🦋 deel 34

303 24 1
                                    

-merve

Onderweg hadden we niks tegen elkaar gezegt totdat ik een telefoon kreeg:. Ik keek op mijn scherm en zag anoniem nummer. Ik keek naar hassan en hij zei dat ik moest opnemen. Ik nam op en zei. 
Merve, a:anoniem
M:' hallo met wie speel ik?'
A: ahh hoertje alles goed
M: wie ben jij?!
A: je vader je vaderr je herkent je vader niet meer eens schaam je
Ik schrok mijn Vader die mij een hoer noemt. Hassan keek me aan van wie is dat maar ik negeerde zijn blik.
M: wat wil je?
A: je wilt me niet eens spreken bah bah
M : WAT WIL JE VOOR DE 2e keer
A: wnr kom je den haag
M: ik weet nog niet hzo
a: ja want als je komt ga ik en je moeder lekker op vakantie we hebben geen zin meer om je gezicht te zien.
Klaar diet was het einde. Ik hing op en begon zo hard te huilen dat hassen stopte in een bos ergens ik weet niet waar. Het leek in iedere geval op dat w ein het bos waren.

'Merve?'... zei hassan en aaide mijn wang. Ik begon nog harder te huilen. Hassan ging uit de auto en kwam naar mij toe. Hij trok me uit de auto. We waren nu best vlakbij tegen de auto aan. ' merve vertel het me..??' Zei hij en aaide weer op mijn wangz ' hassan zei ik snikkend' ' Jaa vertel het me..' ' wie is diegene dat je belde en je heeft laten huilen' ' het is..' en begon weer te huilen. Hassan trok me in een knuffel het leek meer alsof ik bijna Dood ging zo strak. Na een tijdje liet hij min los en vroeg weer wie het was.' Mijn vader' zei ik en keek naar beneden. ' jou vader?!.. hzo huil je dan moet je toch blij zijn.??' ' pff hassan jij weet niet wat hij heeft gezegt' ' WAT HEEFT HIJ DAN GEZEGT ZEG HET DAN TEGEN MIJ' zei hij dit keer schreeuwend ik schrok maar was ook weer boos dus het floepte allemaal eruit.

' MIJN EIGEN MIJN EIGEN BLOEDVADER NOEMDE NET EEN HOER HIJ NOEMDE MIJ EEN HOER DOOR WIE DOORDAT HIJ JOU OP MIJ ZAG!!! HIJ ZEGT WNR IK TERUG NAAR DEN HAAG GA DAT HUN WEG GAAN OP VAKANTIE ZONDER MIJN GEZICHT TE ZIEN DUS DAT WILT ZEGGEN DAT IK NOOIT MEER MIJN VADER EN NOOIT MEER MIJN MOEDER KAN ZIEN!!!!!' Zei ik schreewend in het bos. Hij schrok van wat ik zei. Ik keek met woede in mijn ogen die ik voor mijn vader had naar hem. Ik zag dat hij ook boos werd. Hij spande zijn kaken aan DAAAMMMMNN!! ' merve luister ik heb respect voor je ouders maar wat die man off je vader dus zei dat noem ik geen vader uk weet dat jij geen hoer bent ik weet dat jij maagd bent en ik weet dat jij alleen voor mij bent'.

Woww die laatste zin dag ik niet aankomen. ' ik ben helemaal niet van jou' ' je bent wel van mij' niet' ' wel' ' niet' wel' ' HZO BEN IK ALLEEN VOOR JOU WTF?!..' ' OMDAT IK VAN JE BEGIN DE HOUDEN!!. Wattt is hij verliefd op mij ?! Ik keek hem geschrokken aan. Hij probeerde mijn ogen ofzo te lezen wat mijn reactie was. ' ik uhm ik ja uhmm' zei ik stotterd en keek naar beneden'  hij oakte mijn kin vast zodat ik weer jn zijn ogen keek. ' kijk in mijn ogen en vertel het.' Zei hij op den hele rustige manier. Maar ik kon niet praten ofzo.
En wat ik toen deed zag ik zelf niet een aankomen ik ..


🦋Stemmen🦋

Uitgehuwelijkt~ Merve&HassanWhere stories live. Discover now