Capitolul 45: Find or lose?

1.9K 185 1
                                    



Corpul meu obosit abia își găsește liniștea în brațele lui după ce a fost destul de indulgent cat sa ma lase sa ma odihnesc pentru cateva ore în care am profitat la maxim printr-un somn plăcut.

Câteva mângâieri pe spatele meu au fost cele care m-au trezit iar mormaielile mele nu l-au descurajat sa se oprească asa ca m-am întors cu fața spre el lovindu-ma de privirea lui albastră care îmi taie respirația.
Dă-l dracu de somn!Cine are nevoie de somn când el ma privește în felul acesta...

Ii zâmbesc șiret și ma întind spre buzele sale sa i le sărut iar el îmi răspunde nerăbdător înapoi.Cine știe de când aștepta să mă trezesc?
Tot eu am fost cea care a întrerupt sărutul, căci eu eram cea care avea nevoie de aer sa respire.
-"Spune-mi ca ai făcut cafea."Mormai deasupra buzelor lui.
-"Da."Îmi răspunde zâmbind.
Nu ai zice ca este monstrul pe care îl știam când îl vezi în aceste momente de intimitate.Ma surprinde iarăși cat poate sa fie de normal.
Trage cearceaful de pe mine și în ciuda goliciunii mele ma ridica în brate coborând cu mine pe scările care duc către bucătărie.Eu doar ma bucur ca de data asta nu am ajuns în doua secunde căci dacă ma mai manevra rapid aveam impresia ca am sa ma rup la un moment dat, sau am sa vomit făcându-mă de ras.
Ma lasă jos pe blatul de la bucătărie apoi îmi pune intre palme o cana mare cu cafea.Inhalez aroma și sorb o gura închizând ochii.
-"Hmmm."Gem bucuroasa când lichidul fierbinte îmi invadează gura.
Când ochii mi se deschid observ cum ma privea cu amuzament în timp ce o lumina jucăușa ii dansa în albastru marin.
-"Ce este?"Il întreb confuză de amuzamentul lui.
-"Credeam ca numai eu te pot face sa gemi de placere."Îmi face cu ochiul lăsându-ma chicotind în urma căci atenția lui se îndreaptă o clipa către fereastră în timp ce el se mișca repede ajungând la ea într-o secundă.
-"S-a întâmplat ceva?"Il întreb curioasa încercând sa trag cu ochiul afara pe fereastră.
-"Fugi sus și îmbrăca-te!"Îmi ordonă schimbând imediat tonul suav pe care îl folosise pana acum cu cel rece.
Nu pun alte întrebări căci ma bazam pe auzul său mult mai fin decât al meu.Iar asta însemna doar ca vom avea vizitatori în curând.
Urc spre dormitor și îmi culeg hainele doar într-o mana fugind imediat în baie.
Când ies 10 minute mai târziu, aud într-adevăr voci,mai bine zis șoapte, iar una dintre voci o recunoaștem cu siguranță.
Cobor ușor treptele dar sunt imediat auzită făcându-l pe Rick sa ma privească uimit.
-"A hmm bună!"Sunt eu cea care saluta prima iar Rick se ridica de pe scaunul înalt din fata bucătăriei venind spre mine zâmbind.
-"Bună și ție!"Îmi face cu ochiul iar eu roșesc pana în vârful urechilor.Nu trebuia sa fii vreun vampir inteligent ca sa iti dai seama ce se petrecuse aici cu câteva ore înainte."Cum te simți?"Îmi face semn către piciorul rănit de care uitasem cu desăvârșire.
-"Mai bine."Ii răspund schimbând privirea către David care stătea sprijinit de ușa frigiderului cu mainile încrucișate la piept.
-"Te cred.."Glumește Rick și îl lovesc ușor peste umăr.
-"Va las sa vorbiți."Le spun celor doi și trec pe lângă Rick vrând sa ies afară din cabana dar vocea lui David ma oprește când mana mea atinsese clanta.
-"Rămâi."Ordona dar imediat tonul i se îmblânzeste."Te rog."
Ma întorc pe călcâie și ma indrept către cana de cafea pe care o abandonasem mai devreme.David vine spre mine și îmi plasează un sărut pe tâmplă sub privirile uimite ale lui Rick.
-"Deci..unde rămăsesem.."Încearcă Rick sa reia vrând sa treacă peste momentul ciudat."Vibe m-a sunat astăzi pentru a întreba dacă ai nevoie de fete dar l-am refuzat politicos."
Ma incrunt în timp ce David îmi urmarea orice mimica a feței fără sa se uite măcar o secunda în direcția lui Rick.
Nu mai auzisem nimic de Vibe de ceva timp.
Când vede ca Regele lui nu comentează nimic Rick continua după o lunga pauza.
-"Am încercat sa iau legătura cu Seth pentru a veni sa vorbiți,acum ca Eva a evadat dar tot refuza,Dumnezeu știe de ce, în rest nimic important care sa necesite prezenta ta acasă."

Când a terminat de vorbit David s-a uitat în direcția lui pentru prima data și a început sa ii dea directive pentru ziua de mâine.Eu mi-am permis sa îmi las gândul sa zboare la Seth.Nu ma mir ca refuza întrevederea cu David.El doar aștepta vesti de la mine.Un gol se așterne în stomacul meu și nu era de foame.Aveam o teama la gândul ca David ar afla despre înțelegerea mea cu Seth iar atunci sunt sigura ca ma vedeam cu gatul rupt ca la porumbei.Nu cred ca David mi-ar fi iertat trădarea.
Mai ales acum după noaptea asta.
Nici măcar eu nu știam ce sa cred după ce s-a întâmplat.Ce suntem noi pana la urma și încotro ne îndreptăm?Cuvintele lui Seth erau prea proaspete în capul meu pentru a le putea uita în legătură cu destinul lui David.
Dar chiar daca destinul său era altul..eu una nu puteam sa îl trădez în felul acesta.Nu merita!

Sângele Evei (Completa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum