Capitolul 51:Not about you!

1.9K 193 0
                                    


Am crezut ca nu aud bine.Imi venea parca sa ma scarpin in ureche.Vocile de pe langa mine care incepusera susoteala au fost cele care m-au asigurat ca cel din fata noastra chiar nu a glumit.Ochii sai nu se miscasera de pe chipul meu si ma intreb oare ce fata facusem.
Il priveam inapoi fara sa stiu ca aveam deja gura deshisa, pregatita sa resping idea lui.Am inchis-o la loc hotarata sa nu fac scandal aici.Voi avea tot timpul din lume sa discut cu el dupa sedinta unde speram sa fim numai noi doi intr-un birou si arma mea preferata...cutitul.

Vocile s-au potolit iar el deschide unul dintre dosarele pe care le asezase in fata lui.
-"Bun.Sa continuam."
Ochii mei aruncau lasere catre el imaginandu-mi-l cu un cutit infipt in frunte.
-"Eva Style!" imi pronunta el numele si ma fac mica pe scaun."Scrie aici ca multi ani de zile te-ai ocupat de vanarea regelui si strangerea de informatii despre el.Vreau un raport complet a tot ce ai aflat pana acum..." face o pauza in care ochii mei mai aveau putin si ieseau din orbite..." pentru ca sincer esti cam lenesa la scris de rapoarte."

Nu mai spune...pe bune? imi venea sa ii raspund, dar aici avea dreptate.Nu eram proasta sa scriu rapoarte despre ce aflam pe strazi pentru ca victimile nu traiau sa spuna prea multe.

-"Tyler Adams?" se uita in jur dupa chipul care probabil reflecta inapoi la el dintr-o fotografie atasata la dosar."Nu este aici?"
Imi adun frantura de calmitate ramasa si ii raspund inapoi.
-"Nu.Este in concediu...medical."
Cateva rasete se aud in jurul meu si directorul minjeste ochii la mine intelegand ca este luat peste picior.

-"Maine dimineata il vreau in biroul meu la prima ora.Abia astept sa il cunosc pe cel mai bun din aceasta Agentie."
Cateva capete se intorc catre mine si imi dau ochii peste cap la incercarea lui.Stia ca ma voi ataca pentru ca l-a numit pe Tyler cel mai bun din Agentie, dar idiotul nu stia ca in acest moment...Tyler este chiar si mai bun decat el.
Sedinta se incheie cu cateva numiri in functii a unor oameni pe care el ii adusese probabil de la Washington.Nu il condam aici.As fi facut probabil la fel incat pe langa mine as vrea oameni in care sa pot avea incredere.
Ca sa nu fie cu suparare a numit cativa din oamenii nostrii in alte functii de conducere.Iar altii au ramas pe posturile deja aflate sub conducere.
Imi rodeam unghia nervoasa si bateam cu talpa piciorului in podea asteptand sa se termine odata sedinta.

Cand sala a ramas goala in jurul meu... capul meu vuia.Nu stiam cu ce sa il abordez mai intai.Vanarea lui David iesea din planul meu...logic.Iar Tyler mai mult ca sigur nu voia sa devina agent fara ca macar directorul sa stie de ...starea lui.Iar totul ramasese pe umerii mei sa ma descurc cu un director mult prea zelos.
Oftez.Nu este deloc cum as fi vrut sa imi incep ziua.

-"Eva?"imi aud numele strigat si imi dau ochii peste cap.Deja nu ii mai suportam vocea si nu i-o auzisem decat o ora maxim in timpul sedintei.
-"Da domule director?" raspund ironic si isi minjeste ochii la mine.Deja a nu stiu cata oara.Omul ori avea un tic ori deja luase in serios locul lui Papa de a fi stresat de mine.
-"Am vaga impresie ca vrei sa discutam."face un semn discret cu capul si cele doua garzi parasesc sala trezindu-ma singura cu el.
-"Corect."ma ridic din locul meu stergand palmele asudate pe pantaloni."ar fi ceva despre care ar trebui sa discutam."

Se sprijina cu spatele de birou si isi plieaza mainile la piept luand o pozitie de ascultare.
-"Si anume?"intreaba.
-"Si anume ca tot ce doriti dvs...este un rahat!"

Ochii lui se maresc dar nu zice nimic, ci continua sa ma priveasca lasandu-ma sa aduc probabil mai multe argumente la ce am declarat.
-"Pai in primul rand vanarea regelui nu mai este o prioritate pentru mine.Ba din contra, cu ajutorul lui l-am putut recupera pe agent Adams din mainile vampirilor, care apropo nu se afla in cea mai buna...conditie sa vina la munca... sa zicem in urmatoarele luni.Iar ca sa inchei...raportul meu va fi doar o foaie alba pe care probabil voi desena un rahat."

Sângele Evei (Completa)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora