Capitolul 56: Helping good friends!

1.9K 194 2
                                    


Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. - Aristotel

*******************

Alexandra statea dreapta ca un trunchi de copac pe canapeaua din salon uitandu-se la mine cu ochii ei albastrii si mari.Parea terifiata de sirul de intrebari pe care i le pusesem.Cred ca nici nu stia de unde sa inceapa.Ofteaza parca vrand sa alunge greutatea de pe umerii ei.

-"Eva, esti puternica.Una dintre cele mai puternice descendente.Nu poti pune raul in fata de fiecare data."
-"Vreau sa fiu pregatita pentru orice."incerc sa imi scuz foamea de informatii.
-"Nu faci decat sa atragi energii negative asupra ta si a fatului."
Mana ei se apropie de a mea si mi-o mangaie maternal cu o oarecare intelegere in priviri.

-"Nu iti face asta."ma sfatuieste ea."Lasa totul sa vina de la sine.Fata ta va fi foarte norocoasa.Are o mama vanator si un tata rege.Nu poti da gres.Prin venele ei va curge cel mai puternic sange din istoria descendentelor."
Privirea mea se lasa rusinata in jos, aproape incapabila sa rostesc ceea ce imi trecea prin cap, dar imi fac curaj.

-"Nu pentru ea imi fac griji, cat pentru mine.Nu ma intelege gresit.Mi-as da viata pentru ea desi e cat un bob de mazare acum, dar vreau sa fiu langa ea cand va creste, cand va vorbi, cand va face primii pasi..."
-"Si vei fi." imi spune Alexandra sigura pe ea."Ai cel mai minunat si puternic vampir langa tine. Muscatura lui isi va atinge scopul si te va transforma la timp."

Socul probabil mi s-a citit pe fata pentru ca Alexandra mi-a luat imediat mana intr-a ei si ma batea usor pe pielea care se facuse rece.
-"Stiu ce gandesti acum dar nu va fi nici o problema.Nu isi va pierde umanitatea.Va musca o descendenta.Va ramane la fel."
-"El stie asta?"intreb dupa ceva timp.
-"Sigur ca stie, am tot discutat si cu el despre toate etapele."

Cu promisiunea ca se va intoarce cand voi fi pregatita sa nasc, Alexandra paraseste inca odata casa lui David.Nici o multumire nu ar fi fost de ajuns pentru ce facuse pana acum pentru mine.Poate si ea era fericita ca mai exista cineva ca ea.Iar faptul ca se va naste urmatoarea descendenta era o responsabilitate a tuturor vanatorilor.Ea era inca una de-a mea desi se transformase.
Dupa plecarea ei, David ramane cu mine in salon discutand pe aceasta tema si intorcand problema pe toate partile.
-"Iubito, va fi bine ai sa vezi."ma linisteste el.
-"David va fi din ce in ce mai greu.Poate va fi bine dar dupa aceea se vor declansa adevaratele probleme.Eu voi fi vampir, fata noastra trebuie protejata..."
-"Si vor avea cei mai puternici parinti care sa o faca."spune David cu hotarare."Imi va fi mila de nebunul care va incerca sa ii atinga chiar si un fir de par din cap."loveste cu pumnul in manerul scaunului sau care tremura sub vibratiile puterii lui.

Avea dreptate.Aveam o armata intreaga de oameni care sa o protejeze, dar in acelasi timp oricare dintre ei se poate transforma in dusmanul nostru.O singura informatie scapata de oamenii lui David si avea sa fie vanata pentru tot restul zilelor.
-"Crezi ca ar trebui sa o trimitem la Academie?"intreb gandind mai mult cu voce tare.
-"Nu!Iese din discutie.O vreau sub ochii mei tot timpul.O vom invata noi tot ce trebuie"
-"Va fi ca o prizoniera David.Se va intoarce impotriva noastra daca o tinem inchisa ca pe o pasare."
David rade usor si vine langa mine pe canapea luandu-ma in bratele sale si strangandu-ma la pieptul lui.Imi frec nasul de camasa sa si inhalez mirosul sau.
-"Nici nu s-a nascut inca si deja ne contrazicem despre cum sa o crestem."
Chicotesc si eu impreuna cu el.Semanam ca doi parinti aproape normali.
-"Eu zic sa o lasam pe ea sa decida ce va vrea sa faca cand va veni timpul.O vom invata tot ce stie despre lupte,arme si sangele ei.Apoi ea va decide.O vom pazi din umbra dar ii vom da si libertatea de care va avea nevoie daca o vrea."
-"Stiam eu ca imi iau o sotie desteapta." imi saruta parul si ma apropie mai mult de el pana ce mainile mele ii inconjoara mijlocul. Ramanem imbratisati pana ce usa salonului se deschide si intra Rick.Se opreste si zambeste la noi siret.
-"Luati-va o camera."Paseste pana in dreptul nostru si se aseaza pe scaunul pe care David statuse in fata noastra.
-"E casa mea si daca vreau sa imi iubesc sotia in salon, sa fiu al naibii daca nu asta fac." ii raspunde David ironic, desi stia ca nu voi accepta sa ne-o tragem ca iepurii la vedere.
Rick ridica mainile in semn de aparare.
-"Vreau sa vorbesc cu amandoi."
Ne dam drumul din imbratisare si ma bucur ca ceva ce nu are legatura cu mine se mai intampla in jurul nostru.Ne mai lua gandul.
-"Te ascultam." ii spune David.
-"Dupa cum stiti vreau sa o transform pe Mya."
Fac un schimb de priviri cu David dar nu zicem nimic pana Rick nu termina ce are de spus.
-"Dar nu as vrea inca pana ce Mya nu va fi gravida.Vreau sa simta bucuria de a fi mama inainte sa..nah..stiti voi."
-"Si cum v-ati gandit sa faceti asta?"intreaba David in timp ce mana lui se odihnea peste a mea.
-"Cum fac si alte cupluri care nu pot avea copii..inseminare."
-"Sperma ta nu va fi buna." il anunta David.
-"Stiu.Dar e posibil sa luam de la o banca."
Ma uitam cand la Rick cand la David.Nu parea o discutie care sa il socheze pe David, ceea ce ma duce cu gandul ca mai auzise asta si înainte.Probabil era o solutie la care apelau multe cupluri format din vampiri si umani.
Imi musc buza si imi vine o idee.

Sângele Evei (Completa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum