Capitolul 12: How about italian

2K 188 0
                                    


Nu este de ajuns sa cuceresti; trebuie sa inveti sa seduci." (Voltaire)

***********************

-"Recunoaste ca ti-a placut."
-"A fost ok."
-"Ok?Cum naiba sa spui ca a fost ok.In primul rand nici nu ai termen de comparatie."
-"Ba da ..cum sa nu am.."
-"Dosul palmei nu se pune."
-"De ce nu?"
-"Pe bune?!?"

Asta era discutia mea cu Tyler in aceasta dimineata la cafea.Ne intalnisem iar in bucatarie si stateam pe locurile noastre dezbatand ce se intamplase aseara.Nu voiam sa recunosc tot ce simtisem ieri, pentru ca riscam sa aud numai glume de acum incolo.
Daca era dupa mine nici nu as fi deschis subiectul.Dar Tyler simtea nevoia probabil de un feed-back.Voia sa stie daca a fost bun.Sau cum s-a exprimat el:daca mi-a zguduit lumea sarutul lui.Nu am sa ii hranesc ego-ul ala mai mult decat ii era hranit de fetele Agentiei.
Nu va obtine de la mine nici complimente,nici fluturari de gene si nici nu am sa ii fac vreo statuie.
Il ignor trecand pe langa el cu cana inca in mana.Nu mai stateam sa ii aud intrebarile despre sarut.Deveneau incomode pentru mine caci eu incercam sa uit de sarut iar el imi tot aducea aminte de el.Ca si cum nu ar fi vrut ca eu sa uit.
Pufneste in spatele meu in momentul in care ies pe usa bucatariei.
Cobor la parter si ma duc spre biroul lui Papa Bear.Nu uitasem ce imi propusesem aseara.Si asta era sa ii cer scuze la prima ora.
Ma opresc langa biroul Silvyei care era la fel de concentrata ca pana acum holbandu-se in monitorul calculatorului.
-"Boo!"tip in spatele ei facand-o sa sara de pe scaun.Parul ei roscat ma loveste peste fata cand se intoarce brusc la mine.
-"Esti nebuna!Vrei sa mor de inima?"
Chicotesc spre ea si ma asez cu fundul pe biroul ei leganandu-mi picioarele in aer.
-"Ce faci?"o intreb aratand cu degetul spre monitorul de langa mine."Iar te pune Papa Bear la misiuni plictisitoare?"
Pentru un soricel de birou cum era ea, misiunile plictisitoare insemnau in a introduce in sistem datele noi culese de agentii de teren.Ura sa faca asta.Dar cineva trebuia sa stocheze tot asa cum Academia facuse prin jurnalele ei.
In schimb o misiune cu multa adrenalina pentru ea insemna ca Papa Bear sa ii dea de hack-uit vreun site de internet banuit ca ar apartine unui vampiri avand mesaje secrete care se trasmiteau.
Ea fusese si cea care descoperise anul trecut vampirul 'Pimp' cum il denumisem noi.Adica era pește pentru naivele care se vindeau pe bani grei vampirilor.Nu,nu prostituate.Alea isi vindeau trupul.Cele de care vorbim noi se vindeau ca pungi de sange.
Nu stim exact daca vampirii le foloseau si pentru sex caci nu prinsesem nici una in viata.
Toate sperau probabil ca vor sta slugi la ei pentru cativa ani si se vor imbogati.Noi stiam ca vampirii nu le vor lasa in viata dupa ce terminau cu ele.Ori le transformau cand le sugea tot sangele din greseala, ori le omorau.Agentia gasise cateva case parasite pline cu trupuri de femei muscate.Le aduceau in cuiburile lor apoi le abandonau trupurile acolo.
Din pacate Agentia nu avea nici o putere sa le opreasca pe tinere sa se mai vanda, caci se pare ca faceau voit treaba asta, dar aveam putere sa le oprim lor site-urile cu anunturi ascunse.
Iar Silvya era experta in calculatoare la fel cum eram eu experta in manuit armele.
