Antwoorden Q&A!

565 28 4
                                    

Vraag 1 van @DemiWolfje
Waar haal jij inspiratie vandaan om door te blijven schrijven?
Nou dat is heel makkelijk! Van jullie reacties! Jullie reageren altijd zo leuk dat ik gewoon verder wil!

Vraag 2 van Emy_Sneeuwvlokje
Wat is de reden dat je mensen die je echt kent in je verhaal gebruikt?
Nou als ik een verhaal ga schrijven leef ik me zo erg in dat het net lijkt alsof het echt gebeurt. En als ik dan mijn vrienden gebruik dan voelt het nog echter! Dat geeft me ook meer inspiratie!

Vraag 3 van @DanielRazer
Je mates in het verhaal waren dat je echte vriendjes? Zo nee. Single of Bezet?
Ehm nee eigenlijk niet! Ik gebruik mijn vriendjes niet echt in mijn verhaal.. Ookal was een van mijn mates wel mijn crush in het echt maar dat is nooit wat geworden... Ik ben Single!

Vraag 4 van @JaylaVampier15
De foto's die je gebruikt van mensen in je verhaal, zijn dat mensen die je echt kent en die echt zo heten?
Ja de meesten eigenlijk wel! Zoals Emy want Emy_Sneeuwvlokje  is Emy in mijn verhaal! En Jolee ook want zij is Djolietje19 en Jille is JilleVanderWoude  en zo heb je er nog een paar! Maar bijvoorbeeld Gale, July, Jace of Lace zijn verzonnen karakters.

Vraag 5 van @Naomi2736
Liever in de friend-zone met je Crush zitten of dat je Crush verliefd is op je beste vriendin?
Dat is een moeilijke en zwaar irritante... Vooral omdat beiden echt gebeurd zijn 😁 maar toch liever het eerste want misschien kom je ooit nog uit de Friend-zone! Altijd blijven hopen!

Vraag 6 van @Wolfje738
Chocomelk, warm of koud?
Warm! Warm! Warm! Ik ben echt verslaafd aan warme chocomelk! Vooral met een koekje erbij die je er heerlijk in kan dippen😍

Vraag 7 van Sennexxx
Gebruik je gebeurtenissen uit je echte leven in dit verhaal?
Ja. Ja dat doe ik. Jullie weten misschien niet welke delen en misschien is het ook beter dat ik dat niet vertel. Maar het antwoord is Ja. En voor alle koekies van jullie die dit denken nee ik ben geen echte weerwolf! (Of toch wel.. XD)

Vraag 8 van x_Jill23_x
Hoe hou je het vol om elke dag een hoofdstuk te plaatsen en ter plekken te bedenken?
Nou elke dag lukt bijna niet maar hoe ik het ter plekken bedenk? Nou ik lees het vorige hoofdstuk weer en laat me meeslepen in het verhaal, in het echte leven bedenk ik ook altijd dingen wat hadden kunnen gebeuren dus dat doe ik nu ook en dan heb ik zo een idee!

Vraag 9 van Anoniem
Hoe ben je begonnen met schrijven?
Nou heel simpel iemand die ik ken rosalie279 die had wattpad al en ik werd geïnspireerd door haar! Ze schreef en schrijft enorm goede boeken! Je moet haar account echt even checken want ze is geweldig! Zonder haar was ik nooit begonnen met wattpad!

Vraag 10 van anoniem.
Hoelang ben je bezig met een hoofdstuk?
Oehhhh dat is verschillend. Als ik opeens veel inspiratie heb dan kan ik een hoofdstuk van 1000 woorden in een kwartiertje of minder! Als ik totaal geen inspiratie heb maar wel moet schrijven omdat ik anders lezers kwijt raak kan ik over 1000 woorden echt uren doen! Je moet inspiratie hebben anders loopt het gewoon niet lekker!

Nou dit was de Q&A! Dit was een 8K special! Nogsteeds ben ik heel dankbaar! Tot het volgende hoofdstuk!

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu