Expensive Restaurants and Lowered Defenses

4.5K 408 55
                                    

Yazar: fauxglitter
Çeviri: Mona

Baekhyun, kızarmış yüzünü eğdi ve Park Chanyeol'un onu konuşup durarak restorana sokmasına izin verdiği için kendini içten içe tekmeledi. Onların girişi meraklarını ve şaşkınlıklarını gizlemek için zar zor uğraşan diğer müşteriler tarafından fark edilmedi. Baekhyun'u sirkte bir sergiymiş gibi yukarıdan aşağı süzdüler. Baekhyun, auraları kibirli zengin ve alay dolu bir akşam yemeğinin ortasın ahlaksız giyinmiş uyumsuz bir ucube gibi hissetti. Üstü kapalı konuşmalarının havada asılı kaldığını hissedebiliyordu. Park Chanyeol, evsiz bir suçlu gibi görünen biriyle ne yapıyordu?

O anda, o da aynı şeyi merak etmeye başladı.

Burada ne halt ediyorum ben?

******

Ana yemek salonunun koşuşturmasından uzakta olan özel bir yemek odasına yönlendirildiler. Chanyeol, Şefin Tavsiyesini her ikisi için de sipariş etmişti. Baekhyun, dışarıdaki herkesin muhtemelen şu anda ikisini tartıştığından emindi.

Baekhyun inleyerek masa örtüsünün kırmızı pürüzsüz örtüsüne yanaklarını dayayarak çöktü.

"Sorun nedir?" Chanyeol bilerek güldü.

Baekhyun, Chanyeol'e ters ters bakmak için taktığı güneş gözlüğünü hızla çıkardı. "Bu utanç vericiydi! Hâlâ bunun içinde benimle konuşmanıza izin verdiğime inanamıyorum." diye somurttu.

Chanyeol, Baekhyun'un mum ışığının ılık ışıltısı altında ve yumuşak kırmızı dudaklarının hafifçe bükerek çok hoş göründüğünü düşündü. Yanaklarını sıkmamamak için karşı tarafa uzanma dürtüsüne direndi.

"Hayat çok kısa, neden diğer insanların ne düşündüğü bu kadar çok önemsiyorsun?"

Baekhyun, garson onların mezeleriyle geldiğinde karşı çıkmaya hazır görünüyordu. İtirazlarını sonraya saklamaya karar verdi, uzun bir günden sonra gerçekten çok acıkmıştı.

Bir tabaktan sonra başka tabak getirilmişti ve Baekhyun iştahla yemeklere daldı. Her yemek, Seul'deki en iyi Michelin yıldızlı restoranlarından biri olarak ününü karşıladı. Baekhyun, en son ne zaman doyurucu bir yemek yediğini merak ederek mutlu bir şekilde iç çekti. Asgari ücret maaşı ve aylık kira bedeli ile özellikle hazır yiyecek ve ramenlerde kendini doyuruyordu.

Öte yandan, Chanyeol, yiyeceklerden değil, Baekhyun'un yemek yiyişini izlerken büyük memnuniyet duydu. Baekhyun'un eğlenmesinden memnundu. Çocuk bir deri bir kemikti ve Chanyeol onu biraz şişmanlatma fırsatını kolluyordu. Baekhyun çok hızlı bir şekilde yediği halde mükemmel masa görgü kuralarının tanımı olduğunu fark etti. Chanyeol, Baekhun'un somonunu incelikle dilimlemesini izlerken köpüklü şarabını yudumladı.

"Çok güzel parmakların var." dedi derin düşüncelerle.

Baekhyun'un gözleri Chanyeol'un parlayan iki gözüyle buluştu. "Teşekkürler, onları kendim büyüttüm."

Chanyeol yüksek sesle kahkaha atıp "Senden hoşlanıyorum." diye yorum yaptı.

Baekhyun sorgulayıcı bir şekilde kaşını kaldırdı. "Şimdi zengin velet Park Chanyeol için parlak yeni oyuncak rolünü mü oynuyorum?"

"Oyuncak değilsin." diye yanıtladı Chanyeol, dudakları eğlencede yukarı doğru kıvrıldı. "Seninle oynamaya niyetim yok."

Baekhyun güldü ve başını iki yana salladı. "Evet, işte bu zengin adamların her zaman avlarına en başından anlatmaktan hoşlandıkları şeydir." diye cevap verdi, sesi şaşırtıcı derecede tasasızdı.

OF GOLD AND OBSIDIANTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon