Deel 64

326 28 8
                                    

Ik ga toch verder denk ik ik ga het afmaken er komen nog mischien 10 delen en dan stop ik met dit boek♥️ en begin ik met een andere

~merve

Ondertussen zaten we te eten. Hassen en mustafa waren al gekomen. Tijdens het eten praatten we gwn over onzin dingen maar het was wel gezellig.

(Skip avondeten)

Nadat ik alles op heb geruimd ging ik naar de woonkamer waar iedereen op de bank zat en op mij wachtte. ' en zeg het wat zullen we doen?' ' idk' zei ayse meteen. ' mooie antwoord zeg' ' ja zekers'. ' ik ga met ayse naar buiten.' Zei mustafa oppeens. Ik schrok me dood en zo te zien ayse ookZ ' hzo' vroeg ayse verbaasd. ' werk dingen moet je mij ff helpen.' ' zei mus. ' ohh isgoed' ' wat voor werk' ' uhmmm huis opruimen zie ayse meteen' 'hzo huis kan jij zelf n..' en ayse kwam er weer tussen. Het is al goed' ' pff oke' ' kom we gaan nu' zei mustafa en strom ayse mee. Nu ben ik hier alleen met hassan...

' en wat gaan wij doen?' Vroeg ik dan maar en ging op de bamk zitten wel helemaal andere kant waar hassan zit. ' ik bijt je niet hé' ' echt waar' hij stond op en kwam naast me zitten. ' merve' zei hij en keek naar de grond ik zag dat hij iets serieus wilde vertellen. ' ja..' ' ik moet je uhmm iets vertellen' ' zoals..?' ' kijk uhm' ' ja ik kijk...' ' nee laat maar'. ' zeg het maar' ' nee niks.' ' jij gaat nu zeggen hassan!' ' pff ik denk dat ik iets voor je voel' woow deze zag ik niet aankomen. Hij zij altijd ik hou niet van jou het is alleen lust en nu zegt hij dit.' ' hoe bedoel je?' ' gewoon ik ben verleifd op je snap je dat niet.' ' eerlijk gezegt niet' en keek naar beneden. ' hoezo niet' zei hassan en keek dit keer naar mijn gezicht. ' omdat je eerst tegen mij zei dat het allemaal lust is en dat je nooit van me zal houden.' Zei ik maar je hoorde aan mijn stem dat ik het drg vond. Hassan ging rustif met zijn handen op mijn wang. ' sorry' ' maak niks uit' ' eht waat sorry' zei hij en trok me in een knuffel. Dit voelde zo fijn omg.

Na 2 min lieten we elkaar los. We waren nu 2 cm van elkaar verwijder. Zo dichtbij. Hij keek naar mijn lippen. Ik zag dat hij zich inhield om het niet te doen. Ah ja we doen niks harams en ik denk dat ik ook van hem houd. Dus zoek hem. Hij schrok maar ging er meteen in.

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now