10.

250 13 2
                                    

,,A ještě něco." vážnost z obličeje mu ještě nezmizela.

Koukla jsem na něj starostlivě. Zasmál se a uvolnil se. Já se taky usmála. ,,Každý den budeš mít trénink se mnou na tamté louce." ukázal na vzdálenou louku a já přikývla. ,,To bude pro dnešek všechno." prohlásil. ,,A ty Clar. Pojď se mnou." řekl Jack a rozešel se k louce a já ho následovala.

Došli jsme na louku a Jack si sedl na zem. ,,Víš proč jsem vybral toto místo?" nečekal na odpověď. ,,Protože je tu klid, je to místo, kde se dá soustředit." řekl a dal si nohy do tureckého sedu. ,,Takže začneme pozvolna." mrkl na mě.

,,První věc. Musíš ovládat svou agresivitu." ,,Ehm, jo, emm, co?" přestala jsem vnímat. ,,Claro," oslovil mě přísněji a já se vzpamatovala. ,,teď si alfa. Musíš se to naučit. Všichni na tebe spoléhají." přikývla jsem. ,,Agresivitu se budeš učit ovládat během tréninků. Teď se vrhnem na to, jak se máš přeměnit." řekl.

,,Proměnit se dokážeš díky agresivitě, proto se ji musíš naučit ovládat a taky kvůli strachu. Když se budeš hodně bát, tak se dokážeš proměnit."

,,Ale také jsou jiné způsoby, jak se proměnit. Představíš si se v těle vlka. Tělem se proměníš. Teplem, srdcem." řekl a postavil se. Najednou se proměnil v černého vlka. Já jsem to taky zkusila, ale nešlo to. Jack hodil povzbudivě hlavou. Víc jsem se soustředila. Představila jsem se v těle vlka, najednou takový hezký pocit se ozval z mého těla a rázem jsem stála na čtyřech tlapách.

,,Přesně tak. No a teď udělej to stejné, ale představ si, že to budeš ty." Řekl, já se představila ve svém lidském těle a najednou jsem byla zase já. ,,No vidíš, jak ti to jde.

Zase si sedl a začal dál vysvětlovat.

Čauky. Tady máte další kapitolku. Doufám že se vám líbila. Budu ráda za každý votes a comm.❤️❤️

•Wolf girl•Where stories live. Discover now