Chapter 15

5.2K 249 57
                                    


ГТН Алис

"КАКВО СИ МИСЛЕШЕ, ЗАЩО-КАКВО ПРАВИХТЕ, ДЯВОЛ ГО ВЗЕЛ?!" Крещи той.

"Занимавахме се с възложената ни от училище задача, вече ти обясних." Казвам, склонила взора си надолу. Не смея да го погледна.

"НИМА ПРОЕКТЪТ НАЛАГАШЕ ДА ГО ЦЕЛУНЕШ?!" Чувам силен звук и виждам парченцата на потрошена ваза, пръснати из целия под.

Вдигам очи нагоре и никога през живота си не съм била по-изплашена. Той започва да се приближава изключително бързо към мен и аз мигновено отстъпвам. Притиска ме силно към стената, главата и гърбът ми се удрят. Намирам се в шок и без дъх, не защото болеше, а именно защото се осмели да го стори. Форсиращата сила, която използва за да счупи онзи съд, начинът, по който яростно ме гледаше и фактът, че ме блъсна в стената, ме изпълваше с уплаха.

"ОТГОВОРИ МИ! ЗАЩО БИ ДОВЕЛА ГЛУПАВО МОМЧЕ В МОЯ ДОМ, ЗА ДА ГО ЦЕЛУНЕШ, МАМКА МУ?! ВСИЧКО, КОЕТО ИСКА Е ДА ТИ ВЛЕЗЕ В ГАЩИТЕ!"

Улавя двете ми ръце в хватката си, а пръстите му се стягат около китките ми с всяка изминала секунда.

"Би трябвало да знаеш!" Изричам и го отблъсквам.

Изненадан е, аз също.

"ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА, ПОРАДИ, КОЯТО СИ ТОЛКОВА ОЖЕСТОЧЕН Е, ЧЕ ТИ СЕ ИСКА ДА БЯХ ЦЕЛУНАЛА ТВОИТЕ УСТНИ! За това защо не спреш да се държиш като педофил и не си вършиш шибаната работа, която е да ми бъдеш баща и нищо повече, нищо по-малко!" След казаното веднага се отправям към стълбите и трясвам вратата си колкото се може по-силно, за да наблегна над това колко съм ядосана и от части за да прикрия страха си.

Не мога да повярвам, че го направих! Не мога да повярвам, че той ми позволи да го направя. Чаках да нахлуе в стаята ми, да се развика или да ме "накаже", но така и не го стори. Сега главата ме боли, ръцете ми са зачервени, а пръстите му са видимо отпечатани върху кожата ми.

ГТН Хари

Докато лежах в леглото си онази нощ, си мислех за онова, което тя ми каза.

"ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА, ПОРАДИ, КОЯТО СИ ТОЛКОВА ОЖЕСТОЧЕН Е, ЧЕ ТИ СЕ ИСКА ДА БЯХ ЦЕЛУНАЛА ТВОИТЕ УСТНИ! За това защо не спреш да се държиш като педофил и не си вършиш шибаната работа, която е да ми бъдеш баща и нищо повече, нищо по-малко!"

Беше права. Наистина исках да бъда този, който да я целуне, исках да е моя. Само моя, но беше грешно, много грешно и аз го знаех.

От сега нататък няма да гледам на нея като на жена, а като на дете. Като на своя дъщеря и като на невинното момиченце, което е. Нищо повече, нищо по-малко.

Daddy Wants A Good Girl (BG translate)Where stories live. Discover now