Swanky sportscars and second hand bicycles

12.3K 659 398
                                    

Yazar: Fauxglitter
Çeviri: Mona

Chanyeol, etrafta yüksek sesle yankılanan ritimsiz müzikle cam bardağındaki viskiyi dalgın bir şekilde çalkaladı. Genellikle hep parti sahnelerinde bulunurdu ama o gece aklı karışıktı. Onun ilgisiz gözleri her iki yanında oturan ve içki oyunu oynamak için onu almaya çalışan sarhoş ve yarı çıplak iki kadın üzerinde parladı.

"Bu gece niye böyle moralsizsin?" dedi sağındaki kız manikürlü parmağıyla imali bir biçimde onun kolunda iz sürerek.

Viskisini tek seferde içerek boş bardağı masaya sert bir şekilde bıraktı Chanyeol.  "Babam Jang Hyemi ile yaşanan skandal yüzünden bana kızgın. Park ailesinin imajını lekelediğim için beni azarlayıp yok etmekle tehdit etti.” diye bağırdı gözlerini yuvarlayarak.

“Dedikodu dergisinde okumuştum.” dedi aşırı dumanlı göz makyajına sahip kız.

“Gazetecilere gönderdiği resimlerle günlerini gün ettiler, değil mi?”

Chanyeol, “Onu susturmak için ona para vermezsem basına daha fazla saçma sapan şeyler söylemekle tehdit etti.” dedi belirsizce homurdanarak ve boşalan bardağı doldurmak için eline aldı.

“Buna rağmen çok şaşırmadım her gün böyle aç gözlü orospuları görüyorum,” diye ekledi, karşısına oturmuş şehvetli kıza dikkatlice baktı. 18 Karat'lık beyaz altın Cartier saatine gizlice özlem dolu bir şekilde baktığını fark etti. Sırıttı ve hızlı bir şekilde saati bileğinden çıkardı.

"Bundan hoşlandın mı? O zaman alabilirsin, ”dedi Timepiece'ı kucağına fırlattı. Kız neşeli bir şekilde ciyakladı ve diğer kızlar da hemen onu çevrelemek için ayağa fırladılar. Herkes saati kapmak için kavga ediyordu, biliyorlardı ki bu kesinlikle küçük bir servete değerdi.

Chanyeol, kaosun ortaya çıkmasını izlerken eğlenerek sırıttı. İçkiden son bir yudum alıp ayağa kalktı ve özel süiti sessizce terk etti.

Şık bir şekilde giyinen vale, Chanyeol'un en değerli arabalarından biriyle onu kulübün girişinde karşıladı - daha iki hafta önce yeni aldıkları kırmızı Bugatti Chiron idi.- Kırmızı, kulübün cephesini süsleyen parlak ışıklar altında çok güzel ve davetkar bir şekilde parıldıyordu. Chanyeol açık arabasının kapısına doğru yürüdü, serin gece esintisi solgun yanaklarını okşamıştı. Ancak vale aniden önünde durduğu zaman adımları yarıda kesildi.

“Üzgünüm efendim, bu gece araba sürmeye uygun görünmediğinizi düşünüyorum sizi alması için birilerini aramak ister misiniz?” Chanyeol'un tüyler ürpertici görüntüsüne karşı uysal bir şekilde sordu.

Chanyeol derin bir nefes alıp buruşmuş nakitleri valenin eline sıkıştırdı. “Ben sürmeye uygun olduğumu düşünüyorum, çok teşekkür ederim,” diye homurdandı ve şık pantolonunun derin ceplerine parayı sıkıştıran valeyi kenara çekti.

"Tabii ki Bay Park," vale gülümsedi. "İyi geceler!"

Chanyeol, direksiyonun arkasına rahatça yerleşip hızlandı ve gaz pedalına daha fazla baskı uyguladığı için motorun pürüzsüz bir şekilde çalışmasını sağladı.  Dedikodu dergisinin ön sayfasında tekrar görünmek istemeyeceği için sorhoş bir şekilde araba kullanmaması gerektiğini biliyordu. Ancak, o gece özellikle asi ve huzursuz hissediyordu ve sadece rüzgara karşı dikkatli davranmaya karar verdi.

Radyonun sesini, özellikle dikkat çekici bir EDM şarkısı olan rahatsız edici bir seviyeye kadar yükseltti. Chanyeol parmağını bağımlılık yapan bir ritimle direksiyonda ritim tuttu. Aynı zamanda tehlikeli bir şekilde arabayı sürüyor ve farklı şeritlere girip çıkıp birkaç kırmızı ışık yakıyordu. Gece zaten geç olduğu için ve yollarda fazla trafik olmadığı için şanslıydı.

OF GOLD AND OBSIDIANWhere stories live. Discover now