Capitolul 5: Dimples

2.2K 178 0
                                    

"Prietenia este tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii."

*****************

-"Eva Style."ma prezint in timp ce ii prind mana intinsa.Incerc sa par cat mai lady facand asta deoarece nu voiam nici sa i-o strang cu prea multa putere dar nici sa par vreo balega de femeie.Imi iau si eu timpul necesar sa il masor cum facuse el si ma trezesc fara sa vreau ca imi ling buzele.Barbatul din fata mea nu arata deloc cum imi imaginasem eu.Ma asteptam sa apara unul mai in varsta cu vreo blana moarta pe el si multe bling-bling-uri la gat,probabil si un baston in mana cu incrustatii pe el,avand de-a dreapta si de-a stanga cate o femeie usoara, agatate de gatul lui.
Dar era departe..foarte departe..de ceea ce gandeam eu ca ar trebui sa arate un patron de club.
In fata mea statea un tanar,cel mult 30 de ani, imbracat normal cu pantaloni la dunga,camasa descheiata in partea de sus si o veste in ton cu pantalonii, aceasta din urma fiind incheiata la toti nasturii.Chipul era insa cel care iti atragea atentia,in mod deosebit buzele pline si zambetul smecheresc afisat.Avea aerul de barbat sigur pe el..si la cum arata tipul nici nu ma mir.
-"Plecai?"ma intreaba intrerupandu-mi privirea uimita de pe trupul lui.Muschii bine definiti se vedeau cu ochiul liber chiar si prin straturile de haine iar eu ma delectam cu privelistea.Pe el chiar l-as fi vazut legat de patul meu pentru un weekend..asa cum imi exemplificase Vanessa in barfa noastra.
-"Da."ii raspund simplu.
Vanessa ma invatase sa nu par nici foarte disponibila dar nici foarte greu de abordat.
Eu cred ca facusem bine pana acum.Naiba stie ca doar nu agatam barbati in cluburi in fiecare zi.
Adica m-am prezentat ceea ce insemna ca sunt disponibila si i-am zis ca plec ceea ce insemna ca nu muream de nerabdare sa fiu langa el.
-"Mai stai putin."imi zambeste frumos.
Gropitele din obrajii lui imi fac cu ochiul.
Cum ar arata el legat de pat..la dispozitia mea?
Oh Doamne, am sa o bat iar mar pe Vanessa pentru ca imi pusese gandurile astea in cap. Cum dracu sa leg eu un barbat cand nici macar nu ma sarutasem cu vreunul in viata mea.
Singurul lucru pe care imi pusesem buzele fusese pistolul meu, pe care il pupasem de fericire cand trasasem odata dupa un vierme si nimerisem direct ceafa lui, dar el nu mi-a returnat gestul de afectiune.
-"Bine."ii spun barbatului din fata mea aproband usor din cap incercand sa par cat mai timida cu putinta.
Eathon se uita stanga, dreapta de-a lungul barului parca scanand intentionat sa vada daca cineva ne observa, apoi ma prinde de talie.
-"Hai unde este mai liniste."
Incerc sa ignor furnicatura care ma cuprinde sub locul unde palma sa se odihnea, si ma desprind de pe loc lasandu-ma condusa usor de catre el.
Oare mergem spre o masa?Sau spre biroul lui?
Raspunsul vine repede cand vad ca ocolim spatiul destinat meselor si ne facem loc spre un coridor intunecat.Aici imi elibereaza talia si imi cuprinde mana intr-a sa in timp ce degetele noastre formeaza perechi.
Ma trage de mana uitandu-se mereu peste umar sa imi vada expresia fetei.Eu ii zambeam mereu timid.

Nota pentru mine:Nu uita sa o intrebi pe Vanessa cum reactioneaza fetele in compania unor tipi sexy.

Urcam la etaj si deschide usa din capatul scarilor lasandu-ma pe mine sa intru prima.Pasesc atenta uitandu-ma in jur.
El probabil se gandea ca iau seama locului..eu in schimb ma uitam dupa camere,iesiri de urgenta,garzi si calculasem deja cam cat de gros este peretele de sticla din fata mea.
Ma indrept catre geamul intins cat peretele si ma uit prin el.Exact cum banuiam..vedeai tot de aici.Vedeam barul unde statusem si vedeam ringul de dans exact sub geam.Nu ma mir ca ma observase.
Eathon vine langa mine cu mainile bagate in buzunarele pantalonilor.
-"Impresionant." zambesc uitandu-ma la el apoi inapoi spre ringul de dans.
Impresionant pe naiba..dar nah trebuia sa joc rolul de femeie timida si neexperimentata.
-"Mie imi spui..?" imi raspunde el dar il vad cu coada ochilui cum privirea era fixata pe mine si nu in directia la care ma uitam eu.
Mi-as fi dat ochii peste cap daca aveam cum.
Sexy omul nu am ce sa ii reprosez, dar el era singura mea pista pana acum si trebuia sa ma concentrez pe ce aveam de facut.
-"Bei ceva?"ma intreaba intr-un final si se indeparteaza de geam ducandu-se la barul din coltul camerei.Rasuflu usurata cand se intoarce cu spatele.Ce naiba trebuie sa vorbesc cu el?

Sângele Evei (Completa)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora