Chapter 23

6K 248 8
                                    


ГТН Алис

Минаха три дни. Три дни, откакто се съгласихме да опитаме. Усещах, че не иска да ме кара да се чувствам неудобно, но и двамата изпитвахме напрежението помежду си.

Почиствах кухнята, след като чиниите бяха готови. Хари дойде до хладилника за да си вземе нещо и случайно се натъкна на мен. Реших да стопя част от неловкостта и закачливо го бутнах. Той се вгледа в мен и се усмихна. Имаше най-сладките трапчинки и усмивка.

"Искаш така да я играем, а?"

Усмихнах се и отново го отблъснах назад.

Той направи същото и след това започна да ме гъделичка. Бях прекалено чувствителна щом се стигнеше до това. Разсмях се силно и тогава бях притисната в ъгъла.

"ДОБРЕ, ДОБРЕ, ТИ ПЕЧЕЛИШ" Предадох се, все още смеейки се дори когато бе спрял.

Без да казваме каквото и да било и двамата знаехме, че искаме да се  целунем. Игривото чувство веднага се изпари и преди да осъзнаем вече се целувахме доста разгорещено. Бяхме чакали за този момент.

Той ме повдигна и постави на плода. Неговите устни върху моите, от време на време захапвайки ги. Придърпах се към края, в опит да получа контакт с горната част на неговото тяло.

Чух го леко да ръмжи, усетих, че съм развълнувана. Прекалено при това.

"Нека отидем в моята стая"  Хари наполовина изрече и наполовина попита.

Аз кимнах. Продължих да го целувам. Той внезапно ме взе на ръце и аз обвих бедрата си около него. Поведе ни през стълбите. Притеснявах се, че може да залитнем, той едва прекъсваше целувката.

Отвори вратата към своята стая с един крак. Никога до сега не бях влизала в спалнята му. Беше толкова модерно обзаведена и внушаваща. Огромно легло се намираше в центъра, предимно декорирано в черен цвят.

Ударите на сърцето ми се учестиха мигновено, когато осъзнах, че не бяхме дошли тук за да разглеждаме интериора. Това всъщност наистина се случваше.
Дишането ми се повиши и искрено не исках да припадна. Дадох всичко от себе си да се контролирам, но единствено започнах да се чувствам все по-замаяна.

Daddy Wants A Good Girl (BG translate)Where stories live. Discover now