30. Prasinky

2.2K 136 7
                                    

  ,, Jó!" Zavýskla jednoho prosincového dne Lyra. ,, Co se děje?" Zeptala jsem se a odtrhla oči od Zaklínadel a odeklínadel pro pro pátý ročník

,,Tento víkend se jde do Prasinek." Řekla nadšeně a posadila se do křesla. Do společenky vešel Draco a  v závěsu za ním Theo. Pousmála jsem se a sklopila oči k učebnici. Theo si sedl k Lyře a vysadil si ji na klín. A Draco se sesunul na pohovku vedle mne. Podíval se na obal učebnice a rychle mi ji sebral. ,,Hele! Já se narozdíl od tebe učím na NKÚ. Okamžitě mi ji vrať nebo ti proměním Aliena v brk." Hrozila jsem mu. Alien byl jeho puštík a měl ho velmi rád. Věděla jsem, že na něj nedá dopustit. On se jen zazubil. Bohužel věděl, že bych to neudělala. ,, Vrátím ti ji když se mnou půjdeš do Prasinek." Řekl.

  ,, Ráda s tebou půjdu. Šla bych  i kdyby jsi mi nesebral učebnici." Usmála jsem se a vlasy se mi změnili na růžovou. Rychle jsem potřásla hlavou a vlasy se mi změnili na modrou. ,,  Vrátíš mi tu učebnici? Potřebuji se učit." Zeptala jsem se ho. 

,, Stává se z Tebe Grangerová." Ušklíbl se a rychle se zvedl. Namířila jsem na něj hůlkou a lehce švihla. ,, Levicorpus."  A Draco visel hlavou dolů. ,, Copak jsi říkal? Nepřeslechla jsem se?" Zeptala jsem se sladce a smála jsem se. ,,  Dej mě dolů. Beru to zpět. Vrátím ti jí."

,,  Leberacorpus."  A Draco ležel na sedačce. Hodil mi knihu a dál ležel. Nešetrně jsem ho skopla na zem a posadila jsem se. Zaskučel bolestí a zvedl se a opět si sedl vedle mne.  Znovu jsem se začetla do postupu přeměny sovy v divadelní kukátko. Jak příhodné.

  ,,  Takže zítra tady v 9?" Zeptal se Theo. Všichni kývli.


 Druhého dne jsem vstala v 7 abych jsem se stihla nachystat. Přece už byla zima. Vzala jsem si teplé rifle a triko s dlouhým rukávem. Přes triko si nandala černý rolák a teplou bundu. Probudila jsem holky a společně jsme sešli do společenky. Kluci už tam čekali. Vydali jsme se do Velké síně kde Filch kontroloval potvrzení. Všichni jsme prošli a zamířili do Prasinek. Krásně sněžilo a já se chopila příležitosti. Nenápadně jsem zdvihla hroudu sněhu a vytvořila jsem kouli. Zamířila jsem a hodila. Trefa! Blaise ji dostal zrovna za krk. Začal se rozhlížet ale já se začala rychle povídat s Dracem a tvářila se u toho asi takhle. Já nic, já Potterová. 

V dobré náladě jsme dorazili do Prasinek a zamíříli do Medového ráje. Najednou jsem uviděla Harryho a jeho partu jak jde nenápadně nápadně do Prasečí hlavy. Zastavila jsem se a lehce trhla hlavou směrem k nim. Draco pochopil a oba jsme je začali potichu sledovat. Když vešli do hostince tak jsme se přikradli k okýnku. Uvnitř seděla hromadu studentů a v čele seděli Harry, Ron a Mia. Skrčila jsem se zpět a táhla Draca zpět. Vyšli jsme na hlavní ulicia došli k Medovému ráji.

  ,, To bylo divné." Poznamenala jsem. ,, Potter určitě něco chystá." Zavrčel a vešli jsme do vnitř. Po hodině chození jsme se rozdělili. Theo a Lyra zamířili do čajovny madam Pacinkové z které mi bylo na nic, jen když jsem ji viděla. Pans s Blaisem šli zpět do hradu a já s Dracem ke Třem košťatům.  

Posadili jsme se a objednali jsme si Máslový ležák. Povídali jsme si a pili u toho.

Zrovna jsem mu vyprávěla historku z Krásnohůlek. Kde jsem jednou omylem vyplavila toalety. když jsem zpozorovala jak se lehce přiblížil. Podívala jsem se mu do očí a on se ještě víc naklonil.  Přitiskl své rty na mé a v břiše se mi rozlétlo tisíce motýlků. Byl to úplně jiný pocit než tehdy na tribuně. 

Polibek jsem mu vrátila a zapletla mu prsty do vlasů. Odtrhli jsme se až když nám došel kyslík a třískla sklenice i zem. Podívala jsem se tam  a stál tam Harry a před ním ležela na zemi sklenice. Ušklíbla jsem se a švihla jsem hůlkou. Sklenice se okamžitě opravila a trio jen zíralo. Vím co jim vrtalo hlavou.

1. Můj vztah s Dracem 

2. To že umím neverbální kouzla.


Vstala jsem a Draco mi podržel bundu. Vyšli jsme a rychle mířili do hradu. Opravdu byla velká zima. ,,  Ti čuměli jako kdyby viděli Hagrida v plavkách." Vyprskl smíchy Draco a přehodil mi ruku okolo ramen. ,,  Jsme spolu?" Zeptal se nervózně. Místo odpovědi jsem ho políbila.


Opravdu jsem začala chodit s Dracem Malfoyem.... 


Sestra Harryho PotteraDonde viven las historias. Descúbrelo ahora