Christmas and Presents

3.7K 360 119
                                    

Yazar: Fauxglitter
Çeviri: Mona

Bütün olayın şoku herkesi ayıltmayı başarmıştı. Herkes Chanyeol'un evinde ki odaların birinde toplanmış Baekhyun'un yarasının tedavi edilmesini izliyordu. Chanyeol'un özel doktoru Baekhyun'un yaralarını temizleyip dikmek için çalışırken hızlı ve becerikli biriydi. Baekhyun, doktor çok sayıda ki cam parçaları çıkarırken yüzünü düz tutmaya çalışıyordu. Acımadığını söylemek koca bir yalan olurdu ama arkadaşlarının onun için endişelenmesini istemiyordu.

"Yara izleri kalacak mı?" Sehun merakla sordu. Eğer Baekhyun'un pürüzsüz, lekesiz cildinde çirkin izler kalırsa o ayyaşın kolunu bizzat kıracaktı.

"Kesin olarak bir şey diyemem ama sanırım birkaç yara izi kaçınılmaz olacak." diye doktor özür dileyen bir ifadeyle yanıtladı.

Ani, bir çarpma sesi herkesin zıplamasını neden olmuştu. Chanyeol, komodindeki saate bir yumruk atmıştı ve şimdi odayı öfkeyle geziniyordu. Irene şaşırmış ve korku karışımı ile ona bakarken Kai, neşeli gülümsemesini gizlemeye çalışıyordu.

"Üzgünüm. İkinizi de korumak için orada olmalıydım." diye iç çekti Chanyeol ve başını salladı. Baekhyun'un yaralandığını görünce canı yanmıştı ve onu yakından izlemediği için kendisine öfkelendi. Baekhyun zarar görmeyi hak etmemişti "Bu benim hatam."

“Hey, kendini suçlama, bununla hiçbir ilgin yok." dedi Baekhyun aceleyle, Chanyeol'un onun suçu olmayan bir şeyden dolayı suçlu hissetmesi kendisini çok kötü hissetirmişti. Chanyeol’un hüzünlü ifadesiyle kalbi acıyla sıkışmıştı. Baekhyun benim yüzümden üzgün görünme demek istedi. “Ve birkaç yara izi incitmez. Aslında, muhtemelen beni daha fazla erkekçe ve etkileyici gösterecekler. O zaman kimse benimle uğraşmaya cesaret edemez.” diye devam etti parlak bir şekilde, odada ki gergin atmosferi kaldırmaya çalışırken.

“Hayır, hepsi benim suçum.” dedi Irene usulca, dudakları titriyordu. “Beni korumaya çalışmamış olsaydın yaralanamazdın.” Irene'nin gözleri Baekhyun'a suçlu bir ifadeyle baktığı için şişmiş ve kızarmıştı. Baekhyun, kalbinin zavallı duygularını paylaştığını hissetti, gerçekten travma geçirmiş olmalıydı.

“Hastane masraflarını ödeyeceğim. En iyi estetik cerrahını herhangi bir yara izine yardımcı olması için ayarlayabilirim.” diye devam etti.

“Buna gerek yok.” Sehun Irene'e ters ters bakarak keskin bir şekilde tepki gösterdi. “Baek'in parana ihtiyacı yok.”

Baekhyun, Sehun'a baktı, Sehun'un kaba yorumuyla sinirlenmişti. Irene sadece yardım teklif ediyordu.

“Teşekkürler Irene, ama sorun değil. Bunun için kendini suçlu hissetme. Eminim çok çabuk iyileşeceğim.” Baekhyun yüzünde ki güven verici gülümseme ile yanıtladı.

“Geç oldu ve hasta yorgun olmalı. İyice dinlensin." dedi doktor. Baekhyun'un kolunu sarmayı yeni bitirmişti ve ayrılmak için ayağa kalktı.

“Teşekkürler doktor.” dedi Chanyeol ona minnettar bir şekilde kafa sallayarak. Chanyeol saatine bir göz attı ve ne kadar geç olduğunu görünce şaşırdı. “Saat 3 oldu. Hepinizin bu gece burada kalacağını varsayıyorum? Hepinize yetecek kadar misafir odam var.”

Baekyun, “Herkes dinlensin." dedi. “Hepinizi endişelendirdiğim için üzgünüm. İyi bir uykudan sonra kendimi daha iyi hissedeceğim.lütfen gidip biraz dinlenin.”

Chanyeol herkesi Baekhyun'un odasından çıkardı ve onları konuk odasına götürdü. Odalarında rahat olduğundan emin olduktan sonra sessizce Baekhun'un olduğu yere geri döndü.

“Baekhyun? Uyuyor musun?” diye fısıldadı, içeri bakmak için kapıyı hafifçe açtı. Baekhyun'un gözleri Chanyeol'un sesiyle açıldı. Vücudundaki adrenalin yüzünden uykuya dalmakta zorlanıyordu. Gece çok olaylıydı ve hala olanlarla ilgili zihnini sarmaya çalışıyordu.

OF GOLD AND OBSIDIANWhere stories live. Discover now