Capitolul 49: Planul minune!

1.7K 184 1
                                    


"Cand orice plan esueaza...asteapta-te la o minune."

****************************************

Avântul său era rapid si oricat am incercat sa il evit... pumnul lui a fost cel care m-a gasit, lovindu-ma in plin in partea de jos a abdomenului.

Normal as fi facut vreo grimasa de durere si mi-as fi revenit repede dar Tyler era un vampir nou cu niste puteri incredibile, pe care nu si le putea inca controla asa ca lovea cu sete si mai ales cu toata puterea, asa ca ma trezesc in genunchi gemandu-mi agonia si tinand partea lovita a abdomenului cu palmele.

-"Hai Eva,sus!" ma indeamna el cu o privire mandra in ochii sai rosii.
-"Stai asa.Am gasit o moneda pe jos." incerc lamentabil sa glumesc dar esuez caci maraitul său gutural ma pune imediat pe picioare.Era clar ca nu va astepta prea mult sa ma ridic.Asa ca ori saream inapoi in picioare pregatindu-ma de o alta runda, ori avea sa ma loveasca cat timp eram la podea.

Asa ca ma pozitionez usor inapoi pe cele doua membre, care imi tremurau de la efortul depus, si reiau pozitia de aparare.Ma gandisem sa atac dar faptul ca imi fusese partener si ex membru al Agentiei si Academiei insemna ca miscarile mele erau anticipate si bineinteles barate.
Dupa cateva trânte pe podeaua rece de fier renuntasem sa ma cred zmeu in fata lui.Obosisem, cei drept, dar stiam ca atata timp cat inca stau pe picioare spectacolul nu se incheiase si tragerea asta de timp nu puteam decat sa ma rog ca va da roade cumva.

Imi sterg sangele de pe buzele deja umflate...cel putin asa le simteam si astept alt atac din partea celui care candva fusese persoana in care aveam incredere.
Ma uit la fata lui si parca nimic din vechiul Tyler nu ramasese acolo.Expresia fetei era alta.Din baiatul acela poznas pus mereu pe glume,acum fata lui devenise una mandra si isi luase acel aer de superioritate pe care il stiam specific vampirilor.Din ochii aceia verzi in care ma pierdeam,acum rosul inchis ai irisilor lui ma priveau atent, urmarindu-mi fiecare gest si miscare, probabil calculand in capul său care sunt zonele vulnerabile pe care le-ar putea lovi incat sa ma lase iar la podea, spre deliciul spectatorilor.

Nici nu ma mir sincer.Stersese cu mine pe jos in ultima jumatate de ora.
Fac doi pasi in dreapta in timp ce el imi da tarcoale.Urma alt atac si ma gandeam cu groaza la podeaua care parca astepta sa o mai sterg de praf.Imi sterg palmele transpirate de pantalonii murdari si astept sa vad ce parte a corpului meu va avea de suferit de data asta.
Isi ridica piciorul in dreptul capului meu dar ii barez lovitura cu bratul si simt junghiul durerii in toata mana.In tot acest timp faceam un joc in cerc in care ne tot alergam.

Pumnul sau urmeaza imediat dupa esecul loviturii de picior dar il prind la timp si apuc cu mana cealalta sa ii trag un pumn direct in nas.
Asta ii da capul pe spate putin si observ deja un firicel fin de sange care i se prelinge spre buze.

Ma opresc putin din mersul meu in cerc pentru ai privi fata.Sangele ii ajunge pe buza superioara.
Acele buze care odata imi dadusera mie primul meu sarut.

Lacrimi se acumuleaza in ochii mei si raman cu mainile pe langa corp,respirand greoi din cauza efortului.El este Tyler..prietenul meu,partenerul meu..Cum dracu poate sa ma urasca asa mult?? Nu am sa inteleg niciodata...

-"Hai Tyler, nu mai pierde timpul."
Vocea lui Seth se aude in difuzoare si ma uit in ochii lui Tyler care ramasese pentru putin timp la fel de hipnotizat spre mine, de parca imi ghicise gandul.Sau poate privirea mea insistenta la buzele sale il oprise pentru putin timp.

Se sterge imediat cu maneca si scutura capul vrand parca sa alunge gandurile care ii navalisera capul.
-"Tyler.." soptesc spre el.
-"Taci Eva!Doar taci!" tipa si se avanta spre mine cu mainile in fata vrand sa ma prinda de gat.
I le lovesc din instinct asa cum invatasem mereu sa ma feresc de vampiri caci gatul nostru era cel mai vulnerabil, dar nu ma gandisem ca el stia deja ce voi face asa ca la randul sau imi loveste mainile si se intoarce reusind sa imi prinda gatul in menghina degetelor sale.

Sângele Evei (Completa)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum