Capitolul 21: My doc

2.1K 181 2
                                    


Am ramas surprinsa de ordinul dat de catre monstru.Nu ma asteptam sincer.Imi era teama sa ma uit peste umarul lui la cel pe care avea sa il omoare.Nu cred ca lui Rick ii parea rau de ce avea sa faca caci maraitul satisfacator s-a auzit in toata camera.
-"Dar Rege..taratura asta este Vad.."
Nu a apucat sa termine ce avea de zis.S-a auzit ceva pleznind in urma noastra in timp ce monstrul ma purta pe brate departe de toata scena.Am vrut sa rasuflu usurata ca nu isi continuase propozitia dar am tacut malc.Imi tineam mainile in poala uitandu-ma printre gene la degetele mele rupte.O sa imi trebuiasca ceva timp sa ma refac iar asta insemna ca planul meu sa evadez va trebui sa mai astepte.Ca sa ma pierd in padurea deasa ce se intindea dincolo de zid aveam nevoie de toata forta.Ranita nu aveam sa ajung prea departe.
In timp ce mergea cu mine in brate, parca plutind mai mult, incerc sa imi ridic privirea spre el.
Se uita inainte cu fata lipsita de orice expresie.Clar isi ascundea acum sentimentele, probabil de furie, in spatele mastii.Maxilarul il avea incordat la maxim si daca ii ridicam buza acum.. pun pariu ca dintii lui erau stransi.Urca cu mine la urmatorul etaj pe scarile mari.Nu fusesem niciodata in partea asta a casei si ma intrebam daca ma duce la celalalte fete.Poate ma va duce la Maya.
Ne apropiem de o usa imensa pana sus in tavan,alba, la fel ca cele de la biroul lui.O impinge cu piciorul si intram inauntru.Era intuneric bezna,deci sigur nu eram la nici una din fete.Nu vedeam nimic in jur dar bag mana in foc ca el vedea totul.Ochii lui albastrii s-au aprins ca doi licurici in timp ce scana camera.Se indreapta intr-o parte a camerei si ma pune jos pe ceva moale.Pipai cu mana materialul moale si realizez ca era un fel de pat.Inchid in sec.Ma temeam ca avea acum sa duca la bun sfarsit ce nu reusise la bazin sau ce nu reusise viermele.
Nu mai aveam energia necesara sa ma lupt si cu el..
Ma lasa singura pentru cateva secunde apoi camera se lumineaza imediat.Imi minjesc ochii si il vad cum sta langa intrerupator uitandu-se la mine.Probabil vedea mai bine acum daunele produse de vierme.Pana sa clipesc iar era in fata mea facandu-ma sa tresar.Se misca repede nu gluma.Imi ridica chipul cu degetul aratator, plasat sub barbie, scanand cu ochii obrajii si ranile de la buze.
Apoi ochii ii aluneca pe corp luand aminte la sangele care imi acoperea trupul si panatalonii franjuri de pe mine.Ma ocoleste si vine in spatele meu unde probabil se uita la spatele meu plin de cioburi.Nu am indraznit sa ma misc.Ba din contra voiam sa vada in ce stare ma adusese viermele lui.
Ofteaza in spatele meu dar nu zice nimic.Dispare in aceeasi viteza pe o usa si se  intoarce langa mine in doua secunde.
Pune pe pat o trusa mare alba pe care o desface.Inauntru puteai vedea clar ca avea tot ce era nevoie pentru a-mi trata ranile.
Se lasa in genunchi in fata mea in timp ce scoate din cutie un tifon si doua flacoane inchise la culoare.Uda tifonul cu lichidul dintr-un flacon si isi muta privirea spre mine cu mana in aer.Ne uitam iar unul la altul fix si ma intrebam cine va rupe tacerea.Parca voia sa imi ceara voie sa se apropie de mine.Oftez si inchid ochii..trebuia sa il las sa imi inchida ranile sau nu ma faceam bine niciodata ca sa pot evada,plus ca era periculos ca umblu cu ranile deschise intr-o casa de vampiri.
Aprob din cap usor avand ochii inca inchisi pregatita sa ma usture ca dracu.Simt materialul fin pe buzele mele si tresar la prima intepatura care imi face stomacul sa se stranga de durere.Se opreste pentru cateva secunde apoi ii simt suflul rece peste rana.Deschid ochii vazand cum isi tuguia buzele in timp ce sufla spre fata mea.Inima incepe sa imi bata cu putere iar capul imi vuieste imediat.Parul de pe maini mi se ridica si stomacul facea tumbe ignorand acum durerea ranilor.
Ce dracu am?
Sa fie efectul stresului?Oboselii?
Apropie iar tifonul de buza mea dar acum ignor durerea pentru ca eram prea ocupata sa ma uit in ochii lui care ma priveau fix.Nu se uita la rana,nici la tifon ci isi mentinea privirea pe ochii mei parca vrand sa citeasca durerea din ei.
Inchid in sec simtindu-mi gura uscata.As fi vrut sa inchid ochii ca sa ma ascund de el dar nu puteam.Ramasese prea hipnotizata de ochii lui.
El a fost cel care a intrerupt schimbul de priviri pentru ca a schimbat tifonul cu altul nou picurand din a doua sticla pe el.Se intoarce spre rana mea dar la fel ca inainte privirea lui nu o paraseste pe a mea pana in momentul in care a terminat de curatat si presupun de dezinfectat ranile.
Urma partea mai grea acum caci se mutase in spatele meu.Nu ii vedeam ochii dar sunt sigura ca scana totul.M-am speriat imediat cand mana lui mi-a atins pielea dar nu fiindcă imi era frica ci pentru ca valul de electricitate care ma cuprinsese se întindea in mine asemenea unei răceli care iti îngheța corpul.Degetele lui reci imi ating pielea usor si realizez acum cat de moi erau.Oare de ce nu simțisem asta cand le înfășurase pe gatul meu?
Poate ca eram prea ocupata sa supraviețuiesc?

Sângele Evei (Completa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum