Capitolul 57:New me, old you!

2.1K 247 23
                                    


Ultimul capitol!Yay!Va multumesc celor care m-au citit pana acum si care au fost draguti sa apese butonul vote!Dupa Pasti am sa postez urmatoarea carte la care lucrez.Am sa procedez la fel ca si in cazul cartii Sangele Evei , unde am postat primele 15 capitole!

************************

Dimineata incepuse ca oricare.Luam micul dejun in salon cu David si restul prietenilor.

Burta mea era prea proeminenta incat as fi putut sa imi pun farfuria direct pe ea.Maya avea si ea burtica de cateva luni, pe care si-o mangaia exagerat de mult, de parca nu-i venea sa creada ca va deveni mamica.

Rick era si el in culmea fericirii.O sa aibe un copil al lui.Mai norocos de atat, dupa cum a zis el, nu putea fi in viata asta.Asta pana l-a trosnit Maya dupa ceafa si a rectificat zicand ca a fost mai norocos ca o cunoscuse pe Maya, sau Mya cum incepusem sa ii spunem noi.

Lectiile lui David cu Tyler mergeau excelent si decisese ca nu prea avea ce sa il mai invete.
Nu mai avusese nici o criza de ceva timp.
Nimic din tabloul prezentat nu indica ca peste cateva minute...in casa va incepe iadul.

Eram la a doua portie de cereale cu lapte, favoritele mele pe timpul sarcinii, cand am simtit un junghi puternic undeva in burta.M-am indoit putin de spate, dar stiam ca nu fusese o lovitura a copilului.Incepusem totusi sa le deosebesc.
Am ignorat primul junghi, dar la al doilea care a urmat deja ma tineam de masa.Doua maini puternice ma apuca imediat de umeri.Nici nu trebuia sa ma intorc sa vad cine este.

-"Iubito?"
-"Shh, sunt bine, lasa-ma putin."
Privirea lui deja imi ardea ceafa.Stiam ca este mai emotionat ca mine.Un junghi ma face sa ii prind mana si sa i-o strang cu putere.
-"Chemati-o pe Alexandra!" se aude vocea lui in toata camera si am observat cum toata lumea se ridica de la masa de parca toti ar fi putut-o chema in acelasi timp.

Alexandra venise deja de o saptamana la noi dar astazi preferase sa ia micul dejun in camera impreuna cu sotul ei, Dan.Banuiam si noi de ce dupa zgomotole facute azi-noapte.
-"Cred ca mi s-a rupt apa."Spun speriata uitandu-ma cum un lichid imi curge pe picioare in jos.
-"Cred ca da." Bifeaza si David ceea ce era evident.

Ma apuca frica dintr-o data.Gata!Pana aici mi-a fost!Azi voi trai sa imi vad fata sau voi muri nascand-o.
Strang mai rau mana lui David.
-"Cheama-l pe doctor." ii spun si vad cum isi scoate imediat telefonul din buzunar.
-"Veniti repede, i s-a rupt apa."atat a apucat sa zica David caci ii strangeam iar mana primind alt junghi.
-"Te duc in camera."
M-a luat ca pe mireasa si a urcat cu mine incet pana in camera special amenajata pentru nasterile ce vor urma.A mea si a Mayei.Eu eram doar bucuroasa ca nu venise in viteza pana aici caci deja simteam cum lesin de spaima.
-"Imi e teama David!" ii spun incet in timp ce ma lasa jos pe patul mare.
David ia loc langa mine si imi ia mana intre ale lui.
-"Iubito, totul va fi bine.Voi fi aici langa tine tot timpul,o avem pe Alexandra cu noi, ai sa vezi, totul va merge struna."
Incerca sa para mai curajos decat mine dar ii observasem lacrimile in ochi.Isi lasa fruntea lipita de a mea.
-"Orice ar fi, sa stii ca te iubesc cum nu am iubit niciodata in miile de ani pe care ii am.Iar daca se intampla ceva cu tine am sa te urmaresc oriunde ai fi!Vin pana in Rai daca va fi nevoie sa fiu cu tine acolo."
Cuvintele lui imi inmoaie inima.Lacrimile mele curg siroaie pe obraji.

-"Si eu te iubesc, iar daca iadul este locul unde te voi putea vedea ...atunci am sa omor orice inger care imi va aduce blestemul cat sa vin langa tine."
Daca ne-ar fi auzit cineva probabil arunca cu apa sfintita pe noi.
Alexandra isi face aparitia in camera si se opreste uitandu-ne la noi cum plangeam ca doi nebuni.
-"Oh hai, ca va fi bine!David sa fii pregatit pentru muscatura.Iar tu Eva concentreaza-te sa aduci pe lume fata voastra.Nu te mai gandi la nimic altceva.De restul ne ocupam noi."

Sângele Evei (Completa)Where stories live. Discover now