Stuck

287 25 1
                                    

P.O.V Gale

'En hoe weet ik niet zeker of je gewoon een stomme rogue bent die oorlog tussen packs wilt zien?' grom ik boos. 'Ik ehm ben geen wolf Alpha.' Bij die woorden kijk ik hem vies aan. 'Hoe waagt een mens zich in een wolven territorium te wagen?' hij zucht! 'Geloof me alpha ik WIL hier NIET zijn maar ik doe dit voor haar omdat zij hulp nodig heeft en JIJ bent haar mate dus zou je om haar moeten geven en als je haar al zo lang kwijt bent had ik verwacht dat je er alles aan zou doen haar terug te zien of tenminste blij zijn als je hoort dat ze naar jou opzoek is! EN AL ZEKER als je eigen MATE in problemen zit help je haar eruit.' Zijn stem veranderde en zijn ogen werden bloedrood. ' En trouwens IK ben geen MENS.'  overdonderd door de plotselinge verandering van karakter sla ik mijn klauwen uit. 'jij hebt heel veel lef. En JIJ hebt geen idee hoe ik me voel. Ik mis haar helemaal niet. en het zou me helemaal niet uitmaken als ze in de problemen zit.' zeg ik hard maar... 'Je liegt.' zegt Ethan simpel. 'Niet! Hoe durf je dat te zeggen waar haal je dat vandaan?!' zeg ik grommend. 'Je kan je tranen niet inhouden.' zegt hij.. ik sla mijn klauwen in en veeg inderdaad een traan weg. Jolee staat me met open mond aan te staren. Ik.. Ik heb me altijd sterk opgesteld omdat ik niemand hoefde die me zwak zou zien. Ik zou sterk zijn voor mijn pack. maar nu... Noïs was altijd mijn zwakte punt omdat ik zo veel van haar hou.. 'ik.. ik eh..' voordat ik iets kan zeggen komt Emy de kamer instormen. 'We hebben een bewusteloze wolf gevonden op de grens!' zegt ze buiten adem. Ethan staat gelijk weer op en rent de kamer uit.  Ik en Jolee veranderen en rennen achter hem aan. Buiten zien we een groep mensen in een kring staan. Ik ruik Noïs zoete geur. Is ze? Is ze daar? Ik beuk alle mensen aan de kant maar zie een grijze wolf liggen... Ik ruik eens in de wolfs vacht en het ruikt zo vertrouwd maar dit is haar niet. 1 Noïs heeft geen wolf meer. 2 ze was wit. Ik verander weer naar mens. 'hoelang geleden is deze wolf gevonden?' vraag ik aan een van de mensen. 'Mijn dochtertje vond haar Alpha, Niet zo lang geleden we zijn het gelijk gaan melden.' Antwoord een vrouw. Iedereen kijkt vrezend van de wolf naar mij. Meestal slacht ik ze gelijk af.. Maar deze wolf draagt haar geur en net in mijn kamer ik... ik kan het niet. 'Mex Feya breng de wolf naar een van de cellen en meld het bij mij als hij/zij wakker word.' zeg ik kortaf


P.O.V Jille

Nadat ik de drie wolven heb afgehandeld vraag ik me af achter wie ze aan rende. Was de grijze een van hun of de vluchteling. Bwahahahaha je hebt geen idee hahaha Wat lach jij nou weer July? ohhh dit is een mooie al had je enig idee wat er met die wolf was haha Wat? wat is er met die wolf? Haha het enige wat jij kan doen is medelijden hebben met wat die wolf te wachten staat haha July komop niet zo kinderachtig zeg het gewoon. Maar ze is alweer stil,ik haat als ze dat doet! Ik kijk om oke dan waar kan Noïs zijn? weer hoor ik een kort gegiechel door July. UGH zeg alles of zeg niks! Ik loop richting de plek waar de wolven vandaan kwamen. Het bestaat uit een echt gebouwen met allemaal tentjes eromheen. Oke dan. Concentreer, Jullie zijn allebij moon wolves dus er is een connectie, dan zou ik haar toch moeten kunnen vinden? Maar wat als ze niet eens in dit kamp is? Ik loop dichterbij een tent waar een kruis opstaat dus dit is het ehh ziekenhuis ding ofzo? Een vrouw staat in het midden van de tent. Ze is een paar dingen aan het sorteren. Ik verander naar mens en zo snel als ik kan grijp ik haar bij haar nek en doe een hand voor haar mond. 'Oke kijk. Ik ga je niks doen ik moet alleen iets weten oke? Dus niet schreeuwen dan doe ik je niks.' zeg ik tegen haar ze knikt haastig. 'Waar is het meisje die hier verzorgd werd voor haar been wond en haar polsen?' Ik doe mijn hand weg van haar mond. 'd-die is g-gevlucht. Ze-ze is ontsnapt.' Zegt ze en dan begint ze opeens vet hard te gillen. SHIT SHIT SHIT. Ik sla hard tegen haar hoofd en daar ligt ze bewusteloos. shit ze hebben haar vast gehoord. Ik verander en begin te rennen. De richting waar de wolven heen gingen, ze waren vast achter Noïs aan! maar dan heb ik die grijze wolf gemist! wat als hij haar te pakken heeft? shit! Ik moet er achteraan en als die grijze wolf haar iets heeft aan gedaan maak ik hem af. Opeens begint July vet hard te lachen. Wat? Wat nou weer? Niks hahahah ugh ik word zo moe van haar.

P.O.V Noïs

Ik word wakker en mijn ogen schieten meteen open. Ik lig op de grond great in een cel. Ik sta op maar sta best laag huh? Ik kijk naar beneden en zie mijn poten, ik ben nog in wolfvorm?! Maar als je bewusteloos raakt verander je meestal? Oh nee! Als ik echt bij Gales pack ben weten ze niet wie ik ben! Ik kijk naar het slot maar dit is niet te kraken met klauwen. Opeens komt er iemand voor de cel staan. Jolee! Jolee Jolee! Ik ben het! Maar op de een of andere manier doet de link het niet... Shit! Tuurlijk! Ze is niet in wolf vorm! Een moon wolf gaven was linken met mensen... shit shit nee! 'Geef door aan Gale dat de wolf wakker is,' zegt ze tegen iemand om de hoek die ik niet kan zien. Ik probeer naar mens te veranderen maar het lukt niet! 'Verander naar mens nu.' dwingt Jolee. Ik probeer het nog eens maar het lukt echt niet meer! Ik zit vast! 'VERANDER' gromt ze nu dwingend. Ik blijf proberen maar het heeft geen zin. 'hier ga je spijt van krijgen wolf. Gale zal niet blij zijn met een rogue op zijn territorium die ook nog eens bevelen weigert.' zegt ze spugend. Nee! Nee Jolee! maar ze loopt weer weg! please laat iemand in wolf vorm zijn! Ik moet dit kunnen oplossen! Waarom heeft Red hier niks over gezegd?! Waarom zou ze dat doen! 

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu