Capitolul 55: The new generation!

1.9K 193 4
                                    


Cred ca wattpad ma urăște!Am niște probleme cu cărțile,cu librăria...
Am luat legătura cu ei iar răspunsul lor a fost ceva de gen: știm de problema dar nu știm când le rezolvam...*facepalm*
Și tot aștept de anul trecut sa le rezolve.Pana acum nimic...
Îmi cer scuze de întârziere!
Va pup

************************

Isi freaca tamplele cu degetele mari.Iar eu continui sa stau in pozitia sfidatoare cu mainile pliate la piept si barbia sus.Nu am ce negocia pe aceasta tema.Stie cine sunt si stie ca nu pot sta fara sa fac nimic.

-"Ma pui intr-o situatie dificila Eva."
-"Stiu David.Dar priveste din punctul meu de vedere."
-"Incerc.Chiar incerc."

Imi musc buza inferioara si ma apropii de el punand o mana pe umarul sau.

-"Vom gasi o solutie, dar am nevoie de tine alaturi de mine,altfel o sa ne contram mereu pana la cearta."
-"Lasa-ma sa gasesc o solutie."Se intoarce cu fata spre mine si imi saruta fruntea usor apoi ma strange in brate.Imi las capul pe pieptul lui.

-"Am sa fac la fel, apoi alegem cea mai buna varianta."
Ma gandeam ca daca Alexandra reusise sa fie vanator si iubita unui vampir,atunci o sa gasim si noi o solutie.Numai ca imi aduc bine aminte cand Alexandra a spus ca Dan i se alaturase cauzei lor.

David insa nu era un vampir obisnuit.Era Regelor lor si chiar daca ar fi vrut sa fie de partea mea,insemna sa nu mai fie de partea lor.
-"Saptamana viitoare va avea loc intalnirea celor din elita.Va avea loc aici.Vreau sa nu apari cum ai facut data trecuta.Acum multi stiu cine esti dar nu stiu CE esti."
Imi stramb nasul nemultumita dar privirea lui de gheata ma calmeaza imediat.Stiu ca ma va proteja indiferent in fata cui dar nici sa risc sa pornesc un razboi intre ei acum.Mai ales ca situatia noastra este inca incerta.
-"Bine!Fie!Am sa stau ascunsa, dar vreau sa deschizi acest subiect la intalnire.Trebuie sa stii parerea lor inainte sa luam noi doi o decizie.Trebuie sa stii pe cine te poti baza si cine va fi impotriva noastra."

-"Stiu iubito."imi spune usor amuzat de gandirea mea.
-"Nu rade de mine."il lovesc peste umar in joaca."Vorbim de viitorul nostru aici."
Imi saruta nasul si imi zambeste in continuare.Ma las pagubasa,nu il vad foarte des in astfel de momente asa ca renunt si il las sa fie jucaus.

Ne intoarcem in sala de mese unde ceilalti ajunsesera deja la desert dar se lasa linistea imediat ce ne facem aparitia.Tyler ne privea cu ochi vinovati dar isi mai primeste una dupa ceafa din partea mea inainte sa ne asezam.Murmura un scuze in graba dar uitam repede intorcandu-ne la glumele noastre.

A doua zi ma trezesc cu o pofta nebuna de a ma antrena asa ca il trezesc pe Tyler si il tarasc dupa mine pana in sala de antrenament.Dupa cateva runde de boxat la sac ne mutam in ring.
-"Nu duc dorul unei lupte cu tine, dar imi aduc bine aminte cate vanatai am avut de la tine." ii spun in timp ce ma incalzeam pentru o viitoare lupta.
-"Nu imi adu aminte.Nu stii ce sentiment ciudat am cand ma gandesc ca eram perfect constient ca am sa te omor dar nu puteam sa ma opresc.Ceva in interiorul meu tipa sa nu iti fac rau in timp ce sangele meu clocotea de furie."

Ma opresc si ma uit la el uimita.Este prima data cand se deschide in legatura cu ce simtise atunci.Sper doar ca lectiile lui alaturi de David sa dea roade.Poate ca si din acest motiv l-am luat cu mine in sala.Vreau sa vad cat de mult vrea sa ma raneasca.
-"Ma bucur doar ca mi-am recapatat prietenul." ii spun zambindu-i cald."Poate decizia mea de a te transforma nu a fost cea mai buna dar nu puteam trai cu gandul ca murisei din cauza mea."
-"Poftim?Nu a fost din cauza ta Eva."imi spune venind spre mine usor."Sa iti iasa asta din cap. Nu am vrut sa il las pe Seth sa ajunga la tine, si sunt sigur ca ai fi facut la fel pentru mine."
-"Cu siguranta, dar ai murit pentru ca nu ai vrut sa ii deschizi usa."
Mainile sale ma imbratiseaza usor strangandu-ma la pieptul sau.
-"As facea-o din nou."
Stam putini imbratisati apoi ma impinge de langa el in joaca.
-"Gata cu sentimentalismele sau reputatia mea o sa aibe de suferit.Hai sa iti fac vanatai noi."

Sângele Evei (Completa)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα