Love and Friendship

3.3K 316 217
                                    

Yazar: fauxglitter
Çeviri: Mona

Irene duyularını yeniden kazanınca, beyaz elbisesinden çirkin kırmızı lekeleri çıkarmak için hemen en yakın tuvalete koştu. Dükülmekte olan kızgın gözyaşlarıyla aynaya baktı, acınacak haline ağladı. Sehun'un saçlarına şarap döktüğü kısım ıslak ve topak topaktı, makyajı mahvolmuştu. Musluk suyunu açarak çaresizce elbisesinden oluşan lekeleri temizlemeye çalıştı ancak ovalasa da sabunlasa da geçmedi. Ne de olsa şarap lekelerinin giderilmesi çok zordu ve Irene toplantıda böyle görünmek zorunda kalacağını fark etti.

Baktı ve berbat bir karmaşa gibi hissetti ve Irene, yönetim kurulunun onun hakkında ne düşüneceğini merak etti. Saatine endişeli bir bakış attı ve ağır bir şekilde nefes aldı. Zaten on dakika gecikmişti ve geç kalmak iş dünyasında çok uygunsuz bir hareketti. Bir yanı toplantıya katılmak yerine pes etmek istedi ancak bu şirket için bir projeyi ilk kez yönetiyordu ve ailesinin onun için son derece umutlu olduğunu biliyordu. Bae ailesinin altın çocuğu olarak, Irene'in kendisini belirli bir standarda bağlı tutması gerekiyordu.

Ve başarısızlık bir seçenek değildi.

Yüzünde özür dileyen bir gülümsemeyle toplantı odasına adım atarken zihninde defalarca tekrarladığı şeydi bu. Odayı endişeyle taradı ve etkilenmeyen bir izleyici ile karşılandı. Byun Enterprises yönetim kurulu heybetli bir gruptu ve Irene elinde olmadan güçlü auralarından korkmuştu.

"Nihayet sizi görmek ne güzel, Bayan Bae. Ortaya çıkıp çıkmayacağınızı merak ediyorduk."

Irene, ona doğru yöneltilen ağır kinayelerin farkında olarak, alt dudağını hafifçe ısırdı. Az önce korkunç bir ilk izlenim bıraktığını biliyordu ancak durumu kendi lehine çevirmeye çalışması gerekiyordu.

"Herkese iyi günler, adım Irene Bae ve bugün Bae Grubunu temsil etmek için buradayım. Geç kaldığım için içtenlikle özür dilerim. Muhtemelen sizinde diyebileceğiniz gibi, şu an oldukça karışık bir kaza yüzünden geciktim." Irene hafifçe gülimseyerek soğuk atmosferi dağıtmaya çalıştı. "Umarım gecikmemi mazur görürsünüz ve bugünkü teklifimi hepinizle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyorum."

"Eminim ki daha önce benim hakkımda söylentiler duymuşsunuzdur, Bayan Bae," masanın başında oturan adam ciddiyetle yorumladı. "İnsanlar geç kaldıklarında bundan nefret ediyorum. Ve senin durumunda, zamanımın 15 dakikasını boşa harcadın." dedi, masanın etrafında oturan diğer yetkilileri eliyle işaret ederek. "Zamanımızın," "Dakiklik benim temel bir değerimdir ve böyle bir temel ilkeyi bile kaldıramayan biri, Byun Enterprises'ın iş ortağı olmaya layık değildir. Üzgünüm Bayan Bae, ama lütfen odadan çıkın. Bu toplantı iptal edildi."

Irene kesinlikle ve tamamen şokla donmuştu, tüm kanın yüzünde aktığını hissetmişti. Yanlış mı duymuştu? Byun Jihoon neden bu kadar kaba davranmıştı ki? Açıkçası, gecikmek istememişti, ancak sabırlı CEO ona ikinci bir şans vermeyi bile düşünmemişt. Gözleri yaşlarla doldu ve yaşları geri göndermek için çabaladı, dikkatli bir seyircinin önünde herhangi bir zayıflık göstermek istemiyordu. Oh Sehun için yeni bir nefret dalgası içinde yükseldi ve çılgın piçin davranışları için bunları ona geri ödeteceğine yemin etti. Projesinin önemli bir stratejik hedefi olan Byun Enterprises ile çalışma şansını tek başına mahvetmişti ve hayal kırıklığı yaratan haberlerle geri dönmek zorunda kalacaktı. Sadece bu toplantıya hazırlanmak için birkaç ay geçirmesine rağmen, bütün sıkı çalışması boşa gitmişti.

Irene harap olmuştu.

"Bay Byun," diye titrek bir şekilde başladı. "Geç kaldığım için çok özür dilerim. Yönetim kuruluna asla saygısızlık etmek niyetinde değildim. Dakikliğe inanıyorum ve bunun sadece bir defalık bir olay olduğuna söz veriyorum. Az önce deli birisiyle karşılaşmıştım ve eğer o olmasaydı zamanında burada olurdum. Lütfen teklifi hepinizle paylaşmama izin verin - Byun Enterprises ile Bae Group arasındaki ortaklığın karşılıklı olarak yararlı olacağına kesinlikle inanıyorum."

OF GOLD AND OBSIDIANWhere stories live. Discover now