A friend or a kidnapper?

296 29 3
                                    




P.O.V Ethan

Ze zakt op de grond en staart voor zich uit. 'Alsjeblieft schenk genade kijk naar haar ze kan zo niet vechten. En dat wouden we niet eens. vermoord ons niet please.' smeek ik. Man je klinkt echt als een baby zeurt Revenge. Opeens beginnen de jongens vet hard te lachen. 'Je bent duidelijk niet bekend met onze pack jochie. Wij zijn van de blue fighters. Onze naam staat voor onze manier van het verdedigen van ons territorium. Wij dagen de indringers uit tot een gevecht, als wij ze waardig genoeg vinden dan nemen we ze mee naar de Alpha en anders slachten we ze af.' Een beetje angstig kijk ik ze aan, Noïs heeft wel gevochten als een beast dusss... 'En ja we nemen jullie mee naar de Alpha het gevecht was oneerlijk op veel vlakken en toch hadden jullie op t eerste opzicht gewonnen. Kay neem haar mee en de rest volg mij.' De jongen genaamd Kay tilt Noïs op en ze beginnen te lopen. Ik volg meteen.

P.O.V Gale

Boos loop ik heen en weer. Hoe gaan anderen Alphas om met indringers? Ik heb er al drie gesnapt in twee dagen! Tussen die indringers zou toch wel Jille of iemand anders die ik ken moeten zitten? iemand die goed nieuws brengt of zo! Ik loop mijn kamer uit en loop naar buiten. Eenmaal buiten kijk ik uit over mijn dorp. Alles is goed opgebouwd sinds ik hier kwam. Mensen zijn ingetrokken mijn pack is gegroeid en sterker geworden. Geen vijanden tot nu toe. Mooi The blue fighters onze buur pack is neutraal maar ik vertrouw ze niet  en Dylan heeft besloten onze bondgenoot te blijven. Ik weet niet eens meer hoe zijn pack heet, zo belangrijk is hij toch niet.

P.O.V Ethan

We zijn aangekomen in een kantoortje. Het ziet er wel comfortabel uit hier. Ik moet gaan zitten in een stoel en dat doe ik. Ze hebben Noïs naar een of andere dokter gebracht ofzo om haar wat te helpen aan sterken na het gevecht. En nu moet ik dus in mijn eentje met deze Alpha praten.

Een man komt binnen lopen en gaat tegenover me zitten.Hij heeft zwart haar en hele donkere ogen, hij geeft me de creeps. Hij zou typisch zo'n fake persoon zijn.  'Hallo, Ik ben Aiden alpha van deze pack. Jij en jouw vriendin zijn door de test gekomen dus daarom zit je hier nu en ben je niet al aan stukken gescheurd. Daar heb je geluk mee. Noah is mijn beta en is  erg kies keurig in mensen doorlaten of niet. Meestal laat hij ze niet door.' hij word onderbroken door de jongen met het blauwe oog die binnen komt lopen. Dat is die ene waar Noïs mee vocht. 'Ah Noah goed dat je er bent. Ik wil dat je verslag brengt van het gevecht en de reden waarom je ze doorliet.' eindigt Aiden. 'Zeker Alpha. Ik was op patrouille met Kay en Cody toen we ze zagen. Ik besloot om ze gelijk aan te vallen. Ik wouw op de jongen springen maar het meisje duwde hem naar onder zodat ik miste. Ze was half getransformeerd. Ze had haar oren staart en klauwen uit. Ze vertelde dat het niet haar bedoeling was. Toen ze dat zei begon ik de test. Ik viel haar aan en begon het gevecht. Ze transformeerde niet verder en bleef vechten in die vorm. Ik en Kay gingen samen tegen haar. Ik sprong op haar maar ze gooide me snel van zich af. Kay heeft haar hard in haar been gebeten waardoor ze een last had in het gevecht. Toen ze leek te verliezen gebruikte ze haar menselijke vuist om me van haar af te slaan. Ik was daardoor half knock out. Toen heeft Kay zijn kans gegrepen en haar in haar schouder gebeten. Toen hij dat deed gebruikte ze de Rol techniek. Toen ze dat deed is ze naar haar vriend gegaan en heeft hem net optijd gestopt. Hij had bijna een van onze wolven gedood maar zij vond dat wolven niet gedood mochten worden. Dat was het hele gevecht. Ik vond dat ze heeft gewonnen in een un-fair fight. twee wolven tegen een mens met klauwen en ze spaarde een van ons. dat was mijn verslag.' legt Noah uit. De Alpha knikt. 'Waar zijn jullie eigenlijk op weg naar?' vraagt de Alpha een beetje grommig. 'Naar The blue crystal pack meneer. Wij zoeken haar mate.' leg ik uit. 'Jullie zijn opzoek naar haar mate? In de blue crystal pack? Succes daarmee waarschijnlijk is hij al dood. De alpha is genadeloos.' zegt de Alpha lachend maar in zijn lach zit een hoop serieusheid. 'De Alpha is haar mate meneer.' antwoord ik. Zijn ogen worden groot. ETHAN JIJ SUKKEL schreeuwt revenge in mijn hoofd. Wat? 'Dus.. De Alpha zal zeker erg geïnteresseerd zijn om zijn mate terug te krijgen, of te Kopen. Ik moet je bedanken jongen. Dankzij jou zullen wij kunnen heersen over het bos. En zal Gale van zijn troon worden gestoten.' grijnst de Alpha opeens. Oh crap.

REVENGE HELP

Zo snel als ik kan neem ik Ethan over. Ik sta op en ren het kantoor uit langs Noah op. shit shit shit shit. Ik ren het gebouw uit en blijf rennen ik weet dat ik op de voet gevolgd word. Ik zie Noïs in de dokters tent zitten ze kijkt me verbaasd aan als ze me ziet rennen. . Ik twijfel kort of ik naar haar toe zal gaan, maar dan zie ik dat er al wachters de tent in zin gerend dus heb ik geen keus. blijven rennen ik kom wel terug voor haar. Als ik maar bij Gale kom.

P.O.V Jolee ( SURPRISE )

verveeld loop ik langs de grenzen. Op patrouille zijn is mega saai. Vooral als het in je eentje is. Komop al was er nu een aanval ofzo was ik echt f*cked geweest in m'n eentje..

Opeens hoor ik geschreeuw om hulp. Ik verander en kijk in de richting van  het geluid . Ik zie een jongen aan komen rennen met een wolf achter zich aan. Ren achter me! link ik naar de jongen als hij dat doet hoe ik de wolf grommend tegen HALT Kom verder en je staat in ONS territorium En geloof me dat zal Alpha Gale niet leuk vinden je weet wat hij doet met wolven in zijn territorium. Link ik naar hem met een dreigend gegrom. Gale heeft een reputatie gekregen bij de wolven hier. De wolf aarzelt voor nu ja.. mompelt de wolf maar keert toch weer om. Ik verander en kijk de jongen aan. 'Wat doe je hier? Wees snel als Gale je spot ben je dood.' zeg ik snel. 'Noïs het gaat over haar. Ze heeft hulp nodig en snel.' Zegt hij razend snel. Even stopt mijn hart. 'N-Noïs? w-waar?' Zeg ik sloom. 'De blue fighters het is een lang verhaal maar we hebben zo lang gereisd om hier te komen en ze heeft het niet tot hier gehaald alsjeblieft we moeten met Gale spreken.' Zegt hij zowat wanhopig. Ik knik 'Deze kant op. Bij deze neem ik je in bescherming omdat je iets over mijn vriendin weet. Verpest het niet.'

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu