The Enemy Is Close

1.2K 98 2
                                    

Als ik het plein van Jilles pack op kom rennen is het helemaal leeg, dit staat me niet aan. Ik ren naar Jilles huis maar ik zie hem nergens! Ik begin me zorgen te maken. Ik ren naar de vergaderzaal en tot mijn grote opluchting zit hij daar. Iedereen kijkt me boos of verbaasd aan omdat ik midden in een vergadering binnen kom rennen. 'Noïs wat is er aan de hand je komt nogal ongelegen' zegt Jille serieus. Hij heeft geen idee. 'Op mijn weg hierheen werd ik aangevallen door de prins van the dark Risen pack hij zei dat hij me moest vermoorden omdat ik wist dat hij van plan was om jou en zijn ouders te vermoorden. Ik kon net ontsnappen en wouw je zo snel mogelijk waarschuwen.' Leg ik snel uit. 'Enneh Jille wie is dit?' Vraagt een onbekende man die in een Alpha stoel zit. 'Ik ben Noïs de Luna van the Silver Star Pack' stel ik mezelf voor. 'Jesse heeft zijn mate nog niet gevonden!' Spuugt de onbekende man zowat uit. 'Nu wel' ik probeer me rustig te houden want hij maakt me boos. 'Waarom zouden we naar je luisteren?' Zegt de man koppig. 'Mij best luister niet maar dan heb jij de dood van de Alpha en Luna van the dark Risen pack op je geweten!' Grom ik 'en Jille dan?' Spot hij terug 'ik bescherm hem zelf! Met of zonder hulp ik laat mijn broertje niet sterven' en dan ben ik er klaar mee ik loop naar Jille toe. 'Wacht maar tot Jesse hoort dat iemand zich VOORDOET als zijn mate' bij dat woord ben ik er helemaal klaar mee! Ik loop grommend op de man af hij veranderd en berijd zich voor om te vechten verander! Gromt hij via Link. Mij best. Ik verander en de wolf lijkt te schrikken. Iedereen schrikt als die mij voor het eerst ziet. Overal door de zaal hoor ik waarschuwingen. 'Alpha niet doen! Ze is de Moon wolf!' Of 'Alpha dat win je nooit!' Maar hij trekt zich er niks van aan. Hij rent op me af maar voor ik kan aanvallen rinkelt mijn gevoel. Ik sprint naar Jille toe en duw hem van zijn stoel als we samen op de grond liggen zien we een pijl midden in de stoel zitten. Spring op mijn rug NU Jille luistert meteen en springt op mijn rug ik weet precies wat ik moet doen. Ik ren richting Jesse hij kan helpen. Dan opeens voel ik de aanwezigheid van Jace? Ik word in mijn poot gebeten en ik flikker gelijk. Ik kijk op en zie dat Jace me gebeten heeft. Jace!! Hij grijnst naar me en spring gelijk op me. Ik probeer hem van me af te duwen maar hij is te sterk. Jille ren!!! Rechtdoor Jesse kan je helpen!! Schreeuw ik via link. Jace hapt naar mijn keel zonder succes. Ik hoor een piep en mijn hoofd schiet naar Jille er zit een pijltje in zijn poot. Maar hij blijft rennen rechtdoor. De tijd dat ik was afgeleid heeft Jace gebruikt om me in mijn zij te bijten. Jille.... Ren door wat er ook gebeurd...  Dan houd ik het niet meer en word alles zwart.

P.O.V Jille
Nadat noïs vechtend op de grond lag dwong ze me om weg te rennen. Met pijn in mijn hart heb ik dat gedaan. Mijn gevoel rinkelt en voor ik het weet zit er een pijltje in mijn poot ik piep en voel mijn poot verslappen. Jille... Ren door wat er ook gebeurd... Linkt noïs dan voel ik haar aanwezigheid niet meer!! Ik wil omkijken maar dat zou ze niet willen.. Ik ren door terwijl het pijltje begint in te werken. Ik verslap steeds meer en dan eindelijk zie ik haar pack in zicht. En daar zie ik Jesse hij kijkt me verbaasd aan. Ik weet dat ik nu veilig ben dus vecht niet meer tegen het gif. Ik laat me vallen op het gras en sluit mijn ogen..

P.O.V Jace
Shit! Jille is ontsnapt en ik heb mijn eigen Luna bewusteloos gebeten! Ze mag niet weten wat er is gebeurd! Maar ik wil haar niet vermoorden dat kan ik Jesse niet aan doen.. Dat is het! Ik verander en til haar op. Ik loop richting mijn huisje hij ligt aan het einde van het dorp een beetje afgelegen. Als ik binnen kom leg ik haar op de bank. Ik loop naar mijn kluis toe dit zou alleen in noodgevallen gebruikt worden. En dit is er een. Ik pak het spuitje met het groene spul erin. Het spijt me Noïs het spijt me mijn Luna en het spijt me Jesse maar ik heb geen andere keus ze weer te veel.. Ik prik de naald in haar arm en spuit het gif in haar. Die word nog lang niet wakker en als ze wakker word. Heeft ze geen idee wat er is gebeurd.en dan ziet ze mij als degene die haar redde van de vreemde wolf die haar aanviel.

P.O.V Jesse
Nadat Jille voor mijn voeten neerviel heb ik hem naar de ziekenboeg gebracht hij slaapt nogsteeds. Ik maak me zorgen om Noïs ze zou naar Jille gaan maar aangezien Jille hier is en niet zo vrolijk aankwam weet ik niet wat er met haar gebeurd is. 'Meneer hij is wakker' zegt de zuster. Ik knik en loop naar binnen Jille is bang om zich heen aan het kijken. 'Waar is ze!!!' Roept hij naar me. 'Wie?' Ookal heb ik al zo'n vermoeden over wie hij het heeft. 'Noïs!! Hij viel ons aan Noïs vocht terug en ze zei dat ik weg moest rennen en en... Ik rende!!!' zegt hij half huilend... 'Wie!!! Wie viel jullie aan?!' Vraag ik bezorgd. 'Ik weet het niet Noïs leek hem te herkennen' zucht Jille. Ik hoor de deur van de kamer open gaan en met een ruk draai ik me om. Daar staat Jace met Noïs in zijn armen hij ziet er kapot uit. 'Ik heb haar gevonden' zegt hij glimlachend

Woooooow dat zijn veel POV's haha sorry lang niet meer geüpload maar hier is weer een nieuw hoofdstuk!

The Moon WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu