Revenge and Revelations

3.7K 357 330
                                    

Yazar: fauxglitter
Çeviri: Mona

Sehun ile ilişki tamamen farklı bir deneyimdi. İlkin, Baekhyun, olmadığı biri gibi davranmak zorunda değildi. Sehun'un kendisini gerçekten kim olduğunu sevdiği için ve anladığını bilerek bütünüyle ve tamamen kendisi olabilirdi. Ayrıca, ilişkileri kolay ve doğal hissettirmişti. Zaten temelde güven ve karşılıklı sevgi temelini oluşturmuşlardı -uzun zamandır devam eden dostluklarının bir ürünüydü bu. Bununla birlikte, Baekhyun sık sık kendisine bir çift olarak çıktıklarını ve sadece arkadaş olarak takılmadıklarını hatırlatmak zorunda kalmıştı. Sehun'u 'erkek arkadaş' kategorisine koymak zordu, Sehun'u 'en iyi arkadaşı' olarak adlandırmaya alışmıştı. Buna rağmen, ilişkileri kaygısız ve zevkli hissettiriyordu ve Sehun'un ne kadar nazik ve sabırlı olduğunu bildiği için sonuna kadar minnettardı.

Sehun mutsuz hatıraları üzerinde durması için ona zaman vermemişti. Her gün, Baekhyun'un her zaman denemek istediğini bildiği aktivitelerle dolu etkinliklerle süren yeni bir maceraya atılmıştı. Yükseklik korkusuna rağmen Baekhyun'u paraşütle uçurttu ve şnorkelle yüzmenin mükemmelliklerini de tanıttı. İsimleri nasıl telaffuz edeceklerini bilmedikleri süslü restoranlarda yemek yediler, şehirdeki en iyi butiklerde alışveriş yaptılar ve Byun'ların sahip olduğu otellerden birinde lüks bir konaklamanın tadını çıkardılar. Baekhyun daha önce bu kadar canlı hissetmemişti ve bunun için Sehun'a teşekkür etmeliydi.

"Peki, bugün bizim için ne planladın?" Baekhyun, Sehun'un arabasına binerken, Sehun'un pahalı parfümün zengin kokusunu koklayıp gülümsedi.

"Bugün sana planlarımı söylemeden önce senin için küçük bir şeyim var," dedi Sehun, cebinden küçük bir kadife kutu çıkarttı. "Sevdin mi? Satış elemanı, bunun daha popüler tasarımlarından biri olduğunu söyledi."

Baekhyun, önüne sunulan zarif platin yüzüğe geniş gözle baktı. Baekhyun'un sevdiği zamansız ve sade bir güzelliği olan yüzüğün yüzeyine yerleştirilmiş üç küçük elmasla süslenmişti.

"Endişelenme, sana evlenme teklifi etmiyorum," Sehun, Baekhyun'un far görmüş geyik gibi olan ifadesine güldü. "Henüz," dedi sonunda kadife kutusundan yüzüğü çıkartarak. "Yüzüğün iç tarafına bi' bak."

Baekhyun yüzüğü elinde çevirdi ve küçük bir gravür fark etti. "Güç", yüksek sesle okudu, neşeyle kafasını yana yatırdı. "Ne alakası var?"

Sehun gülümsedi ve yüzüğü Baekhyun'un elinden aldı. "Sana bu yüzüğü vererek, güç vermeyi umuyorum," diye açıkladı, yüzüğü hafifçe Baekhyun'un yüzük parmağına kaydırdı. "Bunu takmanı ve içindeki muazzam gücü hatırlatmanı istiyorum. Hayatta herhangi bir zorluğun üstesinden gelme gücüne sahip olduğunu bilmeni istiyorum. Ve en önemlisi, bunu parmağında gördüğünde beni düşünmeni istiyorum. En güçlü kalkanın ve en keskin bıçağın olacağım Baekhyun. Her zaman, her zaman bana güvenebileceğini biliyorum."

"Sehun...," Sehun'un samimi sözleri Baekhyun'a dokunmuştu. Onu hızlı bir şekilde kucaklayan genç erkek şaşırarak yüksek sesle hıçkırdı. "Bana bu kadar iyi davranma, sevgini ve nezaketini haketmiyorum."

Sehun nefes verip Baekhyun'un alnına dudaklarını bastırdı. "Bak, Baekhyun, çıkmamızı senin önerdiğini biliyorum çünkü benim için üzüldün. Chanyeol'dan sonra hayatına devam etmeye çalıştığını biliyorum. Beni henüz gerçekten sevmediğini ya da en azından benim istediğim şekilde olmadığını biliyorum. Ama sorun değil. Senin için bekleyeceğim. Umarım yüreğindeki hüznün üstesinden gelmek için kendinde güç bulursun. Umarım kendini yeniden keşfetme ve tekrar hayata aşık olma gücünü bulursun."

Baekhyun, Sehun'un sözleriyle daha da yüksek sesle hıçkırdı, sümüğünü çekti ve Sehun'un yeni yıkanmış gömleğine gözyaşlarını döktü. "Üzgünüm, Sehun. Onu aşmak için elimden geleni yapıyorum. Onu unutmak istiyorum."

OF GOLD AND OBSIDIANWhere stories live. Discover now