Chapter 29

6.3K 242 16
                                    


ГТН Алис

Въртях се непрекъснато в леглото си и не можех да заспя. Накрая се изморих да опитвам. Изправих се и повече не можех да притъпявам копнежите и желанията си.

Отметнах завивките и излязох от стаята си. Голите ми стъпала бяха в контакт със студения дървен под, докато пристъпвах в тъмнината.

Щом се намирах пред вратата му се поколебах. Не знаех дали да почукам или не. Реших да действам по втория вариант. Тогава съвсем леко я открехнах и дочух нейното изскърцване. Отворих я достатъчно за да се вмъкна. След това натиснах резето и се отправих към леглото му. Можех да видя очертанията на тялото му, отпуснато в чаршафите, дишането му бе ниско и тежко.

Доближих се до ъгъла на матрака и леко отстраних покривалото, качвайки се отгоре. Не мина дори секунда преди да се обърне с присвити очи. Разтърка ги, лицето му бе изпълнено със сън.

"Не можах да заспя." Прошепнах.

Той се приближи и ме прегърна, тялото му бе затоплено, а неговото ухание изпълни обонянието ми. Обожавах този мирис. Не представляваше някаква тежка евтина одеколонова миризма като на момчетата от училище, която едва би понесъл някой.
Не можех точно да опиша неговата. Всичко, което бих могла да кажа е, че миришеше на Хари и я обичах.
Стояхме няколко минути, след което се отделих от него на няколко инча разстояние, сега беше напълно буден, веждите му бяха смръщени, така сякаш размишляваше над нещо.
Преди да имаше възможността да попита каквото и да било, го целунах. Моментът, в който устните му докоснаха моите, мозъкът ми активира всичките ми сетива. Изведнъж дишането ми стана неестествено и без да мисля обвих крака около неговите, в търсене на контакт. Сега успях да го почувствам. Беше твърд срещу интимната ми зона. Внезапно той прехвърли тежестта си на една страна и аз вече се намирах под него, гърбът ми спокойно си почиваше върху леглото. Устните му напуснаха целувката и започнаха да смучат врата ми. Езикът му галеше кожата ми, карайки ме да въздишам от наслада и да притискам бедрата си в неговите.

"Ммм" Изстенах.

Той издърпа тениската ми. Аз се надигнах и кръстосах ръце. Гръдният ми кош се раширяваше, докато си поемах дъх. Впих поглед в него и се кълна, че прочете мислите ми, премахвайки късите гащички и оставайки ме само по бельо.

Daddy Wants A Good Girl (BG translate)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें