Chapter 18

5.2K 237 36
                                    


ГТН Алис

С всяка изминала вечер, мислех за Хари все повече и повече. Не спирах да си припомням онзи сън.

Докато стоях в прегръдката на тъмнината, накрая си признах; мисля, че харесвам Хари. Мисля, че го искам. Знам че беше грешно и прецакано. Ала исках да ме докосва по начина, по който го правеше в съня ми.

Отидох до банята, бикините ми се бяха подмокрили.
Това продължи да се случва всеки път, щом Хари нахлуеше в мислите ми. Първият път стана в училище и тогава реших, че ми е дошло. Но скоро схванах същината- така реагираше тялото ми на него. Исках го, тялото ми също. Беше сбъркано и аз го знаех.

***

Слязох долу по стълбите за да си взема вода. Опитах да бъда възможно най-тиха, не исках да събудя Хари.

Тъкмо щом прекрачих кухнята видях Меган.

Страхотно.

Беше само по сутиен и бельо. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ.

"О, Боже, Алис! Не знаех, че си будна! Съжалявам!" Опита да се прикрие и избяга.

Защо трябваше да е толкова шибано перфектна?! Тялото ѝ беше съвършено и аз я мразех, мразех я, именно защото я ревнувах. Ето, казах го! Исках Хари да ме гледа и желае така както преди. А не Меган.

Мен.

Отне ми много време най-накрая да призная това пред себе си. Мотаех се с Матю с надеждата, че ще забравя за Хари. Исках да копнея за Мат по начина, по който правех за г-н Стайлс, но увине можех, без значение колко усилено се опитвах.

Но сега ще накарам Матю да ме остави и ще си върна Хари обратно.

***

Бях толкова неопитна в тази сфера и знаех дяволски добре, че Хари е пълната противоположност. Затова щеше да ми е нужна малко помощ. Кейтлин. Известно ми е, че тя не е девствена, направи го ясно, когато ѝ споделих, че аз дори не съм получила първата си истинска целувка все още.

"Е, ъм, имам нужда от твоите съвети. Искам да.. как да го кажа?" Поемам дълбоко въздух "Искам едно момче да започне да ме възприема като нещо повече от  малко момиченце." Казвам, излагайки всичко наяве.

"Какво? Нима ме караш да ти помогна да съблазниш някого, Алис Стайлс?!"

Аз кимнах.

"О, Боже мой! Кого? Да не е Мат?!"

"Какво?! Не! Ние не сме заедно вече... просто още не съм му го съобщила и много бих оценила жеста, ако си държиш езика зад зъбите! Ще се справя сама."

"Добре, няма да му кажа." Отвръща, преструвайки се, че закопчава устните си и хвърля въображаемия ключ надалеч. "Но кой е в крайна сметка???"

"Ами, татко...вия приятел има син, който е по-голям." Трябваше да излъжа, не можех да потвърдя, че се опитвам да прелъстя законния си баща.

"О, ясно, разбирам. А теб никак те няма в тези неща..."

"Именно"

"Не се притеснявай, ще ти помогна. Обаче на първо място ще се наложи да изложиш на показ малко повече кожа. Знам ли-носи полички или изрязани потници и не забравяй да показваш извивката на гърдите си." Изрече, движейки раменете си.

Добре, това изобщо нямаше да ми е от полза.

"Всъщност, няма значение. Просто няма да опитвам нищо. Той е по-възрастен и най-вероятно вече си има приятелка. Но благодаря!" Казах и си тръгнах колкото се може по-бързо. Всичко това беше грешка и ще се спра.

***

"Алис, вечерята е готова!" Чувам Хари да ме вика.

"Идвам!" Провиквам се обратно и избутвам домашното си настрана. Почти съм извън вратата, когато улавям своето отражението в огледалото. Мамка му, Кейтлин! Думите ѝ се връщат в главата ми. Поглеждам се в гладката повърхност. Знам, че ще съжалявам по-късно за това...

Поемам дъх и разкопчавам няколко копчета на ризата си, разкривайки яркочервен сутиен. Дръпвам дрехата надолу и съм изумена от това как изглежда бюстът ми.
Стигам до кухнята и веднага щом го съзирам, се разкайвам за направеното. Беше лоша идея. Прекарвам цялата вечер забила поглед в храната си и надявайки се, че нищичко не е забелязал. И да беше, не го спомена.

Щом приключих, се изправих, измих чиниите, а той изчезна в офиса си.

Бях толкова глупава! Какво очаквах да постигна с това? Започнах да закопчавам ризата си. Отново-това бе крайно безразсъдна постъпка...

Daddy Wants A Good Girl (BG translate)Where stories live. Discover now