Chapter 10

6K 262 32
                                    


ГТН Хари

Хвнах бедрото ѝ и бавно продължих нагоре, повдигайки края на нощницата ѝ. Дишането ѝ се ускори и започна да трепери. Знаех, че съзнава какво всъщност исках от нея.

"Изморена ли си, принцесо?" Попитах я.

"Да, татенце." Отвърна тя с най-сладкия глас.

Повдигнах я в булченски стил, беше толкова лекичка. Тя обгърна врата ми с двете си ръце и докато изкачвахме стълбите, светлината от полилея направи бялата ѝ рокля прозрачна. Забелязах, че носи комплектът от розов сутиен с кордела и белите гащички, които бях взел за нея. Изглеждаше толкова секси, исках да я направя своя.

Стигнахме до спалнята ѝ и аз я поставих върху леглото, поглеждайки към нея за последен път тази вечер. Целунах бузката ѝ,  обхващайки ъгъла на нейните устни. След което се обърнах и загасих лапмите.

"Лека нощ, принцесо"

"Лека нощ, татенце"

ГТН Алис

Той затвори вратата и аз потънах в съня си.

Събудих се по някое време, часовникът показваше 02:33. Отправих се към банята, не можех да заспя отново. Бях отегчена до смърт и огледах стаята, ала нямаше нищо, което да прикове вниманието ми.

Реших да проверя дали г-н Стайлс беше буден. Излязох от одаята си и тръгнах по коридора, чудейки се коя врата води до неговата стая. Имаше толкова много. Отидох до последната спалня в края на вестибюла, можех да видя светлина, идваща изпод малкия отвор. Достигайки все повече до вратата си припомних правилата му "не прави нищо без моето разрешение". Не исках да бъда наказана. Какво ако спеше и трябваше да работи утре? Беше неразумна идея. Точно когато се обръщах да си вървя, долових някакъв шум.

Приближих се и чух стенания. Неговите стенания. Стоях там и забелязах, че през определени интервали от време повтаря моето име отново и отново. Очите ми бяха увеличили размерите на  орбитите си, а ръцете закриваха усатат ми. Знаех, че е грешно да навлизаш в личното пространство на хората, ала не можех да се заставя да тръгна. Изпитах нещо. Нещо, което не бях усещала преди.

Спрах да дочувам звуците му на удоволствие, това беше и моментът, в който излязох от транса си. Притичах до стаята си по възможно най-тихия начин. Скочих върху леглото и се наметнах със завивките. Слушах как стъпките му стават по-силни и по-силни. Сърцето ми започна да галопира, почувствах как кръвта ми кипи от унижение и срам. Щом се спря пред стаята ми, се опитах да си придам най-правдоподобния вид на заспала. Вратата се отвори. Минаха няколко секунди, които сякаш бяха часове и тя отново беше затворена. Продължих да стискам очите си, единствено погледнах през пръсти, но там нямаше никого. Накрая напълно разширих своя взор и изпуснах въздишка на облекчение.

Не можех да повярвам, че това всъщност наистина се случва. Той ме искаше. И ме искаше като нещо повече от дъщеря, искаше ме като жена. Изглеждаше доста добре, няма спор, но не бях сигурна, че мога да се справя. Това, което имам предвид е, че се предполага той да ми е баща и нищо повече! Би трябвало да ме обича и да се грижи за мен.

Бях изплашена. Сега знаех какво желае от мен, но не бях убедена, че мога да му го дам.

Daddy Wants A Good Girl (BG translate)Where stories live. Discover now