Deh nu toti ieseam batausi pe poarta Academiei.Care aveau inclinatii in a-si folosi creierul mai mult ca pumnul erau indrumati catre alte departamente ale Agentiei.
Silvya ofteaza si se arunca inapoi in scaunul ei.Semn ca nu ii convenea deloc ce facea acum.
-"Lasa-ma pe mine.Zi-mi de tine.Cum a mers cu Vibe?Cum este sa lucrezi cu cocota masculina Adams?"
Imi rostogolesc ochii la auzul numelui lui Tyler.
-"Off..asa rau?"ma intreaba ea aruncandu-mi o privire plina de mila.
De fapt nu chiar asa de rau tinand cont ca m-am sarutat cu el aseara.Oh da!Si mi-a salvat viata de doua ori.Ti-am zis ca m-am sarutat aseara cu el?
-"Merge binisor.Cu Vibe insa mai greu."
Silvya ridica o spranceana la mine.Apoi isi trage scaunul langa birou si incepe sa tasteze.Tocmai cand voiam sa ii spun ca este nepoliticos sa ma ignore cand sunt aici doar pentru ca 'iubitul ei' ,cum ii placea sa isi numeasca calculatorul, statuse prea mult fara atentia ei, apasa o tasta si zambeste victorioasa.
-"Cu placere."imi spune ea intorcand ecranul cu fata la mine.Ochii imi aluneca imediat pe poza lui Vibe.Sub poza era un articol intreg pentru o revista renumita de burlaci.
Cobor de pe birou si incep sa citesc cu mare atentie articolul.
-"Oh Doamne Silvya.Te iubesc!Printeaza-mi te rog asta."
Ziua asta incepea sa devina brusc mai buna.Iau foaia pe care roscata mi-o inmaneaza si o impaturesc ascunzand-o in buzunarul din spatele blugilor mei.
-"Papa a venit?" o intreb aratand cu capul spre biroul lui.Imi aproba din cap.
Perfect!Daca si Papa ma iarta pentru tot ce i-am spus ieri atunci ziua mea devenea superba.
Ma indrept spre biroul lui muscandu-mi buza nervoasa.Daca nu ma iarta?Daca decide sa ma dea afara din Agentie pentru insubordonare?
Aveam sa traiesc singura pe strazi.Clatin din cap la gandul negru ce imi intuneca ratiunea.
Marta l-ar omora daca ar stii ca m-a dat afara.
Ciocan la usa si bag capul mai intai.
-"Esti liber?"intreb cand il observ la biroul lui.
Statea intors spre geamul mare al biroului uitandu-se pierdut afara.Cearcane negre se intindeau sub ochii lui semn ca nu dormise bine azi-noapte si era numai vina mea.La naiba!
Imi face semn sa intru si iau loc imediat pe scaunul din fata biroului.
-"Papa Bear am venit sa imi cer scuze.Aseara am vorbit numai prostii fara sa imi dau seama."
Tineam capul in jos jucandu-ma nervoasa cu degetele in poala.Nu trebuia sa il iau pe ocolite.Venisem cu un scop precis.Il aud cum rasufla parca usurat si se intoarce catre mine.
-"Eva, cand te-am gasit in seara aceea a fost socul carierei mele.Niciodata nu vazusem asemenea caz in toata viata mea de politist."
Face o pauza inspirand adanc si il vad cu coada ochiului cum scutura din cap parca vrand sa isi alunge imaginile din cap.Stiu cam ce vazuse el cand m-a gasit,dar nu stia ce vazusem eu inainte sa apara ei.Se lasa pe spate in scaunul lui si continua cand vede ca nu il intrerup.
-"Te-am curatat de sange,apoi trebuia sa te duc la sectie pana iti luam declaratii.Noi amandoi stim ca tu nu scoteai pe gura decat 3 cuvinte.Daca te duceam la sectie si vorbeai atunci mai mult ca sigur te internau intr-o casa de nebuni.In schimb m-am rugat de căpitanul meu sa te iau acasa la mine pana iti revii din soc.A fost de accord tinand cont ca la sectie insemna doar mai multe hartii de completat pentru el."
Indraznesc sa imi ridic privirea spre el.Nu se uita la mine ci isi tinea capul inainte.In fata ochilor lui se desfasura acum un film pe care el mi-l povestea.
-"Dar tu Eva nu iti reveneai deloc iar capitanul ma presa incontinuu sa te aduc la sectie.Nu stiam ce sa fac stiind ca tu tot aceleasi cuvinte le scoti pe gura.Cand am plecat in Washington si mi s-a spus tot,primul meu gand a fost la tine.Mi-am dat seama atunci prin ce orori ai trecut in noaptea aia.Iar eu nu puteam sa te ajut.Apoi mi-au spus de Academie si am vazut in sfarsit o speranta in viitorul tau.Poate a fost o perioada grea pentru tine,poate te-am abandonat cum ai spus tu, dar cand am venit prima data in vizita si ai sarit la mine in brate spunandu-mi pe nume ..am stiut ca luasem decizia corecta."
Ochii i se umplusera de lacrimi.La fel si ai mei.
Imi sterg cu dosul palmei obrajii scaldati de apa sarata.Nu tineam minte momentul acela dar se pare ca Papa Bear se agatase de el crezand ca a facut ce trebuie.Probabil ca facuse.De fapt mai mult ca sigur ca facuse ce trebuie.Daca nu ma lasa acolo atunci astazi nu mai eram aici.Astazi nu mai eram femeia care putea sa se razbune pentru ce se intamplase in noaptea aia.
-"Poate te-am urat la inceput pentru asta,dar nu regret nici o clipa ce am devenit astazi.Iar daca nu erai tu poate nu as fi ajuns pana aici."
Am simtit nevoie sa ii spun asta.Stiam ca are nevoie de asta.Fata i s-a luminat imediat si un zambet i s-a afisat pe buze.Stiam ca ma iertase deja.
Ma ridic si ma duc spre el luandu-l in brate si sarutandu-i obrajii bucalati.Ma indrept spre iesire dar imi vine o idee.
-"Papa Bear acum ca ne-am impacat..este vreo sansa sa scap de Tyler?"ranjesc cu toti dintii fluturand din gene.
-"Iesi afara!" imi ordona el.Duc mana la frunte salutand militareste.Macar am incercat!
-"Da sa traiti!"
Plec zambind dar incep sa rad cand in spatele meu ii aud chicotitul lui Papa.Il iubeam pe omuletul asta ca pe tatal meu.Si cred ca ma iubea si el caci nimeni nu ar fi trecut cu vederea atatea prostii facute de mine.
Ma duc in camera mea nerabdatoare sa citesc tot articolul despre Vibe.Scot hartia din buzunar si incep sa citesc.Articolul despre el fusese luat pentru a sarbatori un nou club deschis in New York.Insa reporterita, pun pariu vrajita de gropitele lui, incepuse sa se abata de la subiect punand intrebari personale si uite asa aflu eu ce ii place domnului Vibe.
Se pare ca ii place mancarea italiana,sporturile de apa si masinile sport.Reporterita chiar ii pusese intrebari despre cum arata femeia ideala pentru el si am ridicat o spranceana la raspunsul lui:misterioasa, sexy si cu parul lung.
Nu ma mira atunci ca ii atrasesem atentia in club.Fusesem imbracata sexy, parul lung lasat pe spate iar aura de mister cred ca mi-o daduse faptul ca nu ma vazuse niciodata acolo.
O ciocanitura in usa ma face sa ascund repede hartia sub perna.Ma ridic din pat si deschid usa.Tyler statea sprijinit de prag cu mainile pliate la piept.
-"Ai vorbit cu Papa Bear?"
-"Da.Ne-am impacat dar din pacate nu m-a scapat de tine."ii scot limba si il las sa intre in apartament.Rade in urma mea in timp ce se arunca cu toata puterea in patul meu făcându-l sa scârțâie sub greutatea lui.Isi ia poziția obișnuita cu mainile sub cap iar eu incep iarăși sa ma holbez la bucata de piele expusă de pe abdomenul sau.Cum ar fi sa imi trec limba peste muschii aia sau sa il musc usor de o coapsa.
Oh Doamne!Iar incep!
-"Stii Style..ma gandeam ca daca am trecut de nivelul 1 poate ar trebui sa incercam si nivelul 2.Ce zici?"
Nici macar nu ma privea,avea ochii inchisi dar pe buze i se vedea clar urma de ranjet care voia sa apara imediat ce probabil am sa imi dau seama despre ce vorbește.Imi picase mie fisa dar voiam sa il mai ocolesc putin.
-"Tyler daca vrei sa ne jucam vreun joc pe consola ta afla ca nu am timp."
Imi faceam de lucru incercand sa imi musc buza ca sa nu ma vada razand.Stiam ca baietii se mai strângeau la el in camera pentru astfel de activități incercand sa isi întreacă scorurile mereu.Bineinteles ca majoritatea jocurilor însemnau sa împuște vampiri dar aveau si cateva despre curse cu masini sau eroii preferați ai copiilor.
Se rostogolește pe o parte si isi susține capul intr-o mana.Nu pot sa nu observ ca era cat patul meu de lung, ba chiar ii atârnau putin picioarele pe afara.
-"Hai Style nu fa pe virgina cu mine.Stii la ce m-am referit."
Imi rostogolesc ochii la el si iau o perna aruncând-o in directia lui.Se ferește bineînțeles si imi returnează favorul.O prind inainte sa imi atingă capul si ma duc direct la el sa fiu sigura ca de data asta nu ratez.Ridic perna deasupra capului meu si il lovesc cu putere peste ranjetul ala enervant.Incepe sa rada cu pofta lăsându-se pe spate.Imi placea sa ii aud rasul colorat.Oricum mai bine decat sa ii vad ranjetul.
-"Iesi afara idiotule!"il mai lovesc odata cu perna incercand de data asta sa il sufoc cu ea.Dar idiotul radea in continuare si sub perna.Argh!Enervantul naibii!
Tyler imi ia mainile de pe perna si o arunca langa pat.Abia atunci imi dau seama ca eram deasupra lui cu picioarele de-o partea si de alta a coapselor.Mainile mi le tinea imobilizate intre ale sale iar rasul de mai devreme încetase brusc uitându-se acum cu ochii aia hipnotizanti la mine.Ramanem putin fixați ochi in ochi inainte ca privirea lui sa ii alunece spre buzele mele.Imi trec limba nervoasa peste ele simțind cum mi se usucă gura.
Imi eliberează o mana si mi-o înfige in par in timp ce degetele lui ma trăgeau catre el.
Cand buzele noastre se ating iar, simt cum valul de caldura incepe sa ma cuprindă prin tot corpul.Gem surprinsă cand limba sa isi face imediat loc printre buzele mele, de data asta neasteptand sa ma ia cu binișorul.Era lacom acum si nu voia sa mai piardă timpul.Ma conformez cand ma musca de buza de jos semn ca voia probabil sa deschid gura mai mult caci imediat ce ii permit sa intre la mine in gura acesta adâncește sarutul in timp ce mana lui ma tragea cu putere mai aproape de el.Acum inteleg ce însemna un sarut care iti ia aerul.Auzisem de el dar habar nu aveam ce era.Ma gandeam atunci ca proasta ca erau povesti caci întotdeauna puteai sa respiri pe nas.Dar nu la asta se refereau ci la faptul ca era atat de intens incat uitai sa mai respiri de frica sa nu pierzi vreun moment.Imediat ce limba lui a intalnit-o pe a mea incepe sa mi-o mângâie si sa mi-o guste trăgând-o la el in gura.Cand i-am simtit gustul usor mentolat am gemut de placere iar el maraie satisfăcut peste buzele mele.Imi eliberează capul care acum statea de bunăvoie deasupra la al lui si ma doboară dintr-o singura miscare pe pat venind deasupra mea.Nu încetase pentru nici o secunda sarutul nostru, ba din contra il adâncește la loc imediat ce s-a aflat deasupra mea.Picioarele mele se despart din instinct, uimandu-ma si pe mine de unde știau ce aveau de facut, lăsându-l pe Tyler sa pătrundă intre ele.
Mainile mele urca spre gatul lui iar degetele incep sa se joace cu parul de pe ceafa.Tyler imi prinde un picior si mi-l urca pe coapsa lui apropiindu-si bazinul de al meu.Se impinge spre mine odata si inhalez rapid cand il simt întărindu-se prin hainele care ne despărțeau.Mana lui care statea pe piciorul meu incepe sa urce spre abdomen strângând-mi pielea sub degetele lui.Un val de electricitate ma trece prin tot corpul cand ii simt mana pe pielea mea.Degetele moi mângâiau acum pielea încinsă urcând spre sânul drept.Ma arcuiesc spre el cerând mai mult si gem in gura lui cand imi găsește sânul luându-l in palma sa.In timp ce mana lui imi frământa usor sânul degetele lui trăgeau de sfârcul intarit.
Naiba stie de ce corpul meu reacționează imediat ridicându-mi bazinul spre al lui si frecandu-ma de întăritura dintre picioarele sale.Sexul meu reacționează imediat caci o durere placuta ma trece prin el si acum inteleg de ce oamenii faceau sex.Era singurul mod de a opri acea placere care tot creștea in interiorul tau cerând mai mult de la partenerul tau.Asta voiam si eu acum de la Tyler, sa continue pana ce corpul meu va înceta sa ceara.
Tyler isi luase mana de pe sânul meu si tragea de bretelele maieului de pe mine pana ce ajunseseră la cot.Imi eliberează sânul din sutien si se uita la el cu pupilele mărite parca vrând sa il devoreze.Ma rușinez sub privirea lui si inchid ochii.
Cand buzele sale imi ating pielea expusă ii strig numele atat de șoptit incat am crezut ca nu ma auzise.Dar pofta cu care incepe apoi sa imi sarute sanul si maraitul gutural pe care il scoate in timp se se împingea in sexul meu imi da de inteles ca auzise cand ii gemusem numele si ii plăcuse la nebunie.
Telefonul meu incepe sa sune si uram faptul ca il uitasem in pat langa noi.Puteam foarte usor sa il ignor daca era pus langa pat sau in alta parte.Deschid ochii si ma uit pe sub gene la apelant.
Cand vad numele lui Vibe pe ecran sar in sus împingându-l pe Tyler de pe mine, care incepe sa înjure colorat in barba.
Te inteleg amice caci si mie imi venea sa sparg telefonul in momentul asta.Imi ridic repede breteau maieului si iau telefonul ducându-ma cat mai departe de Tyler sa raspund.Ma uit spre el si il vad cum isi trece mana nervos prin par si intra in baia mea, semn ca voia sa se răcorească putin, sau naiba stie ce voia.Daca eram in locul lui..acum aruncam apa rece peste mine la greu.
Trag aer in piept inainte sa raspund pentru a-mi calma bătăile inimii si sa nu risc ca Vibe sa imi auda vocea emoționată in acest moment.Ma uit la ceas si vad ca era trecut de ora pranzului deci ar trebui sa fiu la munca acum nu?Sau acasa?Habar nu aveam ce trebuia sa ii spun.
-"Buna Eathon."raspund calm trecându-mi o mana prin parul dezordonat urmare a ceea ce se petrecuse mai devreme.
-"Buna Eva.Ce faci?"
Ah uite si eu pe aici trecând cu Tyler la nivelul doi.Si m-ai cam intrerupt amice asa ca zi repede.
-"Bine, cu treaba.Tu ce faci?"
Imi ating buzele fara sa vreau si constat ca erau mai umflate ca aseara.Oh Doamne daca nu trece pana ma vad cu Vibe?Oare cat timp iti stau buzele umflate dupa atata sărutat?O sa pun gheata pe ele daca nu trec mai repede.
-"Abia m-am trezit si am zis sa te sun caci mi-ai bântuit visele."
Daca era altcineva care imi spunea asta poate as fi dat ochii peste cap, dar spus de Vibe ..m-am trezit chicotind ca idioata.
-"Sper ca nu te-am obosit prea mult in vis."ii raspund începând sa ma plimb prin camera.Tyler iese de la baie si ridica o spranceana la mine.Ii vorbesc pe mutește spunându-i ca este Vibe iar acesta pufneste rostogolindu-si ochii.Se aseaza inapoi pe pat in poziția lui preferata numai ca de data asta nu mai inchide ochii ci ma priveau intens ca si cum incerca sa gândească ceva in legătura cu mine.
-"Nu ma plang."aud vocea lui Vibe in telefon făcându-ma sa imi iau ochii de la Tyler concentrându-ma pe conversatia telefonică."Ma gadeam daca vrei sa ne vedem maine seara sa luam cina.Ai vreun restaurant in minte?"
Ma gandesc putin inainte sa raspund si imi vine o idee.
-"Ce zici de unul italian?"
-"Perfect!Ador mancarea italiana!"
Stiu idiotule.
-"Perfect atunci imi trimiti adresa si ora la care faci rezervare si ne vedem acolo."
Tyler pufneste iar dar nu ma uit spre el.Incerc sa il ignor deocamdată.Daca era dupa mine nu as fi terminat conversatia cu Vibe nici in trei ore caci însemna sa raman cu Tyler singura, iar ce se petrecuse intre noi devenea stânjenitor dupa aceea.Poate am noroc si paraseste camera inainte.
-"Nu vrei sa vin sa te iau eu?"ma intreaba Vibe si măresc ochii surprinsă.Asta mi-ar mai fi trebuit sa vina sa ma ia.
-"Nu, este ok." incerc sa par cat pot de calma dar planuri se formau in capul meu in cazul in care insista prea mult. "Nu vreau sa te deranjezi prea mult.Vin cu masina mea."
-"Cum dorești Eva.Iti trimit un text mai incolo."
Răsuflu usurata cand vad ca nu insista si ne luam la revedere.Arunc telefonul pe pat trecându-mi mainile nervoasa prin par.Ma enerva sa imi tot screm creierul in prezenta lui si sa fiu atenta la tot ce zic ca sa nu ma dau de gol.
Tyler inchide ochii imediat cand vede ca am terminat convorbirea dar gura i se strâmba intr-un gest care trăda faptul ca nu ii convenea ca iar ieșeam cu Vibe, iar el iar trebuia sa stea dupa mine ascultând convorbirea noastra.
-"Style poate ar trebui sa nu mai pari asa disponibilă.Barbatii mai trebuie si refuzați."
Ridic o spranceana la el si nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca era de accord cu ceea ce tocmai spusese cand va veni randul lui sa fie refuzat.
-"Am sa tin minte asta data viitoare cand vrei sa ma săruți."
Muahah!Nah ca am zis-o!Joac-o pe asta.
Imi pliasem mainile la piept si stateam sprijinita de dulapul meu cu ranjetul specific lui Tyler pe buze.Ah la naiba ne sarutasem si acum luasem boala 'ranjetului înfumurat' de la el.Acesta deschide ochii uitându-se la mine cu ei minjiti semn ca era nervos.Se ridica de pe pat si pleaca pe usa trântind-o in urma lui.
Poate avea dreptate sa nu par disponibilă dar timpul era împotriva noastra iar mie imi trebuia neaparat o legătura cu Regele daca voiam sa il prind inainte de 40 de ani.Pe străzi poti muri si maine daca asta iti e soarta si eu așteptasem prea mult momentul asta.
Si ce daca va crede Vibe ca mor dupa el pntru ca nu ii refuz nici o intalnire.Din partea mea putea sa creadă si ca sunt indragostit de el.Tot ce voiam era sa prindă incredere in mine incat sa verse cat mai multe informații.
Tot telefonul este cel care imi intrerupe gandurile numai ca de data asta era Papa Bear.
-"Echiparea, ieșiți pe străzi."
Oh happy dance!Afara se va lasa noaptea in curand iar Papa tocmai imi spusese ca iesim!Yay!
Apoi mi-am dat seama ca aveam sa petrec o noapte pe străzi cu morocanosul de Tyler.

Sângele Evei (Completa)Where stories live. Discover now