Explaining

2.5K 145 2
                                    

Foto Jille en Noïs (wolf vorm)

Snel luister het is belangrijk
Eh wie is dat?! Ik sta in een witte kamer met een meisje voor me
Ik ben July en ik ben er om je te helpen en je moet snel wakker worden!
Huh maar ik snap het niet wat is er aan de hand?!
Nadat jij en die jongen bewusteloos raakte schoot een groep wolven te hulp ze zijn aan het verliezen je moet wakker worden om te helpen!
Maar mijn wond dan ik kan nauwelijks staan!
Dat regel ik je zal het een uur niet voelen daarna....
Dan word alles weer licht en open ik mijn ogen en ja hoor de pijn is weg ik zie Emy!!! Jolee Drew Jennifer en Mara!!! Ik sta op en spring op de wolf die Jolee van achter wouw slaan. Ik grijp hem bij zijn nek en bijt hem keihard door. Tot hij niet meer ademt
Jolee kijkt me ongelovig aan maar ik ga snel door. Ik spring op de verdomde wolf die me knock out beet! Hij gooit me er makkelijk af. Maar ik geef niet op je slaat als een meisje! Grom ik hij ontbloot zijn tanden en rent op me af ik ontwijk hem en steek mijn staart uit waardoor hij valt. Ik zet mijn tanden in zijn nek. Maar dan besef ik hij beet me niet dood waarom zou ik hem wel doden. Maar dan zie ik Drew piepend tegen een boom aanliggen met vreselijke verwondingen. Oke thats it. Ik zoek zijn slagader en bijt hem door, die stopt zo wel met ademen. Een wolf loop naar Jille toe. Niet zo snel wolfje. Ik ren op hem af en bijt hem in zijn poot een bewusteloze wolf aan vallen serieus dude zeg ik boos via link als jij eerst wilt vind ik het prima hoor kom maar dan. Ik grom speels hij rent op me af en bijt in mijn poot maar daar voel ik niks van. Ik blijf naar hem staren hij wacht tot ik iets doe. Maar Jolee sluipt achter hem en ja hoor Jolee springt op hem en dood hem. Ik hoor een luid gepiep en kijk naar achter. Jennifer ligt gewond tegen een boom aan met een wolf die dreigend om haar af komt. Ik sprint naar hem toe en krab hem over zijn kop hij beland een metertje verderop. Jennifer is bewusteloos geraakt door de verwondingen. Ik richt me weer op de wolf. Hij kijkt me wanhopig aan en probeert op te staan ik hou zo niet van doden. Urg vooruit dan! Hij staat dankbaar op en rent het bos in ik kijk weer om alle wolven zijn weg. Opeens voel ik me heel vermoeid 'Jolee hoe laat' zucht ik. '21:30 en hoe de hel kan je überhaupt staan een UUR geleden was je nog zo bewusteloos als maar kan' zegt ze oh god uur is voorbij. En ik merk het de beet in mijn zij begint te branden en mijn poot ook. De zwarte vlekken en de pijn word steeds erger. 'Laters' breng ik uit en dan val ik bewusteloos. Goed gedaan... Hoor ik de stem van July in mijn hoofd herhalen.
.
.
.
Ik word weer wakker danm mijn hoofd tolt als een gek. Ik open mijn ogen en ik lig in een witte kamer op een wit bed. Duidelijk een ziekenhuis urg als ik ergens een hekel aan heb is het een ziekenhuis. De deur gaat open en Jolee loopt naar binnen. 'Jij hebt me wat uit te leggen mevrouwtje' zegt ze en ze gaat bij me zitten 'het spijt me' zucht ik 'toen een meisje die ik niet kende ons huis in rende schrok ik al maar toen ze vertelde over wat jij en de jongens van plan waren schrok ik nogmeer. Wie is die jongen eigenlijk?' ze kijkt me serieus aan 'het spijt me. Die jongen is Jille de prins van deze Pack en... Mijn Mate' zucht ik. 'Laat me raden hij wouw geen mensen in gevaar brengen en jou al helemaal niet maar jij was zo koppig om mee te gaan' raad ze. 'Hoe?' Kan ik alleen maar uitbrengen 'hij is een Prins later een Alfa die zijn beschermend.' Oja dat verklaart. 'Maar dan toch heb jij met iets te vertellen. Waarom was jij niet harstikke knock out' gaat ze verder. 'Toen ik bewusteloos werd. Zag ik July ze vertelde me dat ik wakker moest worden dat jullie hulp nodig hadden en dat ik een uur geen pijn zou voelen om jullie te helpen. En na dat uur zou alle pijn die ik heb opgelopen terug komen. En ja dat heb ik gevoeld' leg ik uit maar dan schiet me iets te binnen 'waar is de rest!!!' Schreeuw ik zowat 'nou Jille, Drew en Jennifer liggen net zoals jou hier in het ziekenhuis alleen ik Mara en dat meisje Emy hebben minder opgelopen' zucht Jolee nois? Nois waar ben je!! Schreeuwt Jille zowat in link ik lig ook in het ziekenhuis een kamer naast je denk ik ik hoor hem gewoon zuchten dit ging niet zo goed he mompelt hij Nope dankzij Emy leven we nog wie weet wat er anders was gebeurd dat besef ik me inderdaad net pas als Emy niet Jolee waarschuwde waren we misschien wel dood geweest. Voel jij dat ook zegt Jille opeens. En ja ik voel me raar van binnen ik kijk naar de maan. Ik sluit mijn ogen en zak weg.

Hey daar ben ik weer je hebt je tweede kracht gekregen. Ik zie July weer
Krachten?
Ja wist je dat dan nog niet. Je kan andermans link horen dat is je eerste kracht wist je dag nog niet?
Nee!
Oh sorry maar je tweede kracht. Normale wolven genezen pas bij volle maan als ze tot rust komen.
Maar jij. Jij geneest bij elke maan, de maan is je vriend onthoud dat...
July wacht!! Hoe zit het met Jille!! Wacht!!!!

Ik open mijn ogen weer en inderdaad al mijn wonden zijn weg..
Ik sta op en loop de kamer uit Jolee verbaasd achterlatend. Op de gang kom ik Jille tegen hij is ook helemaal genezen..
'Wow' zeggen we tegelijk

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu