8.

271 14 0
                                    

,,Nebuďte ji, však je nevyspalá. Nespala bůh ví jak dlouho." ,,Však už spí dva dny." ,,To nevadí, ať se pořádně vyspí." ,,Sydney, hlídej ji."  zaslechla jsem hlasy v polospánku a potom jsem opět usla.
•••
Bylo šero, nešlo poznat kolik je hodin. Možná ráno, možná večer. Měla jsem hlad a tak jsem vztala a sešla ze schodů. Otevřela jsem lednici a vytáhla jsem dvě vajíčka. Vzala jsem si pánev a položila ji na sporák. Nechala jsem pánvičku s olejem rozehřát a potom jsem tam klepla vajíčka. Udělala jsem si hemenex a sedla si ke stolu.

Najednou jsem zaslechla zaklepání na dveře. ,,Dále." řekla jsem a zaostřila. Do dveří vešel chlapec asi tak vysoký jako já, měl bledě modré oči, jako nebe a vlasy měl blonďaté. Usmál se na mě a řekl. ,,Ahoj, jsem Sam, povídali jsme si s polu ve vlčí podobě." usmál se na mě.
,,Jo, ahoj, zpomínám si." oplatila jsem mu úsměv.

Měl vypracované svaly po celém těle, byl dokonalý. Krásný. Úžasný. ,,Sydney, ten vlk před dveřimi, mi dala vědět, že jsi vzhůru. Je brzo ráno a já jsem měl hlídku." řekl. ,,Dobře. Ehm, nechceš si přisednout?" zeptala jsem se. ,,Rád." řekl, usmál se a sedl si na židli.

Zjistila jsem, že je Sam stejně starý jako já. Že má rád modrou barvu. Že už je vlk od svých šesti let a že má sestru. Povídali jsme si a povídali a já nachvilku zapoměla na všechny ty otázky, co se mi honily v hlavě.

,,Ježiš, to je hodin." vyskočil Sam ze židle. ,,Mám toho ještě hodně, musím jít udělat snídani Mejny a sobě, a potom bude další sešlost a já musím ještě za Em a za Jackem. A..." chrlil to zesebe tak rychle, že mu skoro nešlo rozumět. ,,Ra.." nedořekla jsem to, protože zase začal mluvit. ,,No, rád jsem si s tebou popovídal a taky to nebylo naposled, no a.." ,,Běž už!" zasmála jsem se a zamávala. Sam vyletěl ze dveří a rázem byl pryč.

Dojedla jsem hemenex a ukliila jsem kuchyň. Vyšla jsem nahoru a šla do koupelny. Upravila se a šla do ložnice. ,,Nojo, ale já tu nemám žádné oblečení." řekla jsem si. No tak nic, sešla jsem schody a vyšla ze dveří. ,,Sydney?" přikývla a proměnila se. ,,Ahoj Claro." řekla zdvořile. ,,Ahoj, kde můžu najít Emily?" zeptala jsem se. ,,Pojď za mnou." řekla a zase se proměnila. Šla jsem za ní, až jsme došly k jedné chatce.

Zaklepala jsem. Dveře mi otevřel muž a já se usmála. ,,Dobrý den, je tady Emily?" zeptala jsem se. ,,Samozřejmě." ,,Emily!" zavolal muž. ,,Ano tati?" ozvala se Em. ,,Přišla za tebou Clara." ,,Jé Clar." přiběhla a obejmula mě. ,,Ahoj." usmála jsem se na ni. ,,Pojď dál." řekla a vtáhla mě dovnitř.

Šly jsme po schodech a došly jsme do zeleno bílého pokoje. ,,Co potřebuješ." zeptala se a sedla si na postel. Poklepala rukou vedle sebe a já si přisedla. ,,No, já tak jaksi nemám oblečení." zasmála jsem se. ,,Tak to tě sem přivádí." usmála se šla ke skříni. Vytáhla tašku a podala mi ji. ,,Už jsem ti to tady nachystala." řekla. ,,Děkuju." usmála jsem se.

Ahooj. Tak jak se vám líbila tato kapitolka? Pište do comm. ❤️

•Wolf girl•Where stories live. Discover now