14.

186 14 0
                                    

Čekala jsem na odpověď. ,,Dvě kolečka kolem celé louky." ukázal okruh, já se proměnila a rozběhla se. Jack mě pozoroval a povzbuzoval ke zrychlení. Doběhla jsem druhé kolečko a zastavila u Jacka. ,,Když budem trénovat 2x denně, tak tě stihnu natrénovat dostatečně, aby jsi porazila trénované roky a roky." řekl Jack. Já naklonila hlavu a odfrkla si. ,,Já zvládnu porazit každého." zasmála jsem se, když jsem se proměnila. ,,S tvojí rychlostí." ušklebl se Jack. ,,Hah, neurážej moji rychlost." Zasmála jsem se. ,,Tak si sniž ego, zlato." Provokoval mě dál. A smáli jsme se a.. ,,Měli by jsme pokračovat." přerušil mě v přemýšlení, ale úsměv mu nezmizel.

,,Claro, deset dřepů, deset kliků, deset zklapovaček. Šup! Ať to odcejpá." máchl rukou a já začala dřepovat. Následně nastaly kliky a potom zklapovačky. ,,Jsi dobrá... na holku." usmál se Jack. ,,Hm, díky." zašklebila jsem se a potom jsem se zasmála.

,,Dneska se budeme věnovat rychlé obraně." prokřupal si Jack prsty. ,,Dobře." čekala jsem na úkoly. Najednou se rychle Jack proměnil a skočil po mě. Potom ze mě slezl a proměnil se zpátky. ,,Musíš být rychlá, všímavá, ostražitá. Když řeknu teď tak se rychle proměníš a skočíš po mě." já jsem jen kývla hlavou na odpověď. ,,Teď." řekl rychle. Já jsem se okamžitě proměnila a skočkila Po Jackovi, jenomže tam nebyl. A bum. Skočil po mě z boku a srazil mě k zemi. Poté se proměnil. ,,Vidíš, takhle se to dělá." ušklebl se pobaveně Jack.

Skočila jsem po něm zlostně a srazila ho k zemi. Potom jsem se proměnila. ,,Říkal si něco?" zašklebila jsem se. ,,Hmm, si lepší než jsem čekal. Umíš si opravdu vybrat chvíli, kdy někdo nedává pozor." ušklíbl se.

,,Ehmm!." ozvalo se za náma. ,,Neruším?" byl to Sam. Až potom jsem si uvědomila, že sedím na Jackově břiše a on leží nazemi. Oba jsme nahlas vybuchli smíchy. ,,Ano, rušíš." smála jsem se. ,,Jsme uprostřet tréninku." ,,Tak to se omlouvám." Sam dal ruce nad hlavu a odešel. S Jackem jsme se na sebe podívali a začali jsme se zase smát.

Když jsme konečně přestali, tak jsme s postavili a otřepali se od trávy a hlíny. Ucítila jsem něco jako nutnost se proměnit a tak jsem se rychle proměnila a uskočila na bok. Na místo, kde jsem stála skočil Jack. Já se rozběhla a skočila po něm z boku a svalila ho na zem. ,,Páni, já zírám, jak se rychle učíš. Myslím že pro dnešek by to stačilo." řekl Jack. ,,Dobře." řekla jsem, slezla z něj a proměnila se.

Jack zůstal ve vlčí podobě a rozběhl se k vesnici. Já stála a dívala se za ním. ,,Tak co tě dneska strýček naučil?" vyšla z lesa Mejny. Já se na ni otočila a usmála se. ,,Jak se bránit. Jsem vtom dost dobrá, tak pozor na mě." vtipkovala jsem. ,,Jojo." zasmála se Mej a já s ní.

,,Pojď, jdem na oběd, a potom jdeš se mnou na hlídku, je tam i Sam. Říkal, ať tě vezmu sebou." řekla Mej a usmála se. ,,Dobře, tak jdem na ten oběd. Mám hlad jako vlk." řekla jsem a rozešla se k vesnici. ,,Však ty si vlk." zasmála se Mej. ,,Noo, to máš pravdu."

Došly jsme do chatky a šly jsme do kuchyně, kde nás čekal oběd, kupodivu ohřátý. ,,Ooo, jídlo, a ohřáte!" řekla Mej s chutí.

,,Si jako myslíš, že by vám tu Sam nechal studené jídlo? Na to je až moc zodpovědný." ozval se hlas z obýváku a my se obě hned otočily. ,,Strejdo!" seřvala ho Mej s pobavením. ,,Co pak holčičko." zasmál se Jack. ,,To nám nedělej." zasmála se Mej. ,,Jo jako, jsem málem dostala infarkt." zašklebila jsem se. ,,No tak honem jezte, ať vám to nevystydne." kývl hlavou k hrnci na stole.  ,,Dáš si s náma?" zeptala jsem se. ,,Oo ne, já už jsem jedl." řekl Jack, já jsem kývla hlavou a nabrala si polévku.

Když jsme dojedly, tak jsem uklidila ze stolu a pomalu jsme šli ke dveřím. Šly jsme s Jackem pomalu k lesu a povídali si. V lese jsme se proměnili a já následovala Jacka a Mej. Za pár minut jsme doběhli k dřevěné věži, kde byl Sam. ,,Ahoj." pozdravil Sam, když slezl věž. S Mej jsme se proměnily. Já se na něj usmála a řekla ,,Ahoj." s Mej dohromady. ,,Děkuju Jacku." řekl Sam a usmál se. Jack kývl hlavou a ve vlčí podobě zmizel.

,,Taak, šup do vlka a Mej ti to tu ukáže." řekl Sam a šel zpátky na věž. My jsme se proměnily a rozběhla jsem se za Mej. ,,Budeme běhat velké kolečka kolem vesnice." Řekla Mej v běhu. Běžely jsme a vždycky po určité vzdálenosti byly věže. Šel tady cítit pach různýchr vlků. Najednou jsem ucítila jemný pach Toma a zpomalila jsem.

Ahooj, moc se omlouvám, že teď dlouho nic nevycházelo, ale neměla jsem moc času... Co myslíte, co tam Tom dělá? Počkejte si na další kapitolu❤️

•Wolf girl•Where stories live. Discover now