Chapter 9

6.1K 281 79
                                    


ГТН Хари

Тя кимна, гледайки към скута си и прехапвайки устна. Толкова много исках да я целуна в този момент и да усетя малките ѝ алени устни около себе си.

"Погледни ме, принцесо"

ГТН Алис

Вдигнах поглед.

"Да, г-н Стайлс?"

"От сега нататък не искам да ме наричаш г-н Стайлс, а татенце. Ако сме на публично място ще ми викаш татко. Не ти е позволено нищо друго, докато аз не реша, рабра ли ме?" Каза той отново с онзи контролиращ тон. Да не беше луд?

Аз кимнах бързо и щом повдигна вежда и ме погледна сериозно в очите, без да изрече нищо друго, аз разбрах.

"Да, ъм, татко" Отвърнах смутено.

"Да не сме на обществено място?"

Аз поклатих глава в отрицание.

"Какво 'не' ?"

"Не, татенце." Почувствах се странно, докато го произнасях. Нячинът, по който го обясни и накара да изглежда, ме наблегна на мисълта, че нямаше предвид баща, а нещо съвсем друго. Думата просто беше неловка.

"Ще бъдеш добро момиче и ще изпълняваш това, което ти казвам. Ако не се подчиняваш, ще има наказания."

Излизайки от устата му, думата 'наказания' ме накара да замръзна. Не исках да бъда наказвана, какво ли щеше да ме накара да правя? И какви биха били наказанията, ако не му се подчинавам? Вече исках да си тръгвам.

"Но ако си послушно момиче и се държиш както трябва, ще има награди. В случай, че искаш да направиш нещо, трябва да попиташ за разрешение, разбрано?"

"Да, татенце." Не знаех дали да плача или да се смея на думата.

"Ще продължавам да ти споделям и други правила, в процеса на опознаване, докато си ставаме по-близки." Говореше така сякаш сме някаква двойка, а не 'баща и дъщеря'.

Тъкмо се канех да попитам дали мога да си отида в стаята, но тогава той каза:

"Ела, седни в скута на татко." Очите ми се разшириха, концентрирани върху неговите. Започнах да се паникьосвам, нима наистина искаше да седна в скута му? Мислех, че съм прекалено голяма за тези неща. Трябвало е да осинови някоя по-малка, ако е искал да върши такива работи и да има някого, който да го нарича 'татенце'.

Очаквах да се засмее или да каже, че се е шегувал, а когато не го направи, аз се изправих бавно от мястото си. Той се облегна назад. Определено не се занасяше. Не знаех как точно да седна в скута му. Трябваше ли да разположа един от краката си между неговите? Или просто да го направя в булченски стил? Какво да правя?

Докато вътрешно спорех със себе си как да седна, той грабна бедрата ми и ги постави върху скута си. Щом се настаних, отпусна дълбока въздишка, краката ми се плъзнаха по неговите. Усетих издутина в панталоните му. Той хвана едното ми бедро, движейки го бавно нагоре, усетих студените му пръсти да оставят кожата ми настръхнала. Тогава го проумях.

Осъзнах защо не си беше избрал по-малко момиче, защо ме караше да го наричам 'татенце' и защо искаше 'добро момиченце'.

Да призная, че бях изплашена би  било наистина меко казано...


Daddy Wants A Good Girl (BG translate)Where stories live. Discover now