Epilog

3.1K 286 84
                                    


Postura dreapta, pe care o adoptă in șa, o invatase de la tatal ei, iar pletele negre care vanturau pe langa chipul alb erau mostenire de la mama ei.
Statea mandra pe calul ei pur sange de culoare neagra.Fusese dat cadou, bineînțeles, de tatăl ei. Ii pusese numele de Thunder caci ii stăpânea cu greu puterea dar învățase sa il iubeasca.Iar calul învățase sa o respecte asa ca formau un cuplu greu de întrecut.
Pe langa frumusetea fizica a calului, Thunder mai fusese ales si pentru sangele pur pe care il mostenea de la o linie lunga de campioni.Poate asta fusese o alta parte importanta in alegerea calului.Se completau perfect si din acest punct de vedere.

Stranse bine picioarele pe langa coastele lui si trase usor de haturi cat Thunder sa ii inteleaga intentia.I-o ghici imediat si coti stanga dupa cum stapana lui poruncise.Coama neagra vantură iar calul parca mandru de ea si-o scutură in bataia vantului.
Galopa cu repeziciune printre copacii deși ai padurii.Evita cateva crengi si sari cu gratie peste un bustean mic.
Ceilalti din spatele ei incercau sa tina pasul cu ea dar pana la urma tot fura nevoiti sa o caute caci iesise din raza lor vizuala.
Numai nasa ei, Alexandra, o ajunse din urma si ii zambi cand ii facu cu ochiul.
Pornira amandoua intr-un galop care ii lasa pe ceilalti in urma cu mult.Fetele incepura intrecerea iar ei isi dadura seama ca nu au nici o sansa sa le mai ajunga.
Pletele lor negre se facura nevazute in spatele copacilor si doar cateva chicote se mai auzira ca o dovada ca trecusera pe acolo.
Dan clatina din cap dar zambi doar pentru el.Fetele...nu le puteai stapani deloc.Sangele clocotea in ele.

In fata, cele doua ajunsera umar la umar.Camelia se lasa mai jos in sa lăsând aerodinamica sa isi faca treaba, castiga doi metrii in fata nasei ei dar stia ca avea sa fie prinsa din urma imediat.
Uitasera ca iesisera de fapt la vanatoare iar acum se intreceau prin padure punându-și caii la incercare.
Prietena lui Thunder, Daisy, incerca sa il prinda din urma.Coama ei alba flutura nervoasa pe langa mainile Alexandrei.Calul ei avea sa se ambitioneze in curand vrand sa nu se lase mai prejos ca Thunder.Scutura nervoasa din cap si porni mai cu putere pe urmele iubitului.Cand il ajunse din urma necheza zgomotos si Alexandra ar fi vrut sa inteleaga ce ii transmitea. Rase si isi intrecu fina.
Chicotul ei ii ajunse la ureche.

Thunder o lasa sa castige, iar ea nu voia sa il forteze. Nu voia ca Thunder sa fie lipsit de iubirea lui Daisy pentru urmatoarele zile.Ii mangaie gatul lucios si ii sopti la ureche.
-"Te inteleg.Nici eu nu as vrea sa dormi pe canapea in noaptea asta."

Thunder ii raspunse cu o plecare usoara din cap care o facu pe Camelia sa chicoteasca.
Il opri pe Thunder cand o vazu pe nasa ei ca ii astepta mai in fata.
Daisy dadea nervoasa din copita, imprastiind pamantul in urma ei.Chipul nasei era incruntat asa ca ea dadu pinteni lui Thunder.Ceva o facuse pe nasa ei sa se opreasca brusc.
Cand era aproape de ea clatina usor din cap ca și cum ii facea semn sa nu se apropie.
Camelia sari de pe șa si il trase pe Thunder printre copaci.Alexandra se vedea vag printre crengi.
Se oprinse intr-un luminis dar Camelia nu vedea pe nimeni in afara de nasa ei.
Inchise ochii si asculta padurea.Auzi vantul printre frunze, dar auzi fosnete si pasi alergand in directia Alexandrei.
Deschise ochii si isi privi nasa in ochi.Alexandra astepta.Auzise inaintea ei si acum era pregătită sa infrunte orice isi va face aparitia.Sabia din mana ei statea dovada ca orice ar fi auzit nasa ei, cu siguranta nu era uman.Camelia isi scoase pistolul si se puse la panda.

Inchise iar ochii si auzi pasii apropiindu-se.Inghiti in sec.
-"Stai pe loc!" striga Alexandra, iar vocea ei se facu auzita ca un tunet in spatiul mic deschis.
Pasii incetara dar Camelia nu vedea cine este.
-"Te-ai pierdut ?" intreba Alexandra.
O voce stinsa ii raspunse iar ea incerca sa vada persoana dar cativa copaci ii blocau vederea.Daca se misca acum, avea sa se dea de gol.Frunzele de sub picioarele ei ii va face simtita prezenta imediat.
Interlocutorul Alexandrei nu mai statu sa raspunda la a doua intrebare ci tasni pe langa ea si se facu pierdut printre copaci.Camelia nu statu pe ganduri si se urca imediat pe sa luandu-i urma. Thunder avea sa ii faca fata dar Daisy nu.
Trecu pe langa nasa in viteza, iar aceasta o avertiza.
-"Ai grija Cami.Suntem in urma ta."
Thunder negheza parca a fericire ca in sfarsit avea sa isi puna puterile in valoare.Isi pleca capul in fata si baga viteza facand-o pe Camelia sa il stranga bine cu picioarele.
Vazu umbra unui barbat alergand printre copaci.
-"Nu-l pierde Thunder!Dupa el!"
Nu trebuia sa ii spuna de doua ori.Thunder era obisnuit cu vanatoarea de vampiri.
Pe jos, nu ar fi avut nici o sansa, dar cu Thunder dupa el, avea sa il prinda imediat.
Stranse haturile intr-o singura mana si trase odata dupa barbat cu mana libera.Acesta sari la timp evitand glontul si Camelia vazu trunchiul unui copac lovit in plin.
Il urmareau pe barbat de cateva nopti.Fusesera informati ca in padurile de langa ei va trece un clan de vampiri, iar seful lor calatoreste singur.
Pe el il voia Camelia.De ceilalti din clan se vor ocupa colegii ei de la Academie.

Sângele Evei (Completa)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt