Reclaiming the pack

250 19 5
                                    

P.O.V Noïs

Ik zie dan eindelijk de pack in de verte. Ik stop met rennen en hou mijn hoofd hoog, er is geen ruimte voor zwakte. Ik kijk achterom, een spoor van zwart bloed volgt me. De plekken waar mijn vleugels zaten bloeden nogsteeds, geen rood bloed maar zwart. Ik ben aangekomen in de pack, mensen staren me aan. Jolee komt op me afgerend met Ethan. "verzamel iedereen." grom ik kortaf voordat ze iets kunnen zeggen. Ze schrikken van mijn toon maar doen wat ik zeg. 

Binnen een paar minuten staat iedereen in een kring om me heen. "Gale is weg! Meegenomen door de verraders die wij ooit onze bondgenoten noemde! Als zijn mate neem ik de pack over, als ook maar iemand Jille ziet in de buurt van onze pack, twijfel niet om hem te grazen te nemen. Je mag hem zo ernstig verwonden als je maar wilt, maar hou hem levend. Zijn leven is de mijne om weg te nemen. Of hij dit verdient? Ja zeker, iedereen heeft nu wel de bloedende plekken op mijn rug gezien, daar zat mijn trots! Mijn vleugels! Het teken van kracht voor een moon wolf! Hij heeft die van me af gepakt. Hij heeft Gale ontvoerd. Hij zal boeten voor wat hij gedaan heeft. Vanaf nu zal iedereen mijn order opvolgen." Spreek ik de pack toe.

Een jongen stapt naar voren. "En wij moeten geloven dat jij sterk genoeg bent daarvoor?" zegt hij grijnzend, hij veranderd in zijn wolf en gromt uitdagend. zijn vrienden juichen. "oh, ik kan nog niet 100% in een wolf veranderen," zijn vrienden en hij lachen "Maar ik zal niet eens 50% nodig hebben om je te verslaan, kom maar" zeg ik en ik zet me schrap.

De wolf rent op me af en springt naar mijn hoofd. In een flits stap ik opzij, zet mijn klauwen in zijn zij en duw hem weg. Hij jankt maar herstelt zich. Deze keer gaat hij op mijn benen af, Ik spring over hem heen en wil een trap naar achter geven maar hij grijpt mijn voet met zijn tanden vast. Ik bijt op mn lip en schud hem van me af. Hij gaat nog eens op mijn maag af door te springen. Ik blijf staan maar grijp hem op tijd vast met mijn klauwen in allebei zijn zeiden. Hij trappelt maar ik ben te sterk voor hem. Ik ga op mijn knie terwijl ik hem hard tegen de grond gooi. Ik houd mijn klauw in de zijde die naar boven is gericht, hij trappelt maar het heeft geen effect. "veranderd je hebt verloren." hij geeft een jank van verlies. Ik draai me om en loop richting het midden van de kring. Opeens hoor ik iets. Ik draai me razend snel om en haal met mijn klauwen uit. Ik raak de wolf hard over zijn snuit. Jankend ligt hij op de grond. Woedde welt in me op. "iemand van achter aanvallen? Durf je wel? En dan nog wel tegen je Luna? Lafaard." grom ik naar hem. 

"Jolee, ik wil dat je een zoekpartij opzet en het bos in stuurt. We moeten Gale vinden, neem de beste speurders mee. Ethan ik wil dat je Feya, Mex en Levi mee neemt voor combat training. Jij bent hier de mes specialist. We weten allemaal dat je niet altijd op je wolf kan vertrouwen." Beveel ik. " Emy jij gaat me mij mee als beta langs twee packs. Ze moeten alert zijn op wat er aan het gebeuren is, we gaan langs de East Wolves en de Shining Moon pack." zeg ik snel. Emy  knikt en we beginnen gelijk onze reis naar de Shining Moon pack, ofterwijl naar oude vrienden.

-Time Skip-

Ik ga van Emy's rug af net voor de grens. Emy veranderd terug naar mens en zo lopen we samen de grens binnen. al in een paar meter worden we tegengehouden door drie jongens in mens vorm. "Jullie ruiken naar wolf" gromt de voorste. Ik grom terug in mijn Luna stem. Gelijk zet hij een stap naar achter. "Een Luna hoor ik, volg ons en probeer niks" Ik snuif en loop mee. Alsof ze tegen me op zouden kunnen haha. We lopen de troonkamer binnen. Senne staat gelijk op, ik ren de jongens voorbij en geef Senne een knuffel. "Goed je weer te zien." Zegt ze glimlachend. "Precies. Jullie hebben een hoop gemist, het lijkt me beter om even prive te praten." Zeg ik tegen Senne en Dylan. Dylan knikt en lijd ons naar een kamer achter de tronen. "Nou luister goed want dit is heel wat.."

-Time Skip-

"Wow,, dat is heel wat" Zeggen Senne en Dylan in koor. "Dat Jille dat zou doen... Dat had ik nou niet verwacht." zegt Dylan terwijl hij me strak aan kijkt. Ik knik "Ik ook niet, het verraad ligt me zwaar. Maar daarom wou ik dus contact blijven houden tussen onze packs, we hebben bondgenootschap nodig in deze tijd. Ik zou het ook zeer op prijs stellen als jullie Jille en Gale in de gaten willen houden als jullie op patrouille zijn." Vraag ik Dylan. Hij knikt "Tuurlijk, ben je nog van plan om meerder packs langs te gaan?" Ik knik "Nog een, de East Wolves. Ik heb al eens eerder met hun Alpha gepraat maar ik ben niet zeker over of hij nog wat wil tussen onze clans." Emy stoot me aan en wijst naar buiten. De zon gaat al onder. " Het is tijd dat we weer vertrekken naar onze eigen pack. We houden contact met brieven, tot snel." Zeg ik net voordat ik en Emy de troonzaal verlaten.

terug naar huis

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu