Giving and Receiving

3.3K 315 88
                                    

Yazar: fauxglitter
Çeviri: Mona

Park Chanyeol ile bir ilişki kolay, rahat ve sürprizlerle doluydu. Chanyeol genellikle cömert ve özenle hazırlanmış randevularla Baekhyun dışarı çıkaran tatlı ve özenli bir sevgiliydi. Bir önceki hafta, Baekhyun'u ailesinin sahip olduğu özel bir adaya haftasonu kaçışıyla şaşırtmıştı ve bu hafta ise Baekhyun'u işten sonra alarak Seul'un gece görüşüne bakmak için helikopter kiralamıştı. Baekhyun, randevulardan sonra asla boş elle eve gitmiyordu. - Chanyeol, lüks saatlerden markalı giysilere kadar, Baekhyun'u hediye yağmuruna tutarak sevgisini gösteriyordu.

Chanyeol'un Baekhyun'a, pahalı bir restoranda iyi bir yemekten sonra sevgilisinin yüzünde tatmin edici bir gülümseme görüp sıcak bir neşeyle kalbinin tomurcuklanması ya da Chanyeol ona küçük şefkat belirtileri gösterdiğinde Baekhyun'un gözündeki kusursuz pırıltıyı gördüğünde ona her zaman, "Sadece seni mutlu etmek istiyorum," derdi.

Ve ah, Baekhyun da mutluydu - Chanyeol ile vakit geçirdiğinde her zaman ağzı kulaklarındaymış gibi hissediyordu. Baekhyun, Chanyeol'un ilişkilerine verdiği çabayı takdir ediyordu ve Chanyeol'un onu ne kadar şımarttığının farkındaydı. Tabii ki şikayetçi değildi ama o, sürekli olarak ilişkide bir şey vermeden alıyormuş gibi gözüktüğü için kendisini kötü hissediyordu.

"Beni çok fazla şımartma," dedi Baekhyun her zaman Chanyeol'un ona bir hediye daha verdiği zaman küçük ve özür dileyen bir gülümsemeyle. "Karşılık veremediğim halde hediyeyle ve pahalı akşam yemeği randevularıyla beni her zaman böyle şaşırtman hoşuma gitmiyor. Bu beni kötü hissettiriyor."

Chanyeol genellikle Baekhyun'un itirazlarını dudaklarına yumuşak hızlı bir öpücük kondurarak reddederdi. Baekhyun'un memnun olduğu taktirde, özenle hazırlanmış hediyeler ve randevular için zaman harcamaktan mutluluk duyardı.

Öte yandan Baekhyun, her Cuma, sırt masajı ve Chanyeol için özel keman resitalleri, ev yapımı akşam yemekleri ile ona sevgisini gösteriyordu. Baekhyun, Chanyeol'un alışverişe çıktıklarında sevdiği şeyleri not alıyordu, bir gün çok parası olunca erkek arkadaşı için rahatça satın alabilirdi.

******

Bununla birlikte, Chanyeol, Baekhyun'un aylık ev kirası ücretini üstlendiğini açıkladığında, Baekhyun sonunda bastırılmış hayal kırıklığı karışımı suçluluk hissederek kendini kaybetti.

"Beni şımartmana izin verdiğim için, korunmaya ihtiyaç duyan kırılgan bir çiçek olduğum anlamına gelmez, Chanyeol. Ben yetişkin bir adamım ve kendim için bir şeyler yapabilirim. Benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda değilsin. Kendi ayaklarım üzerinde durup kendi paramı kazanabilme yeteneğinden daha fazlasıyım."

Chanyeol Baekhyun'un ani patlamasıyla şaşırarak gözlerini kırpıştırdı. Kararsız görünen Baekhyun'a doğru bir adım attı, uzun boyu kıpkırmızı kesilmiş Baekhyun'un üzerinden yükselmişti. Baekhyun Chanyeol'un bakışlarından kaçınıp bunun yerine ayakkabı bağlarına meydan okurcasına bakmaya karar verdi. Baekhyun, "Bu benim gururumu incitiyor " dedi asık suratlı bir şekilde nefesi altından mırıldanarak.

Chanyeol, Baekhyun'un omuzlarına kollarını yerleştirerek hafifçe cevap verdi "Biliyorum, biliyorum." dedi. "Kendi benliğine saygı duyuyorum ve senin işinden ayrılmanı ve bana taşınmanı istememin tek nedeni bu. Dürüst olmak gerekirse, ben senin için daha fazlasını sağlamaya gönüllüyüm. İstersen istediğin her şeyi verebilirim. Sadece senin için en iyisini istiyorum, Baekhyun."

"İyi niyetinin olduğunu biliyorum, ama lüks bir hayat şu anda aradığım şey değil," Baekhyun yumuşak bir şekilde iç çekti, yere bir şey düşünür gibi bakıyordu. "Seni seviyorum, aptal salak bir şeysin ama kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü bana bir şeyler veren hep sensin ve yine de senin için henüz verebileceğim hiçbir şeyim yok. Bu ilişkide eşit olmamızı istiyorum, Chanyeol. Beni zayıf ve kendime bakamayacak kadar zayıf görmeni istemiyorum çünkü ben çok bağımsızım. Kendim için iyi para kazanabilirim ama beni şımartmana izin veriyorum çünkü seni seviyorum ve bunu yapmaktan mutluluk duyduğunu biliyorum."

OF GOLD AND OBSIDIANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin