Further

729 50 3
                                    

P.O.V Noïs
'Senne!!!! Dylan!' Roep ik enthousiast ik geef Senne gelijk een knuffel. 'Hey.' Zegt ze met een tevreden glimlach. 'Ik dacht dat jullie..' Senne stopt me gelijk 'rustig maar we waren toe aan een lange vakantie. We hebben alles bijgelegd en besloten er even tussenuit te gaan.' Wacht eens. 'Maar Dylan zat toch in onze gevangenis? Tijdens de aanval!! Hoe heb je overleefd?' Vraag ik snel. 'Senne kwam me halen een dag voor de aanval. Sorry voor ehm alles.' Ik glimlach 'het maakt niet uit ik ben blij dat jullie nog leven.' Ze knikken en gaan aan tafel zitten. 'Zo Alpha Gale u heeft ons uitgenodigd voor een mogelijke bondgenootschap.' Zegt een Alpha. Gale knikt 'dat klopt zoals jullie misschien weten ben ik net opgestaan als Alpha van onze nieuw pack Blue Crystal. We hebben ons territorium al geclaimd en dat was allemaal neutraal dus we hebben niks van andere Packs overgenomen..' Gale wil verder praten als opeens de deuren openzwaaien. Drie wolven komen naar binnen rennen. Een witte? Een witte.... 'JILLE!' Roep ik van blijheid. Ik spring op van mijn stoel en ren naar hem toe. Hij veranderd en omhelst me. 'Ik dacht dat je dood was!' Snik ik. 'Dat dacht ik ook van jou!' Zegt hij terug. Als ik opzij kijk zie ik Drew in de armen van Jolee en aan de andere kant Hope in de armen van Emy. 'Ik dacht dat.' Snik ik. 'I know i know.' Sust Jille. 'Wat is de reden van dit gebeuren?' Vraagt een Alpha achterdochtig. 'De Akuma. Heb jij het ook gemerkt? Het is mis alles veranderd. Ik kwam Jace tegen en hij heeft een witte vlek over zijn staart gekregen en geloof me dat is geen verf. Hij veranderd maar wij ook. Als we het niet snel stoppen worden we.... Worden we veranderd. We gaan op zoek naar de Akuma. Ik heb je overal gezocht want zonder jou kunnen we niet verder. De legende gaat over ons twee ik kan het niet in m'n eentje.' Verteld hij. Het lijkt alsof alles om ons heen stil staat. 'Maar dan moet ik mijn pack verlaten mijn mate. Ik kan... Ik kan ze toch niet achterlaten?' De tranen staan in mijn ogen hoewel ik ze met alle macht probeer tegen te houden.
Ik draai me om naar Gale die me met vreselijk zielige ogen aan kijkt. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. 'Wat moet ik doen?' Zucht ik. Opeens gaat er een steek door me heen. Ik slaak een klein gilletje en hoor die ook achter me. Ik draai me om en zie dat Jille ook in elkaar is gekrimpt. Als de pijn weg is kijk ik hem angstig aan. 'We zijn een tikkende tijdbom geworden... Als we niet snel de Akuma vinden dan worden we...' Zegt Jille langzaam. Ik bedenk me iets. Snel verander ik in mijn wolf en kijk Jille vragend aan. Sommige slaan hun hand voor hun mond en Jille kijkt alleen maar triest. Ik ren naar de dichtstbijzijnde spiegel en zie een stuk van mijn staart die helemaal zwart is. Ik draai me om en Jille is ook veranderd in zijn wolf met dezelfde zwarte vlek op z'n staart. Ik ren naar hem toe en leg mijn kop in zijn nek en hij doet hetzelfde bij mij. Ik ga mee. Link ik. We veranderen weer naar mens. 'Gale het spijt me zo erg. Maar ik moet mee.' Snik ik terwijl die stomme tranen over mijn wangen rollen. Hij schud zijn hoofd. 'Nee! Er moet iets anders zijn we kunnen dit wel oplossen samen! Anders ga ik met je mee!' Snikt hij. 'Nee dat kan niet! Als ik helemaal... Verander dan doe ik je alleen maar pijn en je pack heeft je nodig.' Snik ik terug. Ik draai me om naar Jille die er ongemakkelijk bij staat. Ik loop naar hem toe en knik. Ik word opeens in een knuffel getrokken door Jolee en Emy. 'We gaan je missen.' Zuchten ze beiden. Ik knik en loop met Jille mee het Packhuis uit. 'Vaarwel...' Fluister ik nog.

P.O.V Noïs
'Kom we kunnen dit. Ehm heeft een van jullie een idee waar we heen moeten?' Vraagt Drew opeens. 'Eeeeehm.' Zegt Jille stotterend. 'Serieus? Jullie hebben me van m'n pack en m'n mate weg gehaald voor een zoektocht en jullie weten niet eens waarheen?' Zeg ik boos. 'Nee ik weet waar we heen moeten nou eigenlijk hoe jullie de weg kunnen voorspellen.' Zegt hope opeens. Ik kijk haar vragend aan. 'Ja dat is zo'n moonwolf dingetje.' Zegt ze. 'En hoe weet jij dat dan?' Vraag ik. 'Ik heb veel research gedaan over de moonwolf enzo het zouden sterke en machtige wolven zijn voorbestemd om goden te worden. Ik had verwacht dat ehm.. Ze iets groter zouden zijn.' Ik en Jille kijken haar beledigd aan. 'He! We zijn ehm groot.' Zegt Jille twijfelend. 
'Maar oke jullie kunnen de weg bepalen door met de Fire Opal te mediteren en dan gaan jullie de geesten wereld in. De geesten laten jullie de weg zien en dan weten jullie waar we heen moeten!' Zegt Hope vrolijk. 'Oke mooi en waar is die Fire opal? Jullie hebben hem toch wel?' Door het zwijgen weet ik het antwoord al. 'Meen je die?' Zucht ik 'hij licht in de Fire Wolves pack. Het verhaal gaat dat de goden hun de Fire opal hebben geschonken dus ik heb geen idee of ze die wel willen afgeven.' Zucht Drew. 'Nou Lets go en dan gaan we het proberen!' Zeg ik vol hoop

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu