🦋deel 59

313 26 5
                                    

- merve

ik werd wakker door kusjes in me nek. Ik stond in een ruk op. 'ehh pedoo wa do..' en hassan legde meteen zijn hand op mijn mond. 'sst ayse is bij ons' ik stok zijn hand weg en zei 'ja dus dat betekend toch niet dat je mij kusjes mag geven of wel dan'' maar jij kan ook niet schreeuwen of boos worden op mij haha '. ik haat het als ik niet gelik kan krijgen. 'Lister dat zij hier is betekend niet dat je mij kusjes mag geven oke?''mischien' en keek weg en zette zijn handen op elkaar. dat betekend dat hij een kus wilt pfffff. Ik gaf hem een snelle kus op zijn wang. 'nou goed baby''ja maar wel voor 1 uur is dit hé'. 'WIL JIJ ELKE UUR KUS OFZO?!''sstt niet schreeuwen maar ja je bent me vriuw dus wel. ' 'niet officieel jou vrouw dusjaaa''zei ik met uitdrukking op die dsjaa. hij rolde met zijn ogen en stond op. Ik stond ook op en poetse mijn tanden kleedde mij op ondertussen deed hassen dit ook gewoon.


Ik ging naar beneden en zag dat ayse pannenkoek maakte. ik rende naar haar toe en knuffelde haar dood. ze schrok en zo vielen we allebei op de grond. 'OHA MERVE OHA EHH OLIFANTT!'' HAHAHA'en we lachen allebei. 'hzo maak je pannenkoeken' 'ja jullie 2 tortelduifjes waren te lang gaan slapen wat jullie in de nacht hebben gedaan weet ik niet maar ik was allang wakker dus dacht ik maar om pannenkoek te maken.''iekk kijk hoe je praat nacht dingen enzo we hebben niks gedaan hoor''merve''jaaaa''hoe was het eerste x eigenlijk?' shit uhm wat moet ik nu naar zeggen ik heb het nog niet gedaan ik wist niet wat ik moest zeggen en net op die moment kwam gelukkig hassen. 'gunaydin ( goeiemorgen)'zei hij tegen ayse en ayse zei terug.

we zater te eten totdat de bel oppeens ging. ik keek meteen naar hassan van wie kan dat zijn. hij keek ook meteen mijn kant op. 'ik ga wel kijken' zei ayse en voordat hassan kon lopen om het open te maken had ze al opengemaakt.


-ayse

de bel ging dus ik maakte de deur open. Ik zag iemand en woww hij was gewoon zo knap. het was een jongen van ongeveer 20 jaar ofzo denk ik

 het was een jongen van ongeveer 20 jaar ofzo denk ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






'uhh hallo' zei hij. woow ik zat te staren VERSCHUTT!!. 'oww uh hallo wie ben je' 'is hassan thuis' ohh ik haat zulke jongens bot en verschut. 'ik vroeg je wie je was?'en ik vroeg of hassan thuis was' 'doei'en wilde net de deur dicht doen totdat hij die heel hard open maakte en naar binnen ging. 'WTF DO' ' ewaaaaa broerrr 'en knuffelde hassan. is dit hassan vriend? of neef? idk. 'hassan broer wie is deze meisje ff seriues ze gaf me net stres''dat is uhmm...' huh hzo doet hassan zo kan hij mijn naam niet zeggen ofzo. 'ik ben ayse aangenaam''aysee..?'zei die jongen en keek lang naar mij. 'ja ayse hzo is er iets met mij?'' ben jij die ene meisje van ex ik uhm bedoel hassan ja uhm' 'pff JAA BEn zijn ex maar nu niet meer ik ken heb niet verleden is verleden ik ben alles vergeten hij ook en merve heeft ook ons vergeven dus geen prbleem.''maar wie ben jij dan?'vroeg ik aan die jongen. 'ik ben mustafa ken je mij nog?''BEN JIJ DIE ENE JONGEN DIE KWAM MET HASSAN TOEN NAAR DENHAAG?" 'ja' 'woww je bent echt veranderd''ja jij ook haha''MAAR NOG STEEDS HAAT IK JOU HOOR'zei ik en keek boos. 'woow ongesteld ofzo'zei hij en iedereen lachte waardoor ik ook lachte. 'mustafa kom eten ayse heeft voor ons pannenkoek gemaakt. we ging weer eten en praten waarom ik hier ben tot hoelang ik ging blijf enz enz enz..

🦋stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now