ale hned zvážněl. ,,Pán Zla nás chce vidět."

Na sucho jsem polkla a kývla jsem. Rychle jsem si tepláky změnila na černou sukni a svetr na bílou košili.  Vlasy jsem si dala rovné a černé a oči zelené. Vzala jsem Draca za ruku a pomalu šli do jídelny. U velkého stolu seděli postavy v černých hábitech. Usadili jsme se vedle Cissy a Luciuse. V čele stolu nikdo neseděl a po jeho pravé straně také nikdo nebyl.

Někde práskly dveře a do místnosti vešel Severu Snape. Usadil se na prázdném místě. Jeho černý pohled se střetl s tím mým. Trochu ho to zarazilo, ale hned nahodil zpět svou ledovou masku.   Asi po dalších pěti minutách vešel Pán Zla. Těsně za ním se plazila Nagini. (Voldy je asi na hadice :D)

Všichni jsme povstali a zase si sedli. 

,,Mí drazí smrtijedi. Svolal jsem Vás dnes, abychom přijali mezi naše řady dva nové členy. Pana Draca Malfoye a slečnu Lily Potterovou. Syna Luciuse a dcera zesnulé Lily Potter a Jamese Pottera." Společně s Dracem jsem vstala. Při mém jméně se vznesl tichý šepot, ale téměř okamžitě utichl. 

Přešli jsme k Pánovi Zla a poklekli. Draco šel první. Vykasal si rukáv  a natáhl předloktí.

,,Slibuješ Draco Malfoyi věrnost Pánovi Zla?" 

,,Přísahám."

,,Slibuješ, že když bude potřeba položíš za mne život?" 

,,Přísahám"

Pán Zla klepl hůlkou o Dracovo předloktí a tam se začalo tvořit znamení. Teď se na jeho předloktí skvělo černé tetování. Byla jsem na řadě. Moje přísaha byla délší.  Natáhla jsem levou paži.

,,Slibuješ Lily Potter věrnost Pánovi Zla?" 

,,Přísahám."

,,Slibuješ, že když bude potřeba položíš za mne život?"

,,Přísahám."

,,Slibuješ, že se nikdy nepřidáš na stranu bratra a když bude potřeba zabiješ ho?"

Polkla jsem a pronesla to osudové slovo

,,Přísahám."

Lehce klepl hůlkou o mé předloktí a ihned se ozvala palčivá bolest. Na levém předloktí jsem měla vypálené znamení zla.  Až se to dozví Brumbál tak budu vy - víte - kde.

Vstala jsem s kleku a šla se usadit. Dívala jsem se kamkoliv jen ne na Snapa. 

Schůze skončila a my mohli odejít. Těsně před tím než jsme šli do svého pokoje, tak jsme se pořádně objali. Věděla jsem, že toto není správné ale co bych neudělala pro Brundibála. Lehce jsem přejela prsty po znamení které budu mít na celý život.  V pokoji jsem si vzala hodně široký náramek ze stříbra který mi zakrýval celé znamení. Rodiče mi ho poslali z Egypta, když tam byli na dovolené. Vzdychla jsem a spáchala večerní hygienu. Zalezla jsem pod peřinu a do deseti minut byla tuhá.

Sestra Harryho PotteraWhere stories live. Discover